|Háborgó Szerelem|

By kek_gyemant

397K 21.9K 1.6K

Az élet legszebb éveit az egyetem ajándékozza. De mi történik akkor, ha képbe kerül az ördög és betemeti magá... More

🥀ELŐSZÓ🥀
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hatodik
Hetedik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Tizenegyedik
Tizenkettedik
Tizenharmadik
Tizennegyedik
Tizenötödik
Tizenhatodik
Tizenhetedik
Tizennyolcadik
Tizenkilencedik
Huszadik
Huszonegyedik
Huszonkettedik
Huszonharmadik
Huszonnegyedik
Huszonötödik
Huszonhatodik
Huszonhetedik
Huszonnyolcadik
Harmincadik
Harmincegyedik
Harminckettedik
Harmincharmadik
Harmincnegyedik
Harmincötödik
Harminchatodik
Harminchetedik
Harmincnyolcadik
Harminckilencedik
Negyvenedik
Negyvenegyedik
Negyvenkettedik
Negyvenharmadik
Negyvennegyedik
Negyvenötödik
Negyvenhatodik
Negyvenhetedik
Negyvennyolcadik
Negyvenkilencedik
Ötvenedik
Ötvenegyedik
Ötvenkettedik
Ötvenharmadik
Ötvennegyedik
Ötvenötödik
Ötvenhatodik
Ötvenhetedik
Ötvennyolcadik
Ötvenkilencedik
Hatvanadik
Hatvanegyedik
Hatvankettedik
Hatvanharmadik
Hatvannegyedik
Hatvanötödik
Hatvanhatodik
Hatvanhetedik
Hatvannyolcadik
Hatvankilencedik
Hetvenedik
Hetvenegyedik
Hetvenkettedik
Epilógus
Új történet!
Új történet!

Huszonkilencedik

5.5K 317 25
By kek_gyemant

Azt mondják, bölcs döntés nem húzogatni az oroszlán bajszát, és még jobb elkerülni a barlangját. Akkor miért nem fogalmazódott meg bennem ez, amikor beléptem a férfi öltözőbe? Tudtam, hogy Daxton Blake jelen pillanatban is a forró zuhany alatt áll, ezért hevesen vert a szívem, és szaggatottan vettem a levegőt. Rájöttem arra, hogy a közelében izgatott vagyok, viszont jelen pillanatban leírhatatlan dolgot éreztem. Mint amikor matematika szóbeli felelt előtt hatalmába kerít az émelygés és a gyomorgörcs. Mintha millió pillangó repkedne a gyomromban. Kellemetlen érzés hamar felemésztett, és remegő lábakkal álltam meg a boksz szekrények között terpeszkedő padsor mellett. Fél füllel hallottam, hogy elzárja a zuhanyt, ezért nagyot nyelve pillantottam a zuhanyzó felől áramló gőzfelhő felé. A pára miatt homályosan láttam, ezért lélegzetvisszafojtva figyeltem, ahogy megjelenik a derekára tekert törölközőben. Molst biztos arra számítottatok, hogy meztelen sétál ki, akár a filmekben. De az túlságosan sablonos lett volna, nem igaz? Térjünk is vissza a jelenbe! Felvont szemöldökkel és a homlokába tapadt vizes tincsekkel megállt mellettem, majd fériasan a hajába túrt. Pár tincs így is a szeme felé lógott, ezért zavartan billegtem előre és hátra is. Daxton persze jót szórakozott rajtam, hiszen vizes arcán megjelenő rosszfiús, dögös mosoly láttán semmi jóra nem számítottam. Ő felkuncogott, majd felém nyúlt a vizes kezével, majd a fülem mögé tűrte az egyik tincsemet. - Azért jöttél, hogy lebeszélj róla? - hátat fordított, miközben a padra helyezett táskából kihúzott egy fekete pólót egy hozzá illő rövidnadrággal. Megszoktam, hogy Daxton mellett minden váratlan és viccesen logikátlan, ezért jól átgondoltam mielőtt válaszoltam neki.

- A többiekkel úgy gondoljuk, hogy még nem állsz készen rá! - minden kimondott szó közben az ujjaimat tördeltem. Nehéz volt koncentrálni, hiszen előttem állva húzta magára a fekete pólót. Biztos ismeritek a jelenetet, amikor a mozdulat közben, a hasizom erőteljesebben látszik, amikor a csípő kecsesen megmozdul, amikor a váll feszes, a hát pedig izmos lesz. Előttem is ez a jelenet játszódott le, ezért elpirulva lesütöttem a szemem. - Azt szeretném mondani, hogy ezt jól át kell gondolnod - pillantottam a lapos hasán lekúszó férfias szőr csíkra. - Nem akarjuk, hogy bajod essen - súgtam, miközben úgy húzta fel az alsónadrágot, hogy közben a törölköző a derekán volt, de hamar lerántotta, ezért elmosolyodtam. - Figyelsz te rám?

- Nem! De az biztos, hogy te le sem tudod rólam venni a szemed - fél szemmel a tekintetemet kerestek, ezért dühösen összefontam magam előtt a karomat. Mielőtt megszólalhattam volna, Daxton folytatta. - No para, kicsi lány! - bólintott határozottan. - Megoldom - rántotta meg a vállát.

