Marauder's life | • FF - HP

Autorstwa darkerelia_

31.4K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... Więcej

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

28_Úplněk

221 12 1
Autorstwa darkerelia_

29. Dubna 1975

,,Myslím že ti to moc nepomůže." Oznámila mladší Potterová Davidovi, který se šprtal na zítřejší hodinu. Profesor Brown v minulé hodině naznačil možnost kouzelnického souboje a proto jí to přišlo zbytečné. Tentokrát by mohla zase ona nakopat prdel Regulusovi.

Naštěstí už tu porážku nevytahuje. Možná na to zapoměl, i když je to dost nepravděpodobné. Je možné že projevil kousek citu a nechal to být, i když zase tohle je absurdní.

,,Nevíš o čem mluvíš Eleven. " Odsekl jí naštvaně David. Ale Eleven si z toho nic nedělala a dál se přehrabovala v jídle. Dnes byl úplněk. Ona sama tam nechtěla jít, nebo chtěla i nechtěla. Ne že by se bála o sebe, ale bála se že by jí bylo Remuse líto.

Kluci už v osm zmizeli z hradu. Někdy má nutkání jít s nimi, ale nakonec si to vždy rozmyslí.

,,Black se na tebe vražedně kouká." Zkonstatoval David z poza knihy. Eleven hned zvedla oči ke jmenovanému Zmijozelovi a musela se usmát. Věděla o co mu jde. Bárty nebyl nikde k nalezení a on měl podezření že v tom má zase prsty. A ano, bylo tomu tak.

Zase ho zavřela do přístenku pro košťata.

Cestou z bylinkářství jí tak moc otravoval a pořád kolem ní brousil, že jí ujeli nervy. Možná byla tak lehce vyprovokovatelná i kvůli Náměsíčníkovi, ale to řešit nijak nebude.

Ve zkrácené verzi si z ní utahoval, jestli už konečně dostane svůj první polibek od kluka který tady není. Ano, šlo o jejího kamaráda Sama. Prý kde ho ztratila.

No a Eleven prostě bouchla. Barty skončil omráčený v přístenku na košťata, bez hůlky (tu Eleven postavila na podstavec jedné ze soch) a bez možnosti ječet, jelikož na něj použila umlčovací kouzlo.

Eleven se nedala a zapáleně Regulusovi oplácela vražedný pohled. I na takovou dálku mohla říct že má šedo-modré bouřkové oči, ale nemají tu záškodnickou jiskru jako ty Siriusovi, tohle je spíš tajemný člověk.

Věděla že Regulus se nemusel ani snažit a díky své rodině měl postavení. Zase nebyl jako jeho bratr, neprahl po pozornosti. Prostě měl své dva 'kamarády' a hleděl si svého. Co slyšela tak na něj dívky letí zrovna tak jak na jeho bratra.

Eleven se zamračila. Momentálně technicky vzato komplimenovala samotného Reguluse Blacka.

Ani nevěděla jak dlouho to trvalo, ale Regulus oční kontakt přerušil když mu Rosier zamával před obličejem s tím že se Barty objevil ve velké síni.

Někdo mu musel odemknout.

Eleven měla tu čest sledovat to jak se s velkým úsměvem posadil ke klukům a mladé Potterové ještě energicky zamával, jako by ho právě ona nezavřela v přístěnku. Brunetka někdy nechápala jeho osobnost. On je tak otravně vlezlý až se zdá jako docela dobrý kamarád.

Ručička na hodinách ukazovala třetí hodinu ranní třicátého dubna a kluci se doteď nevrátili.Bylo jí jasné že to bude trvat několik hodin, ale už jí to čekání nebavilo.

Stihla přečíst už další dvě kapitoly v lektvarech. Což jí připomělo to, že jí profesor Křiklan poprosil aby se v příštím roce stála členkou Křiklanova klubu. Né že by v lektvarech byla nějaká úžasná, ale řadila se mezi schopné studenty, kterým kotlík nevybuchuje pod nosem.

