De snelweg naar mijn hart

By MissTop40

4K 225 18

Na de dood van haar beste vriendin besluit Clio de Vries een tijdje bij haar opa te gaan logeren. Ver van hui... More

Voorwoord
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10.
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
Epiloog

25

100 5 0
By MissTop40

Het is supergezellig. Het eten smaakt fantastisch en daarna gaan we met z'n allen rond de vuurkorf zitten om marshmallows te roosteren. Op een gegeven moment gaan de aanwezigen van de oudere generatie een voor een naar bed, want bijna iedereen moet morgen weer werken. Uiteindelijk zijn alleen Dusty, Bronson, Miles en ik over.

'Ik denk dat ik zo ook maar eens ga,' gaapt Dusty. 'Ik val bijna in slaap.'

Haar lichaam moet ik natuurlijk extra hard werken, maar dat kan ik niet hardop zeggen. Daarom schenk ik haar alleen een begripvolle blik. 'Een beetje slaap zal je goeddoen.'

'Ja.' Dusty schopt met haar voet in het droge zond rond de vuurkorf. 'Bronson, zou je met me mee naar binnen willen gaan? Ik wil iets met je bespreken en ik heb je advies nodig.'

Dus ze gaat hem vertellen over haar zwangerschap. Dat lijkt me iets goeds. Bronson kan haar beter helpen inschatten hoe hun ouders zullen reageren dan ik. Bovendien weet hij over het algemeen veel meer over Dusty's leven, waardoor hij een meer geschikt adviseur is.

Bronson staat op en kijkt over het vuur heen naar Miles en mij. 'Mocht ik niet meer terugkomen, maken jullie dan het vuur uit?'

'Doen we,' antwoordt Miles.

Broer en zus verdwijnen het huis in en dan zijn we nog maar met z'n tweeën. Miles staat op uit de witte plastic kuipstoel waarin hij de hele avond gezeten heeft en schuift bij mij op het houten bankje dat ik met Dusty heb gedeeld.

Samen staren we een tijdje zwijgend in de vlammen. Dan rekt Miles zich uit en met een glimlach besef ik dat hij de klassieke bioscooptruc uithaalt: hij grijpt deze kans aan om zogenaamd heel subtiel zijn arm achter me over de rugleuning te leggen. Wat schattig.

Dan pas dringen mijn eigen gedachten tot me door. Schattig? Bioscooptruc? We zijn geen stelletje en dat gaan we ook niet worden ook.

Daar lijkt Miles echter heel anders over te denken. Zijn arm raakt de bovenkant van mijn rug lichtjes en hij legt een hand op mijn blote bovenarm.

Het is alsof mijn huid smelt onder zijn vingers. Wat moet ik nu doen? Ik weet zeker dat ik hem kwets als ik hem van me af schud en dat wil ik niet. Ik was juist zo blij met onze vriendschap.

'Heb je een fijne avond gehad?' doorbreekt Miles' stem de chaos in mijn hoofd.

'Ja. Jij?'

'Ik ook.'

'Mooi zo.' Nog meer stilte volgt, tot ik ergens aan herinnerd word. 'Wat bedoelde je daarstraks?'

'Wanneer?'

'Toen we uit de auto stapten. Je zei dat... Laat maar. Ik hoef het niet te weten. Het is goed zo.' Stomme trut dat ik ben. Ik wil niks tussen ons verpesten. Laat ik dan vooral niet beginnen over iets als de dingen die hij leuk aan me vindt.

'Ik kan honderd dingen opnoemen die ik leuk vind aan jou.'

Dus hij weet waar ik het over had. 'Miles...'

'Kijk niet zo moeilijk.'

Ik wend mijn blik af. 'Ik wil niet dat je gevoelens voor me hebt. Of krijgt. Of wat dan ook.'

Zijn linkerhand veegt een pluk haar uit mijn gezicht. 'Waarom niet?'

'Omdat ik niet blijf. Er komt een moment dat ik weer terug naar Nederland moet en –'

'Alleen al het feit dat je over de afstand begint en niet over of je zelf iets van gevoelens hebt, zegt eigenlijk al genoeg. Clio, sinds onze avond samen kan ik alleen nog maar aan jou denken. Zeg me alsjeblieft dat het andersom ook zo is.' Zijn grote bruine ogen kijken me smekend aan.

