HAYAL

By kitapkurdumkk

7.4K 319 249

**Hayalleri için ailesini geride bırakan bir kızın dünyası başına yıkılırsa ne olur? **Pişman olarak tekrar e... More

~2~ Hatalı öpücük?
~3~ Cenk!
~4~ Büşra?
~5~ Arda'dan
~6~ Randevu!!
~7~ Azra'dan
~8~ Azranın ailesi..
~9~ Dağ evi
~10~ Kurt!
~11~ Kaza
~12~ Komşu
~13~ Büşrayla Cenk?
~14~ Yangın
~15~ Mehmet
~16~ Hamile?
~17~ İpucu!
~18~ Şirket
~19~ Gerçekler?
~20~ İş yemeği
~21~ Sevgilim
~22~Seni seviyorum
~23~ Arada kalmak?
~24~ Planlar!
~25~ Kaçış
~26~ Polis
~27~ Parti - FİNAL

~1~ Sapık!

1.1K 32 16
By kitapkurdumkk


Herkesin düşlediği hayalleri vardır. İmkansız, çok güzel, seni çok mutlu edeceğini düşündüğün hayaller. Benim de hayallerim var.Ama en büyüğü Parise gitmekti. Bunun için  küçüklüğümden beri beklerim.

Büyüdüğümde sevgilimle Parise gideceğim. Orda onunla düğün yapacağım! Eyfel kulesini önünde! Allahım bunu nedense çok isterdim. Ve şuan büyümüştüm. Hayalimi gerçekleştirecek olan beyaz atlı prensim Cenkle tanıştım.

Onunla yakınlığımız ilerledi ve birlikte Parise kaçmaya karar verdik. Onunla beraber çok mutluydum. Bana orada evlenme teklifi edeceğini düşündüm. Onunla herşey yolunda kimseye haber vermeden kaçtığımız Pariste çok mutluyduk.

Ama Cenki bugün inanılması zor birşey yaparken gördüm. - Cenk için inanılması zordu. O çok iyi biriydi gözümde. - Cenkin göründüğün gibi biri olmadığını anladığım an kendimi havaalanına attım!

-

'' Pardon, afedersiniz.. '' insanlara çarpıyordum. Uçağa yetişmek için koşturuyorum. Bavulun ağırlığı bunu daha da zorlaştırıyordu. '' Ahh! Hadi! '' İnsanlara çarparken çok yüz yüze gelmemeye çalışıyordum. Aralarından sızıyordum sadece..

Cenkin bu yaptığı, o çocuğun yüzü.. Aklımdan çıkmıyor! İnanamıyorum.. Ah topla kendini Gizem.. Kolum bi adama çarptı. Durdum ve yüzüne baktım. Cenke benziyordu. '' Cenk?.. '' diyip duraksadım. Adam bana baktı ve baktı. '' What? '' dedi sessizce.

'' Ah.. '' Cenke benzeyen biri sadece. Adam yabancı. '' Ay em sorii.. '' dedim ve bavulumla uzaklaşmaya başladım. Cenk, aklımdan çıkmıyor bi türlü. Ona tokat atışımdaki yüz hali.. Gitmiyor kafamdan. Sinirle bavulumu hazırladım ve hava alanına attım kendimi.

Sersemledim. Kafam karışıktı. Yere bakıyordum ve bavulumu çekiyordum. Hızla giderken birine çarptım. Bu en sert çarptığım kişiydi. Geriye düştüm. Bavulum elimden kaymış ve gitmişti. Çarptığım kişinin bavulu da öyle.

Çarptığım kişi bi erkekti. Sersemlese de düşmedi. '' Ahh.. '' dedikten sonra konuşmakta olduğu telefonu kapadı '' Bu son sözüm Büşra. '' Telefonu cebine atar atmaz yerdeki bana baktı. '' İyi misiniz? '' dedi.

'' Ben iyiyim.. '' kalkmaya çalışıyordum. Ayağım burkulmuş olsa gerek acıyordu.. '' Biraz daha dikkatli yürüseniz.. '' dedi. Durdum ve ona baktım '' Afedersiniz ama sizde hızlı yürüyordunuz. Bana çarpmasınız başkasına çarpardınız! ''

Cenkden kalan sinirim yavaşça artıyordu. Erkek bana ukalaca baktı. '' Ah! Bir de üste mi çıkmaya mı çalışıyorsun? '' dedikden sonra beni süzdüğünü farkettim. Sessizce '' Ukala olduğu kadar da güzelmiiş.. '' dedi.

