Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

30.3K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

73_Rozlučka se školním rokem

190 20 2
By darkerelia_

30. Června 1977

,,Proč jdeme tak brzo? Vždyť vlak odjíždí až za nějaké dvě hodiny a já chtěla navštívit kluky ve sklepení." Vyhrkla Pandora když jí Eleven táhla ven z hradu. Už teď byly připravené na odjezd.

,, Bradavický express odjíždí za hodinu a dvacet pět minut Dorko a chceš se vyhnout tomu co udělal můj milovaný bratr s jeho přáteli ne?"

,,Co udělali?" Zeptala se dychtivě. Eleven se otočila ke vchodu do hradu a ukázala na jednu černou šmouhu, která se pohybovala. Pandora zamhouřila oči.

Nebyla to šmouha, byly to desítky pavouků. Pandora vyděšeně vyjekla. Nebyla ale jediná která byla zděšená, i Eleven se celá tahle věc vůbec nelíbila.

,,O tomhle jsem se dozvěděla dneska ráno, podle mě mi to kluci neřekli kvůli Remusovi, asi chtěl abych to Regulusovi nestihla říct. No taky že jsem to nestihla a tak jsem radši běžela hned za tebou." Řekla Eleven.

Bylo vidět že se cítí trochu provinile kvůli tomu že je nestihla varovat. Byla pravda že když se musela rozhodovat nad tím jít dolů do sklepení nebk do věže, tak vyhrála věž.

,,No, a proto jsem tě vytáhla tak brzo, buď ráda že si do sklepení nešla. S největší pravděpodobností tam už pavouci dorazili." Dodala Eleven a zamračila se ke vchodu, když viděla jednoho Zmijozelského praváka vybýhat z hradu.

Hned po něm se z hradu vyřítil Peter, Remus a za nimi byly dokonce Lils, Marlen a Mary po jejich boku běžel pes. Všichni se smáli a mířili ke kočárům taženými testrály.

,,Kde sakra sebrali psa v Bradavicích?" Zeptala se zmateně Pandora. Když nastupovali do kočáru tak tam z lesa přiběhl jelen. ,,Mám lepší otázku, jak si sakra ochočili jelena?"

Eleven na to bezradně koukala, byl docela nesmysl aby jí řekla tajemství, které s kluky už několik let měli. Nebyla to věc kterou by mohla říct. Prostě to nebylo jenom její tajemství.

,, Víš, nemám ani ponětí." Řekla a zamračila se. Eleven nevěděla jestli jí tu chabou lež uvěřila, ale Pandora se dál neptala.

•••

,,Měli by jste si dávat bacha pitomci." Řekla Eleven když se konečně prodrala přes celý vlak až k poslednímu kupé kde seděli všichni Poberti a její tři kamarádky z pokoje.

,,Co se stalo Eleven?" Zeptala se ustaraně Lils, Eleven se nadechovala k odpovědi , ale přerušila jí Marlen tou svojí větou kterou vyjekla.

,,Kde si sakra od rána byla. A kde si vlastně seděla? Hledala jsem tě snad v každém kupé!" Celou tu větu pronesla úplně nadšeným tónem.

,,Přišla si o dost zábavy po tom co si ráno tak vystřelila z pokoje." Utrousil pobaveně Sirius. Eleven si strhaně povzdechla.

,, Víte, lidem přijde divné když tady běhá pes jen tak po pozemcích. Nebo když se u skupinky studentů objeví jelen a normálně se nechá pohladit. Nebo ještě horší je, když někdo vidí jak na jelena nasedá krysa." Všichni v kupé stichli.

Všech sedm studentů se na Eleven upřeně dívalo. Jako první kdo se rozhodl ticho prolomit byl James.

,,Kdo nás vyděl ségra?" Zeptal se a trochu přikrčil obočí. Eleven semkla rty do linky a sedla si na poslední volné místo vedle Marlen.

,,Jenom Pandora Rosierová. Byly jsme před hradem v tu chvíli kdy jste běželi ke kočárům." Řekla Eleven a všechny v kupé projela přísným pohledem. Někdo by si řekl že ho mohla chytit od Minnie.

,,Dora je tvoje kamarádka ne? Tak to je v pořádku." Řekl Sirius a usmál se. ,,Děláš pohromu z něčeho úplně normálního."

Eleven se tvář skřivila do bolestné grimasy. Ona Pandoře nechtěla lhát. Už takhle před svými přáteli měla docela dost tajemství a tohle bylo jedno z dalších.

Pandora, Regulus... Všichni čtyři byly dost chytří na to aby už věděli že jim něco neříká. Je jen otázka času kdy jim dojde trpělivost a budou požadovat nějaké odpovědi.

,, Máš pravdu, zbytečně vyšiluju." Řekla Eleven. Zvedla se ze sedačky a krečovitě se usmála. ,,Jdu za Dorkou. Neuvidíme se celé dva měsíce." Řekla a už nečekala na odpověď. Odešla z kupé.

Dora totiž nebyla jediná s kterou se chtěla rozloučit. Kluky taky s největší pravděpodobností neuvidí a s Regen chtěla ještě poslední dvě hodiny strávit

Docela jí ranilo že si nikdo z kupé nevšiml že to nebyl souhlas, všichni se začali úplně normálně bavit jako by to nic nebylo. Cítila se že do jejich kolektivu už tolik nezapadá

709 slov

Continue Reading

You'll Also Like

68.3K 2.9K 32
Je to pro ni zřejmě poslední rok tady v Bradavicích. Válka se rychle blíží a Voldemort prozradí svým služebníkům tajemství o své dceři. Draco Malfoy...
8.5K 611 25
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
571K 17.9K 27
❝𝐝𝐢𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐝𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐧𝐚𝐤𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐞𝐬?❞ ❝𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐬𝐞𝐝 𝐭𝐨...
4.9K 499 44
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...