'Ik...' Ik weet niet wat ik moet zeggen. De enige keer dat ik in de buurt ben gekomen van een jongen afwijzen was dat gedoe met mijn ex. En het toeval wil dat ik inderdaad aan hem gedacht heb. Ik zeg niet dat hij het enige is waar ik aan denk, maar af en toe schiet de gedachte aan die ene avond wel door mijn hoofd. Dan denk ik aan hoe lekker onze lichamen op elkaar voelden. Hoe zijn soepele vingers me vuurwerk lieten zien. Hoe teder hij me kuste.

Nee, daar moet ik nu niet aan denken. Ik was bezig deze jongen af te wijzen. Maar hoe wijs ik iemand af zonder dat ik zijn vriendschap verlies?

Miles interpreteert mijn stilte totaal verkeerd, want hij buigt zich nog dichter naar me toe. Zijn warme adem kriebelt mijn huid en dan zijn daar zijn lippen op de mijne. Ze kussen me alsof wij iets breekbaars zijn en dat zijn we ook.

Mijn lippen beantwoorden zijn kus alsof ze losstaan van mijn hersenen. Ik weet dat ik dit beter niet kan doen, ik weet dat het niet in lijn is met wat ik bezig was te doen, maar het lijkt alsof ik geen controle over mezelf heb. En hij smaakt zo lekker zoet van de marshmallows.

Heel even verlaten Miles' lippen de mijne om iets in mijn oor te fluisteren. 'Als we niet in iemands tuin zaten, zou ik veel meer met je willen doen dan alleen dat.'

Die woorden ontlokken een zucht van verlangen aan mijn lippen. Waarom heeft hij deze uitwerking op me? Ik wil niet opgewonden van hem raken.

Miles drukt zijn lippen in mijn hals en ik kreun zachtjes. Hij weet echt wel wat hij doet. Zijn kussen laten me happen naar adem. Het wordt er niet bepaald beter op als hij zijn hoofd ietsjes terugtrekt en me weer indringend aankijkt. 'Wil je zeggen dat dat je niks deed?'

'Dat het zo makkelijk voor je is om me op te winden, zegt waarschijnlijk meer over mijn gebrek aan ervaring dan over iets anders. En trouwens, seks is iets heel anders dan liefde.' Ware tegeltjeswijsheid uit de mond van Clio de Vries.

'Dus wat wij hebben is volgens jou alleen seks?'

Ik knik, omdat ik mijn mond niet langer vertrouw. Daarbij is het inderdaad zo dat als hij dan toch zo godvergeten opwindend is, ik beter alleen seks met hem kan hebben. Geen verdere verbintenissen. Dan kan ik straks gewoon weer terug naar Nederland en daar iemand zoeken om een toekomst mee op te bouwen.

'Ook goed,' vindt Miles. 'Ik zou best nog een keer seks met je willen hebben.'

Kan hij alsjeblieft niet van dat soort dingen zeggen? Ik heb zin om hier ter plekke al mijn kleren uit te trekken, maar niet wanneer de buren elk moment uit het raam kunnen kijken of Bronson elk moment terug kan komen van zijn onderonsje met Dusty. Daarom probeer ik zo zakelijk mogelijk te klinken. 'Oké. Goed om te weten.'

'Zullen we het vuur maar uitmaken dan?'

'Wil je naar huis gaan?'

'Of naar jouw huis. Wat jij wilt.'

Wat ik wil is mijn lichaam tegen het zijne. Huid op huid. Zijn lippen overal waar ik me maar kan bedenken. En zijn handen... Ik moet er maar niet aan denken wat ik wil dat hij met zijn handen doet. 'Mijn opa en Claudia slapen waarschijnlijk allang. Dan moeten we alleen wel heel stil doen.'

Niet te geloven dat ik voorstel om seks te hebben in opa's logeerkamer terwijl hij niet veel verderop zelf ligt te slapen. Waar is het misgegaan met me? Laat maar, ik weet het al. Waarschijnlijk toen hij zijn lul in me stak.