Elini uzattı bana '' Yardım edeyim.. '' dediğinde sinirle ayağa kalktım. Onu ittirdim. '' Sapık! '' diye haykırdım. Adam şaşırmış bi şekilde bana baktı. '' Ne? Ne sapığı? '' '' Sessizce söylediğini duydum? Bi de el uzatıyorsun? Sapıık! ''

Etraftaki bazı kadınlar bize baktılar ve erkeği ayıpladılar. Yanımızdan geçen genç bir adam ise erkeğin önüne geçti '' Utanmıyor musun lan sen? Kadını taciz etmeye !! '' adam elini kaldırmıştı ki erkek '' Hey dur bakalım. '' dedi ve elini tuttu. Yavaşça yere indirdi '' Ben bir şey yapmadım. Hanfendi.. '' dedi ve bana baktı. - Ukalaca. - '' Saçma sapan bağırdı. Ben hiç bir şey yapmadım. ''

Erkek sinirlendi. Adamı itti ve yerde duran bavulu aldı. İkimizin bavulu da yanyana duruyordu. '' Ah! '' dedi kızgınlığını atarcasına. Daha sonra hızla ilerledi.

-

Uçağıma yetişmiş, yerime oturmuştum. Diğer insanlarda yerleşmeye çalışıyordu. Büyük bi gürültü vardı. Ben yerime yerleşmişken bi kadın '' Ah.. '' diyip elindeki çantasının düşürdü. Ve sonra da itildi. Kadın arkasını döndü ve bağırmaya başladı.

Sanırım rusça konuşuyordu. Kadın zor durumdan gibiydi. Kucağımda küçük bi kız çocuğu vardı. Ben kadını sakinleştirmek ve yardım için yere düşürdüğü çantayı alıp ayağa kalktım. Kadın ve bağırdığı kişi arasında duruyordum. Kadına baktım ve gülümsedim.

Rusça bilmiyordum. Kadın da aldı ve çatılmış kaşları eskiye döndü. Rusça bir şey söyledi. Sanırım teşekkür etti. Kadın ileri doğru giderken ben de yerime doğru yöneldim. Arka arkaya - önüne bakamadan-zorla yürüyen bi kişi üzerime doğru düştü hızla.

Koltukların arasında olan boşlukta üst üsteydik şuan. '' Yuh.. '' diyip adamı yavaşça ittirdim. Bi kaç kişi üstümüzde gelip geçiyor ve gülüyordu. Adam doğruldu ve '' Afedersiniz.. '' dedi. Adamın yüzüne baktığım an kaşlarım çatıldı.

'' Sapık? '' dedim. '' Bana çarpan kız? '' dedi o da hafif şaşırmış ve sinirli bi şekilde. Doğruldum ve ardından o da kalktı '' Hep böyle çarpışacak mıyız? '' '' Ya evet.. '' onla bu kalabalık ve gürültüde tartışmak istemiyorum. Umursamayarak yerime geçtim ve oturdum . '' Aptal.. '' dedim sessizce.

Adam bana baktı ve güldü. '' Şansa bak! '' diyip yanıma geldi. Önümden geçerken '' Noluyo be? '' diyebildim. Adam gelip yanımdaki koltuğa oturdu. Yeri burasıydı sanırım. Göz devirdim ve üfledim. '' Harika! Cidden harika! ''

-

Gözlerimi kapatmış, müziğimi dinliyorum kulaklığımda. Kafamı sallıyordum oyan buyana. Kendimi kaptırmıştım. Kafamı yanımda oturan adamın büyük kulaklığına çarptım. Onun ki ve benim ki kulağımızdan kaymıştı.

'' Hey.. '' dedi rahatsız olmuşçasına. Elindeki dergiyi kapadı ve bana döndü. O sıra durduk ve gelen sese kulak verdik. Kulaklığından çıkan müzik. Şuan dinlediğim müzikti.

'' Özür.. '' deyiverdim çünkü bendeydi bu sefer hata. Kulaklığımı takarken '' Müzik zevkimizin aynı olması garip doğrusu.. '' '' Ya öyle.. Sen böyle şarkıları mı seviyorsun? '' derken o da kulaklığını takıyordu.

'' Bu benim en sevdiğim şarkı.. '' diyip gülümsedim. Bu şarkıyı her gün ard arda dinlemiştim. Hala da dinliyordum. Erkek gülümsedi '' Hah.. Hiç şaşırmadım.. '' ona döndüm '' Neden? '' Ne diyordu bu? '' Benim de en sevdiğim şarkı bu.''

Yalan mı söylüyordu? '' Tabi öyledir.. '' dedim gözlerimi kapayıp kendimi tekrar müziğe bırakırken. Ofladığını duydum. Benim ondan bıktığım kadar o da bende bıkmıştı sanırım.