O tom jeho klubu už slyšela. Lily se o tom párkrát zmínila. Prý se schází na večeře, nebo na večírky. Podle ní to není vůbec špatné, ale je tam dost lidí z vlivných rodin.

K jejímu štěstí se po chvíli ozvaly hlasy z poza obrazu. Buclatá dáma s nadávkáma na účet čtyř mladých Pobertů je nakonec pustila. Remus byl vyčerpaný a musel ho táhnout James a Sirius. Ti dva už taky nevypadali nejlíp. Petera očividně někde cestou chodbami ztratil.

Strávit večer jako zvěromágové a potom se táhnout s Remusem až do hradu taky není úplně dokonalý a rozhodně to není vůbec lehký.

Kluci Remuse položili na sedačku a on se tam schoulil jako nějaké zraněné štěně. V tu chvíli se ze sedačky naproti zvedla Eleven. Dva zvěromágové malém chytili infarkt když se ze stínu vynořila mladší Potterová a ta si to náležitě užila.

Eleven si v tichosti sedla na kraj sedačky a rozklepaný Remus se k ní přitiskl. Měl hlavu na jejím klíně a ona ho hladila ve vlasech. Sirius se z šoku vzpamatoval jako první.

,,Copak tu děláš?" Zeptal se pobaveně a mrkl na ní s tou jeho rošťáckou jiskřičkou. Eleven protočila oči. Nebyla holka s kterou Sirius nefiltroval. A za poslední čtyři měsíce se stihl vyspat snad s každou z páťaček a i nějaké šesťačky k tomu. Eleven musela říct že se nediví co na Siriusově uhrančivém pohledu vidí, ale pro ní to asi nebylo.

Další byl fakt že Sirius by byl sebevrah kdyby jen něco zkusil. James už měl sepsaný pergament kledeb které by na něj použil a Sirius si toho bym moc dobře vědom.

,,Čekala jsem na vás." Řekla jednoduše a nadále se prohrabovala v Remusovích vlasech.

,,Jak dlouho?" Zeptal se ustaraně James. Bylo milé že se zajímal o svojí malou sestřičku. Eleven se zamračila a začala počítat.

,,Jestli je teď kolem třetí tak před čtyřma hodinama." Zkonstatovala. James převrátil oči v sloup. Jasně že když si něco usmyslí tak to musí přesně tak být.

,,Tichoši? Prodej mi tu krabici támhle na stole." Řekla Siriusovi brunetka, která se pod váhou Remuse nemohla moc pohybovat.

Black se zvedl a přinesl jí menší dřevěnou krabici. Byla vyřezávaná s různými ornamenty, mezi nimi převažovali růže. Elevenina nejoblíbenější květina. Eleven jí otevřela a dala jí k Remusovi.

,,Jak to víš?" Zeptal se trhaně Remus a vzal si jeden kus nalámané čokolády která se v krabici nacházela. Eleven se mile pousmála.

,,Tak z nějakého důvodu ty čokolády sebou furt taháš." Řekla Eleven pobaveně a nabídla i klukům kteří s radostí přijali.

,,Jsu nejaka vnymava." Řekl Sirius, ale nebylo mu moc rozumět, jelikož měl pusu už narvanou hořkou čokoládou. Eleven jen protočila oči nad jeho dětinskostí.

,, Nějak jsem si to dala dohromady." Řekla s pokrčením ramen Eleven.

,,Vys já se any nedivim." Zamumlal James a nadále spokojeně nesl svůj kus čokolády. Eleven se pro sebe musela trochu usmát, ale nadále už nic neřešila.

1004 slov

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

88.1K 3.7K 54
Do pátého ročníku v Bradavicích přestupuje dívka, která studovala v Kruvalu, je však němá.... 15+
18.7K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
12.2K 813 66
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...
47.7K 2.5K 22
Jmenuji se Kasdeya Inna Sacharov. Mé jméno Kasdeya znamená démon. Vyrůstala jsem v Rudé komnatě, poté jsem pár let pracovala pro KGB. Teď jsem nájemn...