Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

30.3K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

54_Pozdní budíček

227 12 4
By darkerelia_

Tak po dlouhé době se něco dozvíme i od hadů. V něčem Barty má pravdu. Reggie je dost na zabití pořád ale teď je to horší, co za to asi může? Nebo kdo?
Jsem ráda že se něco začne konečně dít, jak se teď věnuju přepisu, tak bych ráda se zase dostala k Elggie.
Nechci spoilerovat.

S pozdravem vaše El<3

9. Října. 1976

Eleven jen ztěžka vstala, když včera byla až do noci s klukama ve společenské místnosti. K tomu jak se dokázala zbavit Lils na hlídce? Tajemství. Když už konečně otevřela oči a rozkoukala se.  Mohla zjistit že dívky už dávno v pokoji nejsou a podle hodin je za chvíli dvanáct.

Po koupelně a učesání se u zrcadla se v rychlosti oblékla a opustila věž lvů. Už byl téměř oběd, takže si to zamířila do velké síně. ,,Co tu děláš?" Vyhrkl zmateně Remus. Nečekal že se vážně probudí. Co říkala Lils tak s ní nic nehlo.


,,Koukám do zdi." Pronesla vážně, ale hned po zmateném pohledu jejího vlkodačího kamaráda ho spražila pohledem. ,, Jasně že jdu na jídlo.

Remus nijak nereagoval a jenom protočil očima. Teď měla ona i Tichošlápek nějaké zajímavé nálady.

Tichošlápek byl živější a držkatější jak dřív, dokonce měl školní tresty bez Jamese (což bylo velmi neobvyklé vzhledem k jejich nerozlučnosti) a vpodstatě Minnie kvůli němu brzy dostane infarkt.

Zase Eleven se očividně zamilovala do cynického sarkasmu. Nebyl den kdyby někoho nepošacovala nějakou poznámkou a strašně ráda si rypadla do svých přátel.

,, MINERVO VÍTE ŽE JSTE VÁŽNĚ KRÁLOVNA?" Rozezněl se Siriusův hlas celou síní. Nebyl to přímo Sirius, byl to Hulák, který Sirius poslal. Všichni ztichli a byly překvapení, profesorka Minnie byla obvzlášť vyvedena z rovnováhy.

Profesor Křiklan na profesorku přeměňování zděšeně zíral, nový profesor obrany proti černé magii (jehož jméno si Eleven doteď nezapamatovala) se snažil dění ve velké síni co nejvíce ignorovat. Celkově většina profesorů se snažila dělat že nic neslyšeli.

Minnie ještě několik minut trvalo než se vzpamatovala a pak rychlou chůzí opustila nezvykle tichou síň hlavními dveřmi. Zmizela někde v chodbě a předpokládalo se že šla hledat Blacka staršího.

,,Já si říkal že ti dva někam zmizeli." Prolomil ticho u Nebelvírského stolu Remus. Zněl zamyšleně, ale ne překvapeně. Očividně čekal že něco provedou, když byly sami dva.

,, Ale James do toho nic neřekl." Zamračila se Eleven zmateně když mluvil v množném čísle. Remus se vědoucě zašklebil.

,,I kdyby s tím Dvanacterák neměl nic společného, tak už týden neměl školní trest. Minnie ho přidá k Tichošápkovi už jen z principu." Vysvětlil, dokonce to znělo logicky. James nebyl u ničeho chycen, takže Minnie ho bude podezírat z toho že se jenom o něčem nedozvěděla. (Například včerejší výbuch přístěnku)

Ale je pravda že ten Hulák byl doručeny Jamesovou sovou - Romeem, takže v tom má prsty nějakým způsobem i James.

•••

Regulus už zkušeně zakryl zděšení když slyšel hlas svého bratra v tom zpropadeném Hulákovi, který dostala profesorka McGonagallová. Bylo jediné štěstí že je nikdo nepovažuje za příbuzné, protože by se za svého bratra propadl studem do země.


