Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

31.4K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

4_Nebelvírská kolej

513 19 0
By darkerelia_

Když dojedli tak si prváky ze svých kolejí svolali primusové a odváděli je pryč.
Nebelvírská skupinka se zastavila u obrazu Buclaté dámy. Primus u kterého si Eleven do teď nezapamatovala jméno řekl heslo. ,,Dračí krev." A do společenské místnosti se nahrnuli Nebelvírští. Eleven už od bratra věděla jak to tady asi vypadá, protože jí v jednom kuse psal dopisy, ale i tak byla nadšená když se tu ocitla doopravdy.

Všichni se různě rozutekli a nakonec zbyla jen ona a Marlen, rozhodly se že půjdou hledat pokoj kde bude Eleven ubytována. Dvě mladé čarodějky nejdříve šli do komnat kde bývají první ročníky, ale dveře neměli žádné jmenovky a tak dvojice začala procházet chodbou a zkoumat všechny jmenovky jestli tam není jméno Eleven Potterové.

Nakonec se dostali až do zadní části chodby, procházeli kolem dalších dveří a Marlen se zastavila. Bylo vidět že se usmála a ukázala na jmenovku u dveří.

Evans Lily
Furry Lisa
McDonald Mary
McKinnon Marlen
Potter Eleven
Schulz Tiana

Eleven vytřeštila oči. V tu chvíli slyšeli rychlé kroky a přiběhli ke dveřím Lily a v závěsu za ní byla nějaká černovlasá dívka tmavší pletí. ,,Marlen, Eleven co tu děláte?" Zeptala se Lily a Marlen beze slova ukázala na jmenovku. Lily se rozzářila a objala svojí kamarádku.

,,To je úžasný. A já se bála že budeš na pokoji sama!" Ta druhá dívka se Marlen zeptala.

,,A jak se to stalo? Druháci většinou nebývají na pokoji s prváky." Řekla zmateně a Marlen se usmála. ,,No, tak to netuším." Vydechla a nadšeně objala prvačku. ,,Ale jsem šťastná." Vyjekla. Eleven byla taky nadšená že bude na pokoji s Lily a Marlen.

,,V zato já tuším proč." Řekla Lily tajemně a tři dívky se zmateně na rudovláska podívali. Lily naštvaně vyjekla. ,,Sakra na co myslíte! Přeci je to jasné. Je sama v dívčím Nebelvírskem ročníku nenechají jí v pokoji samotnou." Řekla jako by to bylo předem jasný.

,,Tak vítej v klubu drben." Řekla tmavovlasá dívka a podala Eleven ruku. ,,Jmenuji se Mary McDonald." Eleven jí taky podala ruku.

,,Eleven Potter. Těší mě." Řekla a Mary se zamračila. ,,Potterova sestra?" Eleven jenom příkře kývla. A Mary se omluvně usmála. ,,Promiň, jen ho mám spojeného s totálním pakem." Řekla a Eleven si jí projela pohledem. Nakonec usoudila že tmavovlasá dívka by nemusela být až tak hrozná a odpověděla.

,,S tím mohu jedině souhlasit, je to pako." Potom se všechny konečně dostali do pokoje.

,, Zabírám si zase postel v rohu." Oznámila Marlen a Eleven nad tím mávla rukou.

,,Je mi jedno kde budu spát, hlavně nechci být v pokoji sama." Vydechla s úsměvem a rozhlédla se po pokoji. První tři postele v něm byly už obsazené.

,,Jak vidím tak to už dali stejně jako minulý rok." Zkonstatovala Mary a posadila se na svojí postel.

,,Tak vy tři jste v druhé místnosti." Řekla kudrnatá černovláska. Lily brunetku popadla za ruku a táhla přes místnost menším průchodem do jiné. Když prošli závěsem tak se před dívkám objevila druhá. Téměř totožná místnost. Marlen vyběhla k posteli v rohu vedle průchodu.

,,Tak ta je moje!" Vykřikla, čímž si vysloužila smích od dívek u vchodu. Lily se rozešla k posteli co byla vedle skříně. Koukla se na kufry co tam leželi a zkonstatovala.

,,Tak už to je vyřešené, moje kufry." Eleven se tedy rozešla k posteli u okna. Ty kufry byly vážně její. Posadila se na postel a podívala se na dívky naproti ní.

,,Nemám ani ponětí kde se nachází jaká učebna a podle všeho mám zítra lektvary, přeměňování, dějiny a kouzelnické formule." Řekla. Marlen se zděsila.

,,Lituju tě. Nesnášim dějiny." Řekla a lehla si. Lily se zasmála.