'Ik kan best heel stil doen,' merkt Miles op. Zijn vingers strelen mijn hals. 'Ik kan alleen niet beloven dat jij het niet gaat uitschreeuwen van genot.'

'Jij hebt wel heel veel vertrouwen in jezelf.'

Voor ik me heb kunnen bedenken, zijn we al opgestaan. We maken het vuur uit en verzamelen alle lege blikjes drinken en de zak van de marshmallows bij elkaar op de tuintafel. Dan laat ik mijn hand in die van Miles glijden en trek ik hem mee naar mijn logeeradres. Met ingehouden adem sleur ik hem de trap op. Ik hoop zo dat opa en Claudia hier niet wakker van worden.

Zodra we de logeerkamer bereikt hebben, duw ik de deur dicht en draai die op slot. Als er al iemand wakker wordt, kan diegene in ieder geval niet binnenkomen.

Miles laat er geen gras over groeien. Hij duwt me met mijn voorkant tegen de deur en kust me in mijn nek alsof zijn leven ervan afhangt. Zijn vlakke hand leunt tegen de muur terwijl hij met de andere een van mijn borsten vastpakt.

Ik duw mezelf gewillig tegen hem aan. Zoals ik hier zo sta zou je zeggen dat ik al honderden keren seks heb gehad. Dat ik wekelijks een jongen mee naar mijn kamer neem voor een klein pleziertje. Je zou absoluut niet zeggen dat het pas de tweede keer is.

Een van mijn handen strekt zich naar achteren uit en begraaft zich in zijn haar. Het voelt heerlijk om het tussen mijn vingers door te laten glijden. Ik wil deze jongen, nu.

Kennelijk denkt Miles daar hetzelfde over, want hij leidt me weg bij de deur, naar mijn bed. Eerst duwt hij mij op het matras en dan komt hij zelf bovenop me liggen. Meteen begraaft hij zijn gezicht weer in mijn hals.

Ik bij op mijn lip om al mijn gekreun binnen te houden. Waarom voelt dit ook zo lekker aan? 'De volgende keer moeten we naar jouw huis gaan. Daar is tenminste niemand die ons kan horen.'

Miles richt zijn hoofd op en kijkt me geamuseerd aan. 'Dus er komt een volgende keer?'

Ik sla mijn ogen ten hemel. 'Puur hypothetisch dan. Maar ja, misschien wel. Tot nu toe vind ik de seks met jou wel lekker.'

'Dat is fijn om te horen.' Zijn handen glijden onder mijn topje en trekken het over mijn hoofd. Vlak daarna legt mijn beha dezelfde weg af. Halfnaakt lig ik onder hem. Iets wat hij absoluut niet erg vindt, want zijn handen beginnen alweer met mijn borsten te spelen.

Ik pak de zoom van zijn shirt vast en trek die omhoog. Omdat hij zijn armen gebruikt om op te steunen kan ik het niet helemaal uittrekken, maar gelukkig heeft hij er geen problemen mee om me daar een handje bij te helpen. Met ontbloot bovenlijf laat hij zich weer bovenop me zakken.

Ik kus hem gretig, aangewakkerd door het gevoel van huid op huid. Miles beantwoordt mijn kus met passie en begint ondertussen aan de knoop van mijn broek te frunniken. Het duurt niet lang voordat hij me ook van dat kledingstuk ontdaan heeft. Hij komt naast me liggen om ook zijn eigen broek uit te trekken.

Ik grijp mijn kans om nu een keer bovenop hem te rollen. Met mijn vingers glij ik over zijn borstkas. Ik voel zijn ademhaling onder mijn hand. Ongelofelijk dat zoiets simpels als iemands hijgende ademhaling zo opwindend kan zijn.

'Wat ga je met me doen?' vraagt Miles met een speels lachje.

'Ik ga je kussen.' Ik voeg de daad bij het woord door mijn lippen op de zijne te drukken. Tijdens het kussen schuur ik expres met mijn borsten over zijn blote buik.

