ICE ICE BABY ✓

By blackroseworld

123K 4.2K 160

Nem kellett volna visszaírnom a szemét kommentelőnek, aki kritizálta a cikkemet az egyetemi lap művészeti rov... More

ICE ICE BABY
első
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
kilencedik
tizedik
tizenegyedik
tizenkettedik
tizenharmadik
tizenötödik
tizenhatodik
tizenhetedik
tizennyolcadik
tizenkilencedik
huszadik
huszonegyedik
huszonkettedik
huszonharmadik
huszonnegyedik
huszonötödik
huszonhatodik
huszonhetedik
epilógus
SEVEN MINUTES

tizennegyedik

3.8K 140 6
By blackroseworld


𝐵 𝑅 𝐼 𝐴 𝑁 𝑁 𝐴

___________

- És ezt hívjuk úgy, hogy les – mutat a pályára Wendy, aki úgy jelent meg a meccs elején mellettem, akár egy mentor. Kétségtelen, hogy Jamie küldte rám, és bár az elején megtudtam volna fojtani miatta, végül megkedveltem a lányt.

Ettől függetlenül, még mindig nem értem mi a frászról beszél, mert még magát a korongot sem tudom, hol van. Elkellett volna hoznom a szemüvegem, és akkor nem csak annyit látnék az egészből, hogy nagy darab pasasok püfölik egymást a jégen.

- Szóval – vigyorodik el Wendy. – Most már rámerek kérdezni.

- Mire? – pillantok rá kérdőn.

- Mi van köztetek Jamie-vel? – csillannak fel a szemei. – Sosem láttam még ennyire... buzgónak.

- Jézusom, a szív dobálásra gondolsz? – nevetek fel zavartan. Amikor Jamie a mellkasára ütött, és felém dobta levegőben, a... - fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel -, az arcom egyszerre változott át paradicsommá, amin Wendy örömmel élcelődött a meccs első húsz percében.

- Sokat lógok együtt a srácokkal, és kijelenthetem, Jamie Malrose, még sosem üzent ki a lelátóra, egyetlen lánynak sem – nevet fel hitetlenkedve.

Ezt nem kell mondania. Amikor Jamie kinyilvánította nyilvánosan, hogy hányadán is állunk, az előttem ülő lányok, úgy meredtek rám, mintha bármelyik pillanatban átvágnák a torkomat.

Hirtelen felhördülnek az emberek, én pedig a nyakamat nyújtogatva figyelem, ahogy Jamie elképesztő gyorsasággal halad a kapu felé. Bokája mögött átüti a korongot az egyik csapattársának, akiről fogalmam sincs, hogy ki, azon kívül, hogy a 69-es szám virít a mezén. Milyen találó. A szexpóz jellel ellátott játékos kicselezi az ellenfelét, majd visszapasszol Jamienek, aki lába között átpattintva, egyenesen a kapura lő, és megszerzi a győztes pontot.

- Ez az! – kiáltok el, Wendy pedig káromkodva ordít örömében. Egy kicsi, kifinomult, szőke lányból hallani ezeket a szavakat, felettébb... groteszk.

Jamie a levegőbe bokszol, aztán összeölelkezik a társaival. Pontosabban, inkább lebirkózzák egymást a jégen. A tömeg fele éljenez, a másik ma éjjel leissza magát bánatában.

- Szóval? Igaz, amit mondtak? Tényleg névtelenül chateltetek egymással?

- Meg sem kérdezem, honnan tudod – sóhajtok.

- Ó, hidd el, a kampusz nagy része mindent tud, és mostanság örömmel pletykálnak Jamie új kapcsolatáról – pillant rám pimaszul. – És én imádom nézni, ahogy a diákszövetségis lányok kitérnek a hitükből, amiért egy fotós csajszi elrabolta imádott kapitányuk szívét – kacsint.

- Valld csak be, csak emiatt akarsz velem jóban lenni.

- Lebuktam – teszi szívére a kezét.