,,Ale neboj se. Máme je pozítří. Binns se na tebe zaručeně těší." Řekla Lily laškovně. Marlen zaskučela a schoulila se do klubíčka. Lily a Eleven se znovu rozesmáli.

Dívky z druháku Eleven ještě večer vysvětlovali mapku školy kterou rozdala McGonagallová a podle všeho si jako spolubydlící docela seděli.
Kupodivu Eleven (která obvykle vysypává) byla jako první druhý den vzhůru a narazila v jídelně na její starší kamarádku.

,, Začátky budou docela jednoduchý. Budou se dělat z jehel zápalky nebo obyčejné odvary z pelyňku na základ uspávacího lektvaru.." Řekla Molly.

,,Myslím že jsme probírali ještě bezoár a oměj." Dořekla zamyšleně. ,,Už je to strašně dlouho a trochu se mi to plete." Omluvila se prvákům kteří jí horlivě poslouchali.

,,Pamatuješ vaření lektvarů na léčení vředů?" Ozval se Sturgus Podmore, který seděl hned vedle Molly.

,,Ano! To jsme míchali hned mezi prvními hodinami. Je to lehký lektvar, ale když ho náhodou pokazíte tak vám naskákají puchýře po celém těle. Bohužel jsem to viděla." Zašklebila se Molly a Sturgus se zasmál.

,,Tu hodinu bych nikdy nezapomněl." Řekl a podle jeho výrazu zavzpomínal na první dny v Bradavicích.

,,A co létání?" Ozval se další prvák. Molly jen rozhodila rukama.

,,Tak s tím tady za Sturgusem." Zkonstatovala a zkoumavé pohledy se přesunuly na jejího spolužáka.

,,Začátek byl vážně jednoduchý. Šlo jen o to aby se vám koště vůbec dostalo do ruky. Na to stačí říct jen 'hop' a pokud koště vycítí že jste připravení tak se vám samo vznese do ruky." Začal Sturgus. ,,Pak jsme se učili vznést a létat do kruhu, proletět obruče a nebo základní otočku." Dořekl s nezájmem, jakoby to nic nebylo. Chlapci z prváku si ho obdivně prohlíželi.

,,Do teď si pamatuju že jsem na první hodinu létání přišel pozdě." Řekl. ,,Běžel jsem po chodbě a načapala mě paní Norrisová. Tak jsem zdrhal ještě rychleji. Ale i tak jsem přišel pozdě a měl jsem školní trest jak od Hoochové tak od McGonagallové." Několik chlapců se zasmálo a Molly ho praštila.

,,Nenavadej je k záškoláctví!" Okřikla ho. Studenti v okolí se začali dvojici smát.

Eleven se taky zaposlouchala napínavého povídání a bavila se příběhy od starších studentů. Ale přesto si všimla že když jeden sedmák odcházel ze snídaně tak po něm Molly 'nenápadně' pokukovala. Eleven trochu do zrzavé dívky strčila. Molly se k ní otočila a když si všimla záškodnického úšklebku mladší Potterové tak se zamračila.

,,Kdopak to byl?" Zeptala se. Molly Prewettové přes obličej přeletělo hned několik emocí. Od šoku přes naštvání až po stydlivost. Eleven se zasmála.

,,Byl hezký." Zkonstatovala.

,,A taky milí." Doplnila jí potichu Molly, jako by to bylo to největší tajemství. ,, Líbí se mi už dva roky. Minulý rok jsme spolu byli na Vánočním plese." Svěřila se.
Jakmile Molly zmínila ples, tak se malé čarodějce rozzářili oči, čehož si zrzka všimla.

,,Je až od pátého ročníku." Řekla a pousmála se. ,, Musíš si chvíli počkat." Eleven trochu zvadla, ale i tak si nenechala ujít ironickou poznámku.

,,No to se ti to řekne, ale mě to tu oplývá vážně úžasnými exempláři vhodných partnerů pro tanec." Zkonstatovala mladší Potterová.

Zrzka větu mladší čarodějky chvíli zpracovávala v hlavě a pak najednou vyprskla smíchy, tím si upoutala pozornost zbytku prváků a Sturguse. Ten překvapeně nadzvedl obočí, když si všiml jak rudá Molly byla. Z ní přesunul zrak na mladou Potterovou která se zase usmívala jakoby nic a prohlížela si výtisk Denního věštce, který ležel na stole. Asi za stav ve kterém Molly byla mohla právě tahle malá čarodějka.

,,Ty.... ta tmavovlasá!" Okřikl Eleven a ta zvedla hlavu od novin. ,,Jak se jmenuješ?" Zeptal se. Eleven si to nemohla odpustit a prolétla staršího studenta pohledem při kterém by se jakýkoliv mladší žák radši schoval někam pod koberec.