,,Věděl jsem že je to idiot už jen z tvého vyprávění, ale nečekal jsem že to v reálu vypadá ještě hůř." Ušklíbl se pobaveně Barty a nandal si další brambory. Samozřejmě že on se tímhle bavil.

,,Zjistil si brzo." Odvětil Regulus a radši se díval do učebnice, kterou měl na stole. Cítil na sobě pohled pár jeho starších spolužáků, takže dělal že se ho to netýká.

,,Od kdy ty máš smysluplné komentáře." Ozval se Evan, podle všeho měl dnes náladu na nějaké to pošťuchování, což je dost neobvyklé. Přesto to Barty uvítal.

,,Sklapni! Chápu že ty to asi nevíš, ale jistý okruh lidí je přirozeně inteligentní." Začal Barty. ,,Ty bohužel seš od přírody dutej." Dodal s ušklebkem a čekal co z Evana vypadne, jestli vůbec něco.

Evan šokovaně otevřel pusu, ale jelikož nevěděl co na to odpovědět, tak jí zase zavřel. Regulus se pobaveně uchechtl. Tyhle výměny názorů měl u svých dvou přátel docela rád. Bylo zajímavé je poslouchat jak se handrkují.


Byly pro něj jedinou rodinou kteroum měl. Jediní na kterých mu vážně záleželo. Bylo smutné že v jeho rodném domě se rozhodně jako doma necítil. Obvzlášť od odchodu Siriuse to tam bylo ještě ponurejší jak dřív.

Teď převzal roli dědice, rodiče mu už plánují život. Regulus očekává že do konce roku bude vědět koho si vezme.

A jako třešnička na dortu mu jeho sestřenice Bellatrix už nabízela, že ho vezme na schůzi Pána Zla alias Lord Voldemort. Už v dětství mu přišlo úžasné co dělá, jen ty praktiky jsou už dost radikální a každým útokem se to zhoršuje.

,, Možná jsem dutý, ale alespoň né posedlý." Zkonstatoval Evan a i s Bartym se podívali na Reguluse, který jejich pohledy zase okatě ignoroval.

,, Jdete na kolej?" Zeptal se po chvíli ticha Evan, jelikož věděl že Regulus jim na to nic neřekne. On prostě bude ignorovat otázku na kterou nechce odpovídat. Regulus na ně upřel svůj pohled.

,, Není problém." Odvětil Barty s  ušklebkem. ,,Regulus má náladu pod bodem mrazu měl bych se na to napít." Dodal, za což si zasloužil probodnutí pohledem jmenovaného s příšernou náladou.

,,Neboj Barty, už víme že seš alkoholik." Uchechtl se Evan a všichni tři se zvedli od kolejního stolu.

,,Nejsem alkoholik, ale k tomu abych byl s Regulusem v jedné místnosti musím být pod parou." Utrousil s jeho typickým ušklebkem. Jeho dlouholetý kamarád byl poslední dva měsíce vážně na zabití. Barty stejně věděl že se to všechno ovíjí od Nebelvíru.

907 slov

Continue Reading

You'll Also Like

9.5M 291K 75
☽༓・*˚⁺‧͙ (Harry Potter x Fem! Reader) ❝ 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐲𝐞𝐚𝐫𝐬, 𝐥𝐨𝐫𝐝 𝐤𝐧𝐨𝐰𝐬 𝐡𝐨𝐰 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐲, 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐨𝐲 𝐤𝐧𝐞𝐰 𝐡�...
18.2K 891 69
Tento příběh je zaměřen na dvě sestry, které změní osud kouzelnického světa, tak jak ho doposud známe. Poznejte život který vede Aria a Victoria Blac...
617K 18.1K 74
❝We have each other. That's all we need for now.❞ Ophelia Potter and Regulus Black have been best friends ever since they made a pact to stick togeth...
7.2K 992 9
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...