-

Yolculuk bitmişe benziyordu.. Uçak yere yaklaşmıştı. Kahvemden son yudumumu aldım. Kulaklığımı çantama tıkıştırırken erkek bana baktı. Gülümsedi '' Noldu? '' dedim sinirle. Bana bakarak neye gülüyor bu?!

'' Kulaklığını diyorum o kadar bükmemelisin. Yoksa kulaklık diye bir şey kalmaz dedi.'' Elindeki kafaya takılan kulaklığını gösterip sırt çantasında kattı. '' En iyisi bu.'' dedi kasalarak. Çantamın fermuarnı çektim göz devirerek. '' Birde akıl veriyor.. '' dedim sessizce.

Çantamı kucağıma koydum ve bekledim. Erkek de çantasını sırtına taktı. Koltuğa doğru rahatça yaslandı. Yüzündeki şapşal gülümsemeyi bozan bir çat sesiydi. Çantasındaki kulaklık kırılmıştı sanırım .

'' Eyvah..''dedi endişeyle çantasını çıkardı ve açtı. Kulaklığını aldığında ortadan ikiye ayrıldığını kabloların çıktığını gördük. Kıkırdadım.'' En iyisi olabilir ama bi şapşalın elinde güvende değil. '' onu çantana koyup niye yaslanırsın ki?

Kulaklığını çantasına tıkıştırdı ve o da gülmeye başladı. '' Çakmaydı zaten..'' dediğinde tekrar gülmeye başlamıştım.. Çantasını kapadı ve benim gibi kucağına koydu. Bana döndü. '' Ben Arda.. ''

'' Gizem.'' deyiverdim.. Gülmem yavaşça durdu. '' Sende fırsattan istifade... '' Gülümsedi '' Sadece tanışmak istemiştim. '' diyip önünü döndü. Bende hafif mızmız önümü döndüm. Uçak yere inmişti.

Aşağı indim küçük bavulumla. Arkamdan Arda geliyordu. Ve bavulu. Biraz hızlı yürümüş olsa gerek bana yetişti. Yanımda durdu. Ona dönüp '' Beni mi takip ediyorsun? '' dedim. Güldü '' Hayır. Şurada bekliyen arkadaşım var onu yanına gidiyorum. '' diyip bi yeri gösterdi.

Bakmadım. Ama arkadaş demişken aklıma direk Azra geldi. Onu hiç aramamıştım. O an cebimdeki az önce açtığım telefon çalmaya başladı. Arayan annem di. Heycanla açtım telefonu. '' Anne? '' '' Ben Azra! '' '' Azra? Canım neden kendi telefonundan aramıyorsun? "dedim.

'' Gizem telefon numaranı değiştirmişsin . Ve biricik arkaşına vermediğin için ben de annenden aradım. '' '' Ayy.. '' Unuttum! '' Özür Azra.. '' '' Neyse önemli değil. '' Sesi neşeliydi. '' Ben annenden alırım şimdi. '' Cebimden telefonum yazan kağıdı çıkardım. İçimden okudum. - Ezberlemek için kapıda yazmıştım ve arada bakıyordum. -

'' Off numaram da amma karışık. '' '' Farkettim canım. Bütün rakamlar farklı neredeyse.. '' diyip güldü Azra..

Daha sonra kağıdı cebime tıkıstırmaya basladım. Azra '' Hadi geç kalma gel hemen.. '' '' Tamam..''dedikten sonra yanımda yürüyen Ardaya döndüm'' Şu takipçiden kurtulur kurtulmaz. ''

Arda bana kocaman gülümsedi. Azra şaşırınca '' Sonra anlatırım. Hadi.. '' deyip kapadım telefonu. Arda '' Hiç yakışıyor mu, takipçi falan? '' '' Doğru. Sapık daha çok yakışmıştı. '' diyip gözlerim devirdik ve sinirlenmiştim
Ardanın yüzü düşmüştü. Saçımı savurdum ve hızla ilerledim. Arda durmuştu bana bakıyordu. Yanına daha sonra beklediği arkadaşı yaklaştı.

Bense hızla yürüyordum. Havaalanından çıkıp taksiye binecektim ve doğru eve..

-

Taksiden inip bavulumu aldım bagajdan. Taksi ilerlerken ben evime bakıyordum. Yutkundum. Annemi düşünüyordum. Bana hala kırgın mıydı?

Cenkle beraber yurt dışına çıkmıştık apar topar. Aşkı gözümü kör etmişti resmen. Annemi burda ne akla hizmet yalnız bıraktım ki?!

