Onu sevme| Hobrıen

De dylanobragn

12.3K 989 1.4K

Dylan ve Tyler'ın yolları çoktan ayrılır. Dylan başka bir adamla evlenir ve evden