Felnevetek, majd ismét a pálya felé fordulok. Jamie végighalad a szélén, miközben magába szívja az egyetem mámorító üdvrivalgását. Végül meglátom a korongot a kezében, és amikor odaér közvetlen elém, az üvegen keresztül, jól láthatóan kacsint, majd hirtelen átdobja a korongot, egyenesen nekem. Majdnem az előttem ülő lány fejére ejtem, amikor ösztönösen elkapom.

Wendy hangosan nevet, a többi ember, pedig mind ember bámul, és pedig szeretnék elsüllyedni zavaromban, mégis a szívem bukfencet vet attól, hogy Jamie Malrose nekem játszott...

*

Ott állok az öltözőknél, és várom Jamie-t, aki kerek perec kijelentette üzenetben ma, hogy egy percet sem akar várni, felakar kapni a meccse után, mint egy krumpliszsákot, és a kocsijához hurcolni ősember módjára.

Fogalmam sincs, hogy számít-e rám, de annyira izgatottá tett figyelni őt játék közben, hogy nem akarom elszalasztani az alkalmat arra, hogy ezt minél előbb közöljem is vele. Sosem voltam hoki rajongó, mégis Malrose jelenléte, és a pályát elárasztó tesztoszteron ereje, kiakasztotta a szexuális feszültség mérőmet.

Az egyetlen probléma, hogy konkrétan egy teljes hárem várja az előtérbe a játkosokat, köztük Jamie-t, és páran még az öltöző bejáratához is betolakodtak. Hátra szorulok, így attól tartok, Malrose nem fog felfigyelni rám. Meglátom, ahogy nevetve kisétál két csapattársával a folyosóra, vállán hatalmas edzős táskával. Az egyetemi sport dzsekit viseli, és szürke melegítő nadrágot, amely lazán lóg a csípőjén. Haja kissé kedves, arca kipirult, zöld szemei pedig izzanak. Egy szőke lány próbál előre törni, mellét előre nyomva, egyenesen a pasim mellkasának.

Igaziból, fogalmam sincs, hogy a pasim-e, mert ezt még nem tisztáztuk, ettől még a méreg lávaként fut végig a gyomromban, és összeszűkült szemekkel próbálom lenyerni a számban keletkező keserű ízt.

Jamie kikerüli a szőkét, aki lebiggyesztett ajkakkal veszi tudomásul, hogy Malrose elúszott előle, de egy másik csapattársa vigyorogva átkarolja, így a kezdeti csalódottság hamar izgalommá csap át.

Ha már azt hittem, több akadály nem érhet minket, egy magas, barna lány jelenik meg előttem pár méterrel, és széles mosolyt villant Jamie-re. Ez a csaj nem olyan, mint az előző. Semmi buzgóság nincs benne, inkább kifinomult, vonzó, aki egy pillantással bármit elérne a férfiaknál, amit csak akar.

Kétségtelen, hogy ismerik egymást, mert úgy köszönnek egymásnak, mint régi jó haverok.

- Szia Jamie – búgja a barna, és kezét végigfuttatja a karján. Jamie a szemeit forgatja, és a lány felé biccent.

- Rachel!

Végre kiüresedik a folyosó, így a fal mellől előlépve képes vagyok levegőt venni. A barna és egy másik hokis egymással beszélgetnek, miközben Jamie az egyik csapattársával, akivel nem rég nevetett, pár szót váltanak. Aztán felemeli a fejét menet közben, és ahogy észrevesz, széles, teli mosolyra húzódnak ajkai, szemei pedig úgy csillannak fel, mint egy kisgyereké, aki végre megtalálja az ajándékokat a fa alatt karácsonykor. Most én lennék az ajándék, vagy valami olyasmi.

Kissé zavartan lépek előre, és viszonzom a mosolyát, ő pedig sietős léptekkel átszeli köztünk a távolságot.

- Szia – sóhajtja megkönnyebbülten. – Bocsi, hogy sokat kellett várnod.