Kapıya yaklaştım ve iki kez vurdum. Kapıyı açan Azraydı. '' Gizem! '' diyip sarıldı bana. '' Piksel piksel değilsiniz canım arkadaşım.. '' dedi. Onunla sürekli görüntülü konuşurduk. Ve görüntü pek iyi değildi. '' Sonunda geldim.. '' dedim hafif üzgün.

Azra çekildi ve '' Her şeyi anlat.. Ve şu takipçiyide.. '' dedi. Ben içeri girerken Azra kapıyı kapadı ve bavulumu elimden aldı. İçerde annem oturuyordu. Beni gördü ve yavaşça ayağa kalktı.. '' Anne? '' Diyip yanaştım ona.

Kollarımı kaldırıp sarıldım. '' Özür dilerim, özür dilerim.. Büyük aptallık ettim anne.. '' hızlıca konuştum. Annemin beni affetmesi için yalvarıyordum. Annem kollarını hissettim. O da bana sarılmıştı. '' Seni çok özledim kızım.. ''

Gözleri dolmuştu sanırım. Benimki gibi. '' Bir daha gitme sakın.. '' diyip geri çekildi ve yanağımı tuttu. '' Asla. '' dedim gülümseyerek. Dolan gözleriyle annem de gülümsedi.

Azrayı duydum '' Ayy şimdi ağlıcam.. " Bu hepimizi güldürmüştü. Annem gözlerini sildi '' Ben sofrayı hazırlayayım açsındır.. '' Güldüm ve yanağından öptüm annemin '' Tamam ben de bavulumu yerleştiriyim.. '' dedim.

Annem mutfağa girerken Azra yanıma yanaştı ve gülümsedi. İkimiz odama ilerledik. Azra bavulumu yatağa kaldırdı ve '' Umarım bana hediye almışsındır.. Şöyle güzel bir etek! '' dedi gülerek. Ona bir şeyler almıştım tabiki.

Azra bavulu açtı. Şaşırmıştı. '' Ne o çok mu beğendin? '' dedim gülümseyerek. '' E ben seçtim sonuçta.. '' Ben kasalırken Azra bavulu bana döndürdü. Şaşkındı hala. Bavulun içindekilerin gördüğümde aynı tepkiyi verdim ve ağzım açık kaldı.

Bunlar erkek giysileri!!

"Gizem bunlar ne?" "Ben de bilmiyorum!" Bavulun içindeki kıyafetleri o yana bu yana ittirdim. Hepsi erkek kıyafetiydi. '' Ama bu benim bavulum.. Nası olur? ''

Azra '' Karışmış.. Olmasın? '' dediğinde dank etti kafama '' Ah! Çarptığımız zaman bavullarımız karışmış olmalı. Zaten birbirinin tıpatıp aynısıydı!'' Azra şaşkın bi ifadeyle '' Kim? Kimle çarpıştın? '' dedi.

Cevap veremeden dikkatimi çalan telefonum bozdu. Telefonu aldığımda bi numarayla karşılaştım. '' Alo?" dedim garipseyerek. '' Kimsiniz? '' Azrada merakla beni dinliyordu. '' "Arda ben. Takipçi! '' Arda mı? Bu telefonumu nerden buldu da aradı beni? '' Sapık? '' '' Ama şu sapık mevzusunu kapatalım artık. ''

'' Sen benim telefon numaramı nerden buldun?" " Sen gittikten sonra yerde bi kağıtta telefon numarası yazıyordu. Telefonda konuşurken cebinden çıkarmıştın. Sonra düşürmüşsün.. " dedi Arda. Azra da bi yandan '' Kim o? Kim o? '' diyordu heycanla.

'' Herneyse... Aradığın iyi oldu. Bavullarımız karışmış zaten! '' Azra '' Ha o çarptığın kişi mi? '' '' Evet.. '' dedim sessize ona. Arda '' Ben de onun için aramıştım bu bavuldaki kız giysileri senin olmalı..''dedi.

'' Evet.. Benim! Bavullarımız değişmemiz lazım! '' dedim hızla. İçmdeki çamaşırlarımı iç çamaşırlarımı- görmesini istemiyorum. '' Tamam.. Nası yapalım?'' '' Sana konum atarım hemen getir bavulu.. '' '' Tamam. Peki! '' dedi.

Telefonu kapadım ve güldüm. '' Off şu çocukla olaylar bitmiyor.. '' '' Kız anlat hemen kim bu? Adı ne? Yakışıklı mı? Ne olaylar yaşadınız kız? Ha bide Sapık niye dedin çocuğa? '' Azranın sorusuna karşılıklı güldüm ve olanları anlattım ona.

