ICE ICE BABY ✓

By blackroseworld

123K 4.2K 160

Nem kellett volna visszaírnom a szemét kommentelőnek, aki kritizálta a cikkemet az egyetemi lap művészeti rov... More

ICE ICE BABY
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
kilencedik
tizedik
tizenegyedik
tizenkettedik
tizenharmadik
tizennegyedik
tizenötödik
tizenhatodik
tizenhetedik
tizennyolcadik
tizenkilencedik
huszadik
huszonegyedik
huszonkettedik
huszonharmadik
huszonnegyedik
huszonötödik
huszonhatodik
huszonhetedik
epilógus
SEVEN MINUTES

első

5.3K 161 2
By blackroseworld

𝐵 𝑅 𝐼 𝐴 𝑁 𝑁 𝐴 

___________

e l ő s z ó 

Ez egy seggfej.

Jamie Malrose szokásához híven képes volt teljességgel bebizonyítani számomra, hogy egy túlméretezett seggfej, aki ahelyett, hogy tenne bármiféle érdemlegeset az emberiségért, inkább csak a száját járatja. Úgy dől az asztalomra, mint egy vad, amely csak arra vár, hogy lecsaphasson az áldozatára, ami jelenesetben én vagyok. Feltolom orromon a feketekeretes szemüvegemet, és kérdőn pillantok rá. Gunyoros vigyora még szélesebbé válik. Határozottan élvezi a helyzetet.

Carla kinyitja az ablakot, amely önálló életre kelve kezd el heves lökésekkel neki csapódni a falnak. A hó elárasztja az asztalokat, a hideg szellő pedig orkánként söpri el a papírokat. A káosz eluralkodik a helyiségben, miközben szaktársaim életükért kiáltozva próbálják meggátolni a Carla által elszabadított poklot.

- Csak egy kis levegőt akartam – kiált fel tehetetlenül a barátnőm.

A többiekkel ellentétben, én még mindig a rám vigyorgó pasit figyelem, aki ezt a pillanatot választja ahhoz, hogy közelebb hajoljon hozzám. Lenőtt, szőkés barna haja, enyhe hullámokban, kissé nedvesen kunkorodik fel a fülénél, az ujjaim pedig bizseregni kezdenek, annyira szeretnék megérinteni. Zöld, vibráló tekintete az enyémbe mélyed, mire kissé dús ajkait, lassan, nagyon lassan végignyalja. Talán csak a fejemben lassult le az idő, de rám villanó szemei egészen mást üzennek. Összeszorítom a combjaimat az asztal alatt, ujjaim pedig görcsösen markolják a tollamat. Megcsapja orromat a fűszeres, férfias illata. Szappan, víz, és valami erős természetillat elegyedik körülötte. Fejemet oldalra döntve próbálom tanulmányozni őt, és kitalálni, hogy mégis mi a jó büdös francot keres a kortárs fotográfia órámon a kampusz hoki csapatának egyik sztár játékosa. Messziről kerülnie kéne ezt a helyet, pont, mint nekem az ő területét. A jégcsarnokot, a drága kávézókat, és a rendszeres orgiákba torkolló diákszövetségis bulikat. Megakarok szólalni, de valahol azon a ponton elvesztettem a hangom, aközött, amikor Mark, a szomszéd asztalnál véletlenül hangosan benyomta a pornót, és aközött, amikor Carla felállt, hogy pusztító tél viharba űzze tudatlan társait.

- Brianna – ejti ki a nevemet száján Jamie, én pedig ismét rászentelem minden figyelmemet. – Most megvagy – suttogja elégedetten, én pedig zavarodottan rázom meg a fejemet.

- Tessék?

Jamie előhúzza a telefonját, és elkezd pötyögni rajta valamit. Még mindig a szürrealitás talaján lépkedek, amikor az arcomba nyomja a beszélgetést.

A mi beszélgetésünket.

Mi a fene?

Riadtan pillantok rá, és erősen az ajkamba harapok, amikor konstatálom, Jamie volt az, akivel névtelenül beszélgettünk, és ő volt az, aki kikönyörögte a személyazonosságomat.

Ő volt az, akivel túlfűtött üzenetváltásokba bonyolódtam a múlt héten, és aki miatt egy darab szarnak éreztem magam, amiért végül mégsem keresett a tegnapi nagy maszk lerántás után. Igen ám, én elmondtam ki vagyok, ő pedig felültetett, és most mégis itt van. Úgy néz rám, mintha megütötte volna a főnyereményt. Jó tudni, mert én csak szeretnék elsüllyedni szégyenemben.

- Nem tudom miről beszélsz – szólalok meg határozottságot sugallva, de átlát az álcámon. Szemei felcsillannak, a szája széle megrándul. Izmos karjai duzzadva feszülnek, ahogy egész testével az asztalomra támaszkodik.

- Szerintem meg de – rázza meg a fejét, és olyan közel van már hozzám, hogy csak pár centi választ el minket egymástól. – Jöttem behajtani a tartozásod – pillant az ajkaimra. – Megakarom valósítani azt, amiről írtunk.

Tátva marad a szám, pont, mint Carlának, akinek szénaboglya hajába időközben egy egész madár család beköltözhetett. Ő az egyetlen, aki tudja... De most már hárman vagyunk, akik előtt tiszta a kis mocskos titok.

- Szóval? Mikor hajthatom be rajtad? – kérdezi reszelős hangon.

Fejemben visszapörögnek az események...

"Minden kezdet nehéz. Egy frászt. Inkább borzalom!"

Continue Reading

You'll Also Like

42K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
3.3K 141 7
Isabella Parkernek kislányként soha nem állt be a szája, mindig mosolygott és elválaszthatatlan volt a legjobb barátjától. Mostanra azonban zárkózott...
12.5K 487 17
a titkok mindig veszélyesek
89.8K 3.3K 35
Skylar Osborne szülei évekkel ezelőtt elváltak. Mostohabátyjával, Nolnannel legjobb barátok lettek, így rajta keresztül a kosárcsapatot is megismert...