- Itt nem az a lényeg, hogy megoldod e vagy sem! - keltem ki magamból. - Itt az a lényeg, hogy még nem állsz készen rá! - folytattam hangosan. - Se lelkileg, se fizikailag nem vagy annyira edzett, hogy elindulj a viadalokon! - fujtattam, miközben észre sem vettem azt, hogy a tekintete megváltozott. Pontosan olyan volt, mikor az oroszlán mozdulatlanul lesben áll, és a tökéletes pillantott kivárva figyeli szegény áldozatát. Daxton is így nézett rám. Csak figyeljétek! Sűrű és hosszú szempillái rejtélyesen keretezték a tengerkék tekintetét, ezért elbűvölő szemével kifejezetten ijesztően tudott nézni. És én hibáztam, amikor csak mondtam és mondtam. Hibáztam, amikor nem vettem észre azt, hogy derekamnál fogva a szekrényhez lökött. És hibáztam, amikor az arcom mellett ököllel a szekrénybe baszott. A hangzavar miatt a fülemre szorítottam a kezem és könnyes szemmel figyeltem, ahogy előttem tornyosulva áll és dühös tekintettel a szemembe néz. Ajkát összeszorította, kezét a szekrény felületén tartotta. Annyira meglepődtem, annyira váratlanul ért, hogy észre sem vettem a lila sebet, amit a szekrény lehorzsolt. Levegőt sem mertem venni, ezért sziszegve lesütöttem a szemem.

- Van valami, amit tőled sem viselek el! - szemem előtt feltette a mutatóujját. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ijedtem meg. Annyira megijedtem, hogy mozdulni sem mertem. - Kibaszottul nem érdekel, hogy te állsz előttem - fekete szemöldökét felvonta, majd mély hangján folytatta. - És kurvára jegyezd meg amit most mondok - hajolt a fülemhez, majd újra a szekrénybe ütött. Összerezzentem, de őt ezt nem érdekelte. Tudhattam volna, hogy nem szabad az oroszlán bajszát piszkálni...- Se te, se senki nem becsülheti alá az adottságaimat. Ha mégis így teszel, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy "mit követtél el, amiért hat évet töltöttél börtönben?" - esküszöm, hogy nem akartam belemenni. El akartam menni, de kicsúszott a számon.

- Mit követtél el, amiért hat évet töltöttél börtönben?! - könnyes szemmel kiabálva a vállába markoltam és imádkoztam, hogy ne adjon választ. Nem akartam tudni, de mégis megkérdeztem. Talán mert szabadulni akartam. Talán mert féltem tőle. Talán mert minden ellenére is vonzódom hozzá. A fülemhez hajolt, majd így szólt:

- Megöltem valakit, aki tönkretette az egész életemet - suttogta lassan. - És tudod, hogy ki volt ez a személy? - fürkészte a számat. A fejemet csóváltam, de nem tudtam megszólalni. Nem mertem. Mert megijedtem. - Mai napig nem tudom... - rántotta meg a vállát, majd a számra helyezte az ujját. - A világ legveszélyesebb dolga egy olyan ember életét elvenni, akiről semmit nem tudsz.

- Miért? - suttogta könnyes szemmel.

- Mert nem tudod, hogy ki fog bosszút állni miatta - bólintott, majd kezét elvette és az ajtó felé biccentett. - Tűnés! - hangos hangjára összerezzentem, majd könnyes szemmel megindultam előre. Azt még láttam, hogy lesüti tekintetét és a fejét csóválja. Azt hiszem senki nem tudja és senki nem értheti, hogy mi zajlik a fejében és a szívében.

- Hé! Csipkerózsika! Tudtál beszélni vele?! - Billy utánam kiabált, de én a fejemet csóválva kifutottam az edzőteremből. Oxigénre, szabadságra és nyugalomra volt szükségem.

És nem akartam tudni, hogy mi zajlik Daxton Blake szívében....

Semmit nem akartam, ami ő hozzá köthető...

Sóhajtva végig néztem, hogy Claire kifut az utcára, átsétál a járdán és fut a busz után. Most biztos utáltok. Most biztos gyűlöltök. Tudjátok mit? Nem érdekel! Senkinek nem tartozom magyarázattal a tetteimért. - Sajnálom Claire! - súgtam magam elé.

- Mit csináltál? - suttogta pocok, aki időközben besurrant az öltözőbe és megállt a hátam mögött. - Miért taszítod el magadtól azokat az embereket, akik szeretnek téged? - suttogta a hátam mögött állva.

"Akik szeretnek téged".

Felvont szemöldökkel felé fordultam, majd így szóltam: - Mert minden veszélybe kerül az, aki engem szeret!

- Miért? - suttogta, én pedig lesütöttem a szemem, majd öszefontam magam előtt a karomat.

- Egyszer majd megtudod. Ne fájjon miatta a fejed, pocok - veregettem meg a vállát. - Viszont megbántottam Claire-t - sütöttem le a szemem. - Nagyon megbántottam...

Continue Reading

You'll Also Like

607K 15.8K 75
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...
193K 6.1K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
99.7K 5K 59
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
14.2K 470 61
~ • Kerem Hakanoğlu átvette apja Kemal Hakanoğlu cégét és így ő lett a FŐNÖK. De egy valamire nem számított, egy társtulajdonosra, aki nem más mint...