-

'' Ardaa.. İsmi havalı ama kulaklığı kıracak kadar sersemmiş.. '' diyip güldü Azra. '' Evet öyle.. '' '' Ee yakışıklı mı bari? '' '' Eeh.. '' - Acayip yakışıklıydı - Azra güldü. Ben de öyle. O sıra kapı çalışmıştı. Annem '' Kızlar.. Kapı! '' diye bağırdı. İkimiz odadan heycanla çıktık.

'' Arda geldii.. '' dedi Azra. Heycanlıydı. '' Sakin ol.. '' dedim bavulu kapının ucuna koyarken. Kapıyı açtım. Azra ve ben Ardaya bakıyorduk. Azra şaşırmıştı. '' Bu mu ehh? Bu baya öhh.. '' dedi. Çok yakışıklı olduğunu o da görmüştü.

Arda '' Anlamadım? '' diyip gülümsedi. Bavulu dışarı çıkardım ve Ardanın elindeli bavulu içeri aldım. '' Yok bişey.. Arkadaşım Azra, saçmalamakta üstüne yoktur kendinin.. '' Azra yavaşça bana vurmuştu.

O sıra Arda '' Tanıştığımıza memnun oldum Azra.. '' '' Ay ben de.. '' diyip hayranlığını bi kenara attı. '' Erkek arkaşın var mı? Onla da tanışmak isterim.'' dedikten sonra benim kulağıma fısıldadı '' Eminin bunun arkadaşlarıda taştır! '' dedi.

Arda güldü ve anlamaz gibi baktı yine. '' Neyse Arda. Arkadaşımın kusuruna bakma. Sonra görüşürüz.. '' derken kapıyı yavaşça kapatıyorum.. Arda '' Gizem du...'' Kapıyı kapadım ve bavulumla arkamı döndüğümde karşında annem duruyordu..

'' Kimmiş? Bavul neden elinde hala senin? '' Duraksadım. Ardayı anlatmalımıydım? Ben düşünürken Azra '' Bavulun sapı kopmuş.. Burda mı diye baktık. '' dedi hızla. Saçmalamıştı. '' Bunu neden bavulla yapoyorsunuz? '' dedi Annem merakla.

'' Pff çünkü annecim.. Yerdeki sap bi çekmece sapı da olabilir.. Bavulun sapı olduğuna Emin olmalıyız.. '' konuşurken yavaşça bavulumu döndürdüm. Sapının görünmemesi için. Annem elindeki mutfak beziyle tekrar mutfağa yöneldi. '' Herneyse.. Deli kızlar. '' dedi sessizce.

Azra bana baktı ve güldü. Ben de öyl. Annem '' Hadi geliin.'' dedi. Azrayla mutfağı girdik ve masaya oturduk. '' Mmm.. '' dedim masadakilere bakarken. '' Bunları orada bulamazsın.. '' yurtdışını kast etmiştim. Orada hep dışarda yemiş saçma sapan beslenmiştik.

Ekmeğimi alıp bölerken Azra '' Cenk işi noldu? '' Dedi sessizce bana. Annem musluğu kapadı ve yanımıza oturdu. Azraya sus dedim. Ağzımı oynattım sadece. Annemi gösterdim ardından.

Azrada sustu ve çayından bi yudum aldı... Cenk le olayları daha anneme anlatmadım. O sadece dönmüş olmamın sevincindeydi.. Ama en kısa zamanda anlatacağım..

###

Yeni kitap! "HAYAL" in ilk bölümünü sevmişsindir umarım!

E devam et o halde. Diğer bölümlere bak hemen 😉 😊

Oy verip görüşlerini benimle yorumda paylaşırsan çok sevinirim..

Continue Reading

You'll Also Like

25.3M 900K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
862K 87.1K 44
[04.04.2017 Gizem/Gerilim #3] Üniversiteyi yurt dışında okumak için Kore'den ayrılıp California'ya gelen Jeon Jungkook, kimsenin dilinden düşmeyen Fr...
149K 12.2K 53
Azize serisinin 1.kitabıdır. Boynuzlarım, tüylerim ve iri gözlerim var. Kutsal kanım ve Ravozski ismim var. Dünyayı kurtarmak için bana ihtiyacın var...
1.3M 74.4K 63
#fantasy #1 09.05.2018 Fantastik #2 20.12.2017 Şimdi, kitabın kapağını kaldırıyorum. "Anne, bunun gerçek olduğuna inanmıyorsun değil mi?" Gülüm...