Marauder's life | • FF - HP

Av darkerelia_

30.3K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... Mer

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

39_(Ne)hezký den

225 13 2
Av darkerelia_

Jestli má někdo zájem se ptát na otázky do charakter ask, tohle je asi jedna z posledních možností. Jen upozorňuji předem😉

31. Prosince 1975

Eleven se dařilo po zbytek prázdnin vyhýbat konverzaci s klukama. Jak to Lily nazvala 'tichá domácnost'. Ani jim nakonec nedala dárky k Vánocům. Byla hodně naštvaná, takže to všechno zahodila do Černého jezera.

Teď se připravovala velká novoroční párty pro Nebelvír a výjimky z jiných kolejí. Eleven měla jasno. Buď bude trávit čas s jejími spolubydlícími nebo sem dotáhne Pandoru.

Vzhledem k tomu že neví kde je Lils a Marlen, tak asi zvítězí druhá možnost a bude muset hledat Pandoru.

,,Posuň to doprava." Řekl James. Před chvílí přeměnili jeden stůl na menší bar za který si stoupne David Patil. Jako jediný bývá většinou při smyslech a tím pádem dokáže lít do skleniček a né kdekoliv jinde na stůl. (Ušetří se tím peníze)

No logicky že se to bez alkoholu neobejde. Zrovna pro něj šel Sirius a Remus k Rosmetě.

Na druhé straně místnosti. Přesně naproti baru byl daný gramofon, aby mohli pouštět písničky. A nakonec tu je Mary, která sesílá na společenskou místnost všechna utišující kouzla která zná. Remus vymyslel kouzlo který je něco jako alarm před Minnie.

Ve zkratce - Minnie bude mířit k Nebelvírské věži a gramofon se automaticky vypne, tím všichni zjistí že se sem někdo blíží a budou mít dvě minuty na to aby zmizeli.

Eleven ležela roztažená na pohovce a libovala si v tichu, který momentálně bylo v Nebelvírské věži... možná jí do toho trochu mluvil James, ale to se dalo ignorovat.

Oba dva byli uražení a ani jeden se nehodlal omlouvat. Sirius s ní zkusil jednou navázat konverzaci, ale po tom co ho mladší Potterová odpálovala to už nezkusil. Dost .u zazutacila na jeho ego, takže to špatně nesl.

,,Zvedni prosím to svoje královské pozadí princezno, potřebuju tu pohovku přesunout jinam." Řekl s ušklebkem Frank Longbottom. Eleven k němu jen naklonila hlavu, aby si mohla být jistá že to je on.

,,Tak to by si tu pohovku mohl přesunout i se mnou, moje královské pozadí se nikam přesouvat nebude." Řekla Eleven flirtovně. Věděla že o ní Frank nemá zájem, ani by ho jen kvůli Alici nechtěla. Jenom si všimla že je zrovna sledoval dost naštvaný James a tak si trochu hraje s jeho náladou.

,,Ty ho chceš vážně naštvat." Zkonstatoval Frank po tom co si všiml směru pohledu mladé Potterové. Eleven se zašklebila. Kupodivu byl Longbottom docela všímavý. Vlastně ani ne kupodivu, dalo se to očekávat, chtěl být bystrozor.

,, Možná." Řekla Eleven tajemně. Frank nad ní zakroutil hlavou a nakonec s lehkou formulí 'Wingardium Leviosa' zvedl sedačku i s Eleven a přesunul jí ke zdi. Eleven se těžce vyškrábala na opěradlo, aby mohla být v polosedu a viděla na celou společenku.
O opěradlo naproti ní se opřel Frank.

,, Nesoustřeď se na naštvání Jamese. Mysli na sebe." Řekl jí moudře. Pak na ní jen spiklenecky mrkl a odešel.

Cestou do chlapeckých ložnic prošel kolem Jamese a ještě se na něj usmál. Bylo vtipný vidět jak na něj Potter chce vystartovat, ale zároveň se drží zpátky, protože Frank je přeci jen o rok starší.

