Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

31.3K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

50_Půlnoční - prázdniny

217 11 5
By darkerelia_

5. Července 1976

Eleven měla celou noc špatný spánek a po hodině se vždycky probudila. Dokonce si to kontrolovala i na kapesních hodinkách.

10:58

11:58

00:58

Tmavovlasá čarodějka se zvedla z postele. Aniž by se věnovala temnotě a silné bouřce venku, tak si nazula boty a vyrazila po schodech dolů do přízemí. Zamířila rovnou do kuchyně a nalila si čistou vodu. Nemůže si vzít cukr když chce spát.

Skleničku vypila během chvíle.

Eleven si nakonec ještě vzala jablko z kuchyňského stolu a než zamířila nahoru tak se ozvalo silné bušení na vchodové dveře, které přerušilo i zvuky bouřky, která řádila venku.

Kdo by v jednu ráno klepal na dveře. Eleven se i přes nejistotu, která zaplavila celé její tělo, ke dveřím rozešla. Klepání se ozvalo znovu.

Eleven nahlédla do prosklené části dveří. V dešti byla silueta člověka velmi těžko rozpoznatelná. Ale mohla s jistotou říct že ne to muž. Černé vlasy měl smáčené a sahali mu až po ramena.


Sirius?!

Mladší Potterová hned začala odemykat dveře. Když vstanula v tváří v tvář Siriusovi tak mohla zřetelně vidět že i těch pět dní s jeho rodinou se na něm silně podepsalo.

Měl tmavé kruhy pod očima a víčka lehce zarudlá. Jeho tvář byla bledší než obvykle a jeho bouřkově modré oči neodrážely ty jiskry, které tak dobře znala.

Než Sirius vůbec stihl promluvit tak ho Eleven vtáhla do domu, přitiskla ho ke zdi a ostražitě se zeptala na kontrolní otázku.
Jedna z výhod mít rodiče bystrozory, něco se od nich naučíte.

,, Jaká je moje podoba zvěromága?"

,, Bílá sova." Vyhrkl téměř okamžitě. V tu chvíli se mu Eleven s ulevným výdechem vrhla kolem krku a pevně ho objala.

,,Jsem v pořádku." Vysoukal ze sebe Sirius a pohladil Eleven po vlasech. ,,Jen bych tady potřeboval zůstat, jestli nevadí. Matka mě vyhodila." Dořekl a sevření mladší Potterové se ještě zpevnilo.

,, Víš že tu jsi vždycky vítaný Tichošlápku." Vydechla Eleven a obětí povolila. ,,Pokoj pro hosty není připravený, ale pojď ke mě, nechám ti postel." Řekla a táhla ho do schodů.


,,Eleven né, ty se taky musíš vypat." Snažil se jí to rozmluvit Sirius ale Eleven ho přerušila.

,,Promiň Siriusi, ale já nemohla celou noc spát a teď už určitě neusnu. Ráno ti přinesu snídani." Tón jejího hlasu odpovídal tomu že neočekává odmlouvání. Proto Eleven podal promočené oblečení a sám si lehl do její pohodlné postele.

•••

,,Eleven ty už jsi vzhůru?" Ozvala se Effie z patra a za ní zrovna scházel i James.

,, Bré jitro." Zašvitořil nadšeně a schody vpodstatě sběhl. ,, Děláš lívance!" Vyhrkl nadšeně a hned jí dva ukradl.

,,Spala si vůbec?" Zeptala se Euphemie a vzala obličej své dceři do dlaní. Byly vidět lehké kruhy pod očima, ale né až tak viditelné.

,,Taky mi nešlo spát." Řekl James, v jedné ruce lívance a v druhé čaj. ,,Byla bouřka a ještě k tomu jsem měl pocit jako by někdo chodil po domě." Dořekl a zakousl se.

,,Spala jsem tři hodiny. O jedné ráno k nám přišel velmi ztrhaný Sirius. Matka ho vyhodila z dom-" ani to nestihla doříct a James vyhrkl.

,,On tu je Tichošlápek?!" Stejný šokovaný výraz jako měl James se zrcadlil ve tváři i Euphemii. Ale její byl i trochu zděšený z toho co se asi stalo u nich doma.

,,Nech mě domluvit." Spražila Eleven Jamese pohledem. ,,Ano. Vlastně teď jsem mu dělala snídani. Je u mě v pokoji, protože jsem nechtěla v noci dělat rámus s přípravou pokoje pro něj. Jdeš se mnou mu to dát? Vypadal vyčerpaně."

,, Já ještě udělám lektvary, kdyby náhodou mu něco bylo. Nevíme co se stalo." Ozvala se Euphemie. ,,A připravím jeho obvyklí pokoj. Odpoledne se tam přestěhuje." S těmito slovy zmizela v kuchyni.

,, Jasně že jdu." Řekl James a už vycházel schody do patra. Eleven s tácem na kterém byli lívance a čaj vyšla schody také


,,Siriusi?" Zeptala se Eleven a lehce zaťukala na dveře svého pokoje.

,, Pojď." Ozvalo se tiše. Eleven otevřela dveře a nakoukla do pokoje. Sirius byl otočený čelem ke stěně a deka kolem něho byla zmuchlaná.

,, Jsi okey brácho?" Ozval se poprvé starostlivě James a to Siriuse očividně probralo. Trhnutím hlavy stočil pohled ke dveřím kde sourozenci Potterovi stáli.

,,Přinesla jsem ti jídlo. Mamka ti už chytá pokoj." Řekla opět Eleven a pomalým krokem přišla k Siriusovi. Ten se už konečně posadil.
Tác mu položila na postel a sama se posadila na židli u svého stolu.

James se zase přesunul ke skříni a posadil se na zem přímo naproti Siriusovi a zády se opíral o dveře.

,, Euphemie a Monty mě tu nechají do konce prázdnin?" Zeptal se Sirius. Jeho hlas zněl trochu chraplavě a strhaně. Přesto vypadal o něco lépe jak v noci.

,,Ovšem že ano. Ale zatím to ví jen mamka. Táta ještě není doma." Řekl James a povzbudivě se podíval na svého nejlepšího kamaráda. Sirius zase provrtával svým pohledem podlahu pod ním a snažil se vyhnout očnímu kontaktu s jakýmkoli ze sourozenců.


,,Promiň, ale ráda bych věděla co se stalo." Vydechla Eleven. ,,Jestli nechceš, tak teď o tom mluvit nemusíme, ale později si to chceme poslechnout." Bylo jasné že mluví za oba sourozence.

,,Ne, ať už to mám za sebou." Řekl Sirius. ,,Už předem jsem věděl že se s matkou pohádáme. Nechtěl jsem si Nottovou vzít, na večeři s její rodinou jsem se snažil držet zkrátka, ale jakmile přišla řeč na svatbu.. to jsem řekl svůj názor a názorné 'NE'.

Po večeři, když už odešli mě matka seřvala. Začali jsme různá témata od školy přes zásnuby a dostali jsme se k Smrtijedům. K mému překvapení s nimi můj malý bratr souhlasí a sympatizuje s nimi. No, matka chtěla po mě to samé a jakmile jsem odmítl tak začalo peklo.

Vlastně si z toho pořádně pamatuju jenom Cruciatus, Reguluse jak odvrací hlavu, naštvanou matku a schody když jsem odcházel." Dokončil Sirius. Eleven se zamračila, ale než stihla něco říct tak už zase mluvil Sirius. Asi se potřeboval z toho strašného zážitku vymluvit.

,, Já vím že Regulus v tom domě být nechce, ale nechává se ovlivnit matkou. Chtěl jsem aby šel se mnou, ale on se už rozhodl." Řekl chladně Sirius. James jen semknul rty do úzké linky.

,,Promluvte si vy dva." Řekla po několika tichých sekundách Eleven a plynulým pohybem se zvedla. Ještě se podívala na Siriuse a pak zmizela ve dveřích.

Věděla že i když se Sirius snažil tvářit o trochu lépe, tak mu uvnitř bylo příšerně. Když mluvil o Regulusovi, tak v něm byl zakořeněný strach o svého mladšího bratra. Eleven nakonec zabrousila do kuchyně a šla sepsat dopis pro Remuse o tom co se vlastně stalo.

•••

Milý Náměsíčníku

Dnes v noci k nám přišel Sirius, s mamkou jsme se domluvili na tom že to přespání u nás se posune už na desátého. (Jestli nevadí)

Táta by pro tebe dojel jestli by si měl problém s cestou. Jen tak pro informaci, Peter u nás bude už zítra. Pro něj není problém přijít kdykoliv.

Doufám že alespoň ty se máš dobře a zvládl si svůj chlupatý problém.
Napiš co nejdříve.

Větrostřižka <3

•••

Dráha Větrostřižko

Dorazím desátého ráno. Nemusíte pro mě jet, zvládnu to.

A jak jako Sirius k vám přišel? Je okey?
Napiš alespoň něco bližšího.

Pozdravuj oba
Náměsíčník

1195 slov


Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 62 16
„Slibuješ?" „Ano..."
6.8M 239K 117
Harry never knew his Father James Potter had a little sister. That he had other options besides living with the extremely vile Dursley family. Where...
11.2K 725 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
88.1K 3.7K 54
Do pátého ročníku v Bradavicích přestupuje dívka, která studovala v Kruvalu, je však němá.... 15+