Miles legt zijn handen op mijn kont en begint erin te kneden. Ondertussen glipt zijn tong mijn mond binnen. De combinatie van prikkels zorgt voor een genot dat rechtstreeks wordt doorgestuurd naar daar beneden.

'Je windt me zo ontzettend op.'

'Mooi,' fluistert Miles terug. Een van zijn vingers glipt tussen mijn benen, onder de stof van mijn onderbroek door. Een kriebel trekt door me heen als hij mijn schaamlippen aanraakt. 'Je bent inderdaad al behoorlijk nat. Dat heb je snel gedaan.'

'Jij,' corrigeer ik hem. 'Dat heb jij gedaan.'

'Ook goed. Ik vind het tijd worden dat je deze uittrekt.' Voor ik ergens mee heb kunnen instemmen, heeft hij de onderbroek al van mijn kont af geschoven.

Ik help hem gewillig een handje door het ding helemaal uit te trekken. Vervolgens haak ik mijn vingers onder de rand van Miles' boxer. 'Je weet wat dat betekent. Dan moet deze ook uit.'

'Is dat zo?'

'Ja,' antwoord ik uiterst serieus. Ik schuif het ding zo ver naar beneden als ik kan.

Met zijn voeten schopt hij het kledingstuk weg en hij trekt me weer bovenop zich. 'Zo heb ik je het liefst. Naakt.'

'Ik denk dat het je geluksdag is vandaag.'

'Ik denk het ook.'

En ik denk ook dat het tijd wordt om er een condoom bij te pakken. Gelukkig heb ik er eentje in mijn portemonnee zitten voor je weet maar nooit. Ik hengel het ding op en overhandig het aan Miles. Het zelf omdoen gaat me nog steeds een stap te ver.

Nadat Miles het condoom om heeft gedaan, kruip ik weer bovenop hem. Ik laat hem langzaam in me glijden, zodat het geen pijn doet. Grijnzend kijk ik op hem neer. 'Dit gaat al veel minder klungelig dan de eerste keer, hè?'

'Je bent een snelle leerling,' stemt Miles in.

'Heb je geen last van mijn haar zo?' De punten ervan strelen zijn borstkas terwijl ik al heen en weer bewegend probeer een hoek te vinden die mij ook nog wat genot oplevert.

'Nee. Ik vind je haar leuk.'

'O, volgens mij heb ik de goede hoek te pakken.' Ik schuur mijn onderlichaam keer op keer tegen hem aan om zo veel mogelijk spanning op te bouwen. Dit voelt echt lekker. Als ik in Nederland niet in staat ben om een relatie te scoren, moet ik toch op z'n minst een vaste fuckbuddy zien te vinden. Niet te geloven dat ik zo'n type ben.

'Je bent zo lekker,' hijgt Miles onder me. 'Te lekker. Ik kom bijna.'

'Ik ook.'

'Ga jij maar eerst.'

Attent als altijd. Ik schuur nog een paar keer op en neer en dan voel ik heel langzaam vanuit mijn tenen een golf van genot opzetten. Kreunend in stilte laat ik me op Miles' blote lijf neerzakken. Wat was dat lekker.

Miles sluit zijn handen weer om mijn billen en stoot hard bij me naar binnen. Slechts een paar keer zijn er nodig en dan verkrampt ook zijn gezicht van genot.

Daar liggen we dan, naakt en bezweet op mijn opa's logeerkamer. En tot nu toe heb ik nergens spijt van. 

Continue Reading

You'll Also Like

2.8K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
159K 2.8K 35
Nina haar hart wordt gebroken nadat haar vriendje het met haar uitmaakt. Ze sluit zich af van de wereld en wil alleen gelaten worden met haar verdrie...
Ultraviolet By Evita__M

Science Fiction

40.2K 2.5K 109
Een nieuwe ziekte, de Zwarte Pest, teistert de inwoners van Valis. Kinderen worden verplicht om zich te laten vaccineren, maar dit alles blijkt een l...
15.5K 872 51
Sharon verhuist naar de andere kant van Amerika, zonder dat ze het wil. Ze moet nieuwe vrienden maken, en dan loopt ze prompt tegen de borst van badb...