Marauder's life | • FF - HP

De darkerelia_

31.4K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... Mais

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

60_Svačinka o čtvrté ranní

248 14 4
De darkerelia_

21. Listopadu 1976

Celý zbytek večera Eleven Reguluse už nezahlédla. Sice je divné kam se tak najednou podělo heslo: nedívej se na něj. Ale někdy se věci holt mění z hodiny na hodinu.

Bohužel Regulus v ní tolik rozvířil myšlenky a různé úvahy, že ve tři ráno vzdala pokusy o spánek a vydala se na menší procházku po hradě, kterou nakonec zakončila v kuchyni u skřítků.

Holly, skřítka která jí díky častým návštěvám zná hodně dobře, jí uvařila horkou čokoládu a dokonce jí podali menší talířek s výborným čokoládovým dortem. Usídlila se v rohu místnosti u menšího stolečku.

,, Já věděla že na tebe narazím." Řekla s úsměvem Pandora, když si všimla osoby kterou vlastně hledala. Eleven měla nepřítomný výraz, ale jakmile Dora promluvila, tak zvedla oči k ní.

,, Dobré ráno." Začala jízlivě Eleven, bylo to upozornění na to že ani neohlásila svůj příchod a vyděsila jí.

,,Divím se že zrovna ty seš ve čtyři vzhůru. Nejseš ranní ptáče." Dořekla Eleven a lžičkou si nabrala kousek čokoládového dortu. Pandora si nemohla nevšimnout že je docela nepřítomná.

,,Ty seš taky vzhůru." Podotkla trefně Havraspárka. Eleven její odpověď odignorovala nebo jí neslyšela, nešlo to poznat. Pro Pandoru to bylo poprvé co Eleven byla až takto tichá, většinou nešetřila svými poznámky.

,,Ty si tady na sladkém?" Zeptala se po chvíli ticha Pandora. Eleven jako zapálená hračka famfrpálu si dávala trochu pozor na svůj jídelníček. Né moc, ale noční výlet do kuchyně je rozhodně nevhodný.

Možná že bylo ta účelem věty trochu rozvést konverzaci. To ticho s Eleveniny strany bylo neobvyklé a velmi nepříjemné. Normálně Eleven sršela ironickýma poznámkáma.

,, Nepřímo. Oslavuji úmrtí mého pravidelného spánku a zdravého rozumu." Řekla Eleven. ,,Včera oficiálně umřel." Dokončila. Pandora se na ní zaujatě podívala.

Včera ještě byla na tom večírku, takže to mělo společné něco s tím co se tam asi stalo. Byla si jistá že v tom jede i druhá osoba. Než se stihla zeptat, tak se rozpovídala Eleven.

,,Ty máš bratra ve Zmijozelu, musíš vědět kdo všechno byl na Křiklanově večírku." Vyhrkla brunetka rychle. ,,My jsme spolu mluvili, on.. on byl strašně zvláštní. Tohle se mi ještě nestalo, celá ta konverzace působila jako flirt.

Nejhorší na tom je že to už je rozehrané od toho co jsem byla na ošetřovně. Věř mi že já mám problém s ním tu hru hrát. Je až moc atraktivním soupeřem a já miluju risk." Dokončila Eleven. Už jen z hlasu bylo poznat že je velmi na vážkách.

Pandoře překvapeně vyletělo obočí vzhůru. Byla si dost jistá že o něčem, do čeho by se zamotal Regulus se Evan rozhodně nezmiňoval. Natož aby teď Eleven přiznala že by to s Regulusem klidně zkusila.

Sama ze svého pozorování věděla že Regulus má jisté sympatie k Eleven. Možná ho spíš zajímala. Táhlo se to už tolik let že je těžce rozeznatelné, zda ho prostě jenom začala přitahovat.

Byla to jen chvilka co Pandora přemýšlela, ale najednou se před ní objevil talířek s čokoládovým dortem, který k ní přisunula Eleven.

,,Chceš dort?" Ten nevinný úsměv vůbec nevykazoval nerozhodnost z jejich předešlé konverzace. Pandora nevěděla co si o tom myslet.

•••

,,Vítáme vás." Řekl James tak hlasitě že Eleven nepochybovala o tom že to slyšeli až na druhé straně síně. Eleven se posadila vedle Lily a z druhé strany měla Remuse. Bylo jí jasné že teď bude dělat nějakého rozhodčího.

James na ní tak zajímavě koukal a bylo vidět že Sirius se snaží složit větu jak by Eleven řekl o co vlastně jde. Nepochybně nějaká přestřelka.


,,Tak to vyklopte." Vydechla otráveně a položila si hlavu na stůl. James se Siriusem se rozzářili a bylo jasné že vysvětlování jejich problémů bude docela složité.

,, Takže.. víš co je ABBA?" Zeptal se Sirius. Eleven lehce zakývala hlavou. ,,A víš kdo jsou Queen?" Zeptal se podruhé a Eleven znovu lehce zakývala. Ti dva ty mudlovské kapely poslouchali celé prázdniny.

,, Výborně, takže my se nemůžeme rozhodnout od koho koupíme desku na gramofon. Potřebovali by jsme je na další párty a hlasování bylo nerozhodně." Přidal se do vysvětlování James. Eleven lehce zvedla hlavu a měla nutkání se jim vysmát.

Čekala že to bude nějaký vážný problém, možná že kluky přecenila.

,,Nemáte dost peněz na to aby jste koupili od obojího něco?" Zeptala se pobaveně a Sirius s Jamesem se na sebe šokovaně podívali.

,,To mě nenapadlo!" Vyhrkl nadšeně Sirius a s Jamesem v závěsu vystřelili od Nebelvírského stolu ven ze síně. Všechny pohledy se stočili na Eleven.

,,To si nemohla přijít dřív. Hádají se tady o tom už půl hodiny!" Vyjekla Marlen, která byla z jejich předešlého dohadování dost otrávená.

,,Bez urážky Marls, ale tohle tě mohlo napadnout." Ospravedlnila se Eleven a lehce se otřásla. Byla si jistá že jí věnuje pohled někdo od jiného stolu.

,, Táhni, nevyrůstala jsem v bohatství čistokrevných rodin." Zavrčela podrážděně blondýnka a začala se přehrabovat ve svém jídle. Nad tím se Potterová jenom zasmála. Eleven měla pravdu. Sledovali jí oči i od jiného stolu.

Když brunetka pohledem projížděla studenty, tak zavadila o jednoho Havraspára, kterého minulou noc nechala bez vysvětlení stát uprostřed tanečního parketu a jednoho Zmijozela, který jí už po několikáté za tento rok pomotal hlavu.

850 slov

Continue lendo

Você também vai gostar

11.4K 743 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
45.5K 1.1K 184
Ok takže tady je další příběh Harryho sestry která se dá dohromady se Snapem. Baví mě to a that's it. Doporučuji 15+ Hlavní postavou je Lenora Isabe...
88.2K 3.7K 54
Do pátého ročníku v Bradavicích přestupuje dívka, která studovala v Kruvalu, je však němá.... 15+
15.4K 1K 42
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...