- Nem gond – rázom meg a fejem, és a sötéthajú srácra pillantok, aki érdeklődve figyel minket.

- Szóval te vagy a chat lány – nevet fel szórakozottan.

- Te pedig az egyik idegesítő lakótárs? – vonom fel a szemöldököm.

- Ez a hír járja? – pillant kérdőn Jamie felé, aki csak megrázza a fejét. – Troy – nyújtja a kezét.

- Brianna – fogadom el mosolyogva, miközben Jamie-re pillantok. Büszkén néz rám, mintha csak azt üzenné a tekintetével, hogy igen, ez a csajom. Elképesztő, mennyire nyitott könyvvé vált a szememben, szimplán csak a tekintete, és arckifejezése miatt.

- Nos, vigyázz a nagy melákra – csap Jamie vállára. – Rád bízhatom?

- Épségben hazaszállítom - bólintok.

- Főleg, hogy velem jössz, ugye? – horkan fel az említett.

- Shhh – fogom meg a kezét. – Mennyit kapok a felügyeletért? – kérdezem Troy-t, aki elgondolkodva dörzsöli végig borostás állát.

- Ezt még konkretizáljuk a próbanapod után.

- Menjetek a fenébe! – mordul fel Jamie, mire Troy hangosan felnevet.

- Jó randit, srácok! – veti oda, majd ellép mellőlünk, hogy két újonnan érkezett játékossal beszélgessen.

Jamie visszafordul felém, tekintetünk összefonódik egymással, én pedig nagyot nyelek a hirtelen felcsapó feszültségtől.

Ujjait az enyémek közé csúsztatja, és közelebb lép hozzám.

- Szia – ismétli meg halkan.

- Szia.

Bezárja a köztünk lévő távolságot, nekem pedig hátra kell hajtanom a fejemet ahhoz, hogy továbbra is tarthassam a szemkontaktust.

Aztán lehajtja a fejét, és megcsókol, mindenki előtt, minden érdeklődő szeme láttára, én pedig elveszek benne, menthetetlenül.

Kezét a tarkómra simítja, miközben átkarolja a derekam, és közelebb húz magához. Melleim a mellkasához préselődnek, combja a lábam közé szorul, miközben éhesen falja az ajkaimat. Fejét oldalra döntve mélyíti el csókunkat, nyelvét pedig végighúzza lassan az ajkaim közt, mire azok maguktól szétnyílnak, könyörögve még több érintésért. Elmerül a forróságban, és lassú mozdulatokkal kényezteti a szám, mire önkéntelen nyögés szakad fel torkomból. Élesen szívja be a levegőt, én pedig közelebb nyomulok hozzá. Csókol, ízlel, becézi ajkaim hosszú percekig, majd nehézkesen elhúzódik tőlem. Hatalmas szemekkel nézek rá, ő pedig ködös tekintettel figyeli az arcomat. Az arca kipirult, haja még mindig nedves, duzzadt ajkai vöröslenek. és tudom, hogy annyira hatással volt rá a csók, mint rám.

Homlokát az enyémnek dönti egy pillanatra, majd hátrébb hajol, hogy jobban lásson.

Reszketeg sóhaj tör fel belőle, és tudom, hogy ha most nem lépünk a következő szintre, az maradandó károkat okoz majd a testemben...

Végül kimondja a két szót, amitől izgatottan verdesni kezd a szívem.

- Húzzunk innen. 


"A felfokozódott vágyaknak képtelenség gátat szabni."

Continue Reading

You'll Also Like

31.5K 1.9K 21
𝖆𝖆𝖆 ▎𝐀𝐙 𝐀𝐒𝐙 𝐄𝐒 𝐀 𝐃𝐀𝐌𝐀 ▬▬▬▬▬ 𓂅 Ꮺ࣭۪ ♡゙˖ʚ ɞ 𓏲˖ 𑁍 Vannak, akik szeretnek nyerni. Akik utálnak veszíteni. És vannak akik bármeddig kép...
113K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
32.1K 885 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
76.5K 1.5K 69
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...