,,Eleven Potterová. Vy?"
Sturgus se na ní překvapeně podíval.
Takže sestra mladého Jamese Pottera a ještě k tomu docela arogantní, popravě né že by to nečekal, spíše nevěděl že ten šprýmař má sestru.

,, Sturgus Podmore, nový kapitán famfrpálového družstva." Představil se. Hned viděl že na mladou čarodějku zapůsobil, když se její grimasa změnila z provokační na zaujatou.
Líbilo se mu že i proti starším ročníkům byla tato dívka nebojácná. Potterovi očividně měli v tomto oboru něco společného.

,,Tak to jo. Brácha o tobě mluvil." Řekla jakoby nic Eleven. Sturgus se zasmál, byl to trik aby nešlo poznat to že i ona má zájem. Takhle čarodějka byla intrikánka.

,,To chápu je to velký famfrpálový fanda." Odvětil brunetce a ta se zašklebila.

,,Takže ty budeš naše jediná Nebelvírská princezna z prváku, že?" Zeptal se. Eleven se rozzářila.

,,Ovšem že to budu já." Odvětila. Sturguse a i další poslouchající žáky starších ročníků si nebojácná nově jmenovaná Nebelvírská princezna hned získala, aniž by o tom pořádně věděla.

•••

David se koukal na plánek. Jednou ho přetočil doprava. Pak zase o sto osmdesát stupňů do leva a pak ho zase převrátil.
Eleven toho měla už dost a proto mu to vytrhla z ruky. Plánek si prohlédla a pak řekla.

,,Jdeme do sklepení."
David i Lucas si odlehčeně oddechli a vydali se za brunetkou.

,, Nechápu to. Nejdřív přeměňování a pak jdem přes celou školu zase do sklepení na lektvary." Ozval se zrzavý Nebelvír.

,,Ale uznej že jsou ty hodiny zajímavé." Řekl David. Eleven už zjistila že je dobrý student, ale sám říkal že když zkoušel lektvary tak to jeho silná stránka vážně nebyla.

,, Zajímaví to být může, ale méně schodů by tu mohlo být taky." Řekl Lukas otráveně. David ho praštil přes hlavu jednou z učebnic dějin čar a kouzel. Lukas si zastěžoval. V tu chvíli z póza rohu vyšli nějací studenti.

Lukas a jeden z nich skončili na zemi. Eleven se na to jen vyděšeně mohla dívat.

,,Dávej bacha na cestu šmejde!" Vyjekl ten blonďatý a začal se zvedat ze země. Až teď si brunetka všimla zelených kravat na krku tří studentů. David vytřeštil oči a nehnul se z místa. Brunetka naopak začala zvedat svého zrzavého kamaráda že země.

,,Hej! Neodpověděl si!" Okřikl Lukase jeden z kamarádů toho blonďatého. Eleven věděla kdo to je. Pamatovala si ho že zařazování a né jenom to, Sirius se o něm už taky zmínil.

,, Nemusí ti odpovídat Blacku!" Odpověděla za zrzka Eleven. Všichni tři hadi se na ní podívali. .

,,Co se do toho pleteš?!" Vyjel blonďák a když chtěl vyrazit tak ho zastavili jeho dva tmavovlasý kamarádi.

,,Měla by si si dát bacha s kým mluvíš." Řekl už klidněji mladší Black. Znělo to jako varování před něčím co by mohlo nastat. Což Eleven s radostí ignorovala a sladce u odpověděla.

,,Neboj se o moje zdraví Blacku."

Poslední ze Zmijozelských chlapců obdivně zapískal a řekl. ,, Dovoluješ si."
Eleven se podívala za Blacka a naklonila lehce hlavu.

,, Vážně?" Řekla rádoby překvapeně. ,,To jsem si neuvědomila." Eleven si musela sama poblahopřát k jejím hereckým dovednostem.Brunetovi zacukali koutky v úsměvu. Black si brunetku před ním sjel nebezpečným pohledem a nakonec skončil u jejích očí.

,,Myslím že to není naposledy Potterová." Řekl pomalu. Eleven se provokativně na mladšího Blacka usmála.

,,To není Blacku." Slíbila mu.

1748 slov

Continue Reading

You'll Also Like

2.5K 62 16
„Slibuješ?" „Ano..."
2.2M 90.6K 35
"You've fallen in love with a girl you've never met?" "Yes, but we play chess!" 𝐟𝐞𝐦!𝐨𝐜 𝐱 𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐏𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫...
4.3K 248 20
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
11.3K 726 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...