Sven se nad slovy Franka musela zamyslet, jelikož to bylo logické. Měla by se víc zaměřit na to co chce ona a né na to co od ní James očekává. Eleven jako mladší nikdy netoužila po tom aby se v Bradavicích zamilovala a zůstal s ním do konce života, ale čím je starší, tak už není pohled na věci.

Bohužel James pořád doufá že Eleven bude moct zasahovat do zocota, což zase ona nechce dovolit.

•••

,, Je to hnusný." Prskala Eleven, čímž rozesmála Pandoru, která seděla vedle ní.
Všichni se v Nebelvírské místnosti bavili na párty, kterou připravili Poberti a nikdo si jí nevšímal. Využila situace a zmizela za svojí havraspárskou kamarádkou.

Eleven si uvědomovala že poslední dobou netrávila tolik času s jejími spolubydlícími. Pro Mary měla výmluvu, protože ta je pořád Siriusovi za zadkem. A co mladší Potterová věděla, tak spolu rozhodně nechodí.

No a Marlen se věnovala 'tajnému' randění s Dorcas Meadowes. Bylo trochu divný že si toho ještě nikdo nevšiml. Z pokoje to jako jediná věděla Eleven a i ta na to vlastně přišla omylem.

Dobře, rozhodně už dlouho něco tušila, ale jednou, když šla kolem Siriusova oblíbeného výklenku kam tahá všechny jeho holky. Tak tam místo Siriuse viděla tyhle dvě. Kdyby se jí někdo ptal, tak to pro ní byl vážně děsný zážitek.

Bohužel pokud šlo o Lils, tak tu nechávala totálně za sebou. Pořád byla s tím Srabusem a Eleven už vzdala pokusy o to se s ním spřátelit. Buď jí ignoruje a nebo v tom horším případě jí uráží. Párkrát se mu musela vyhnout a jít radši jinou chodbou jen proto že byl v jeho nadávací náladě.

O něm se dá říct že je stereotypní Zmijozel zahrabaný v něčem co ostatní děsí. I samotnou Lily už Severus začíná děsit, jenom si to nechce přiznat.

,, Mě to už nepřijde." Řekla Pandora a típla cigaretu o zeď. Eleven se jen zašklebila. ,,Někdy se potřebuju uvolnit a přijde na to. Nebýt Evana tak ani nevím že to existuje." Dořekla blonďatá Havraspárka svojí myšlenku a podívala se z okna.

Zrovna se objevili první obrazce ohňostroje který připravil na tento rok Taškář. Všechny hodiny na hradě ukazovaly 0:00. Všechno co se minulý rok pokazilo se může tento rok napravit.

1.1 1976

Eleven si opřela hlavu o studenou zeď. Když se s Pandorou poznala, tak si myslela že je nevýrazná studentka. Postupem času zjišťuje že se strašně zmýlila.

Pandora je vsechno jen né nevýrazná. Ona nevyhledává lidi kteří ji nejsou příjemní. Snaží se najít lidí, kteří jí budou rozumět, proto jí moc lidí nezná, jelikož jsou povrchní

,,Jedna moje mudlorozená kamarádka mi řekla, že mudlové mají takové příslový." Začala z ničeho nic Pandora. Eleven zaujatě zvedla hlavu a upřela svůj pohled na blondýnku vedle sebe.

,,Jak na Nový rok, tak po celý rok."

Vzhledem k tomu že se Eleven pohádala se svým bratrem a i Siriusem, Pandora má za sebou hádku s Evanem a strach z toho co řeknou rodiče na její rozhodnutí, tak by Eleven od tohoto roku asi moc neměla očekávat.

,,Tak to tenhle rok bude dost na nic." Řekla Eleven a obě dívky se rozesmáli.

1042 slov

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

571K 17.9K 27
❝𝐝𝐢𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐝𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐧𝐚𝐤𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐞𝐬?❞ ❝𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐬𝐞𝐝 𝐭𝐨...
2.5M 153K 89
{𝗕𝗼𝗼𝗸 𝟱} There are some stories that are told, but some others are just meant to be buried away. We have all heard the heroic story of Regulus...
8.3K 359 44
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️
4.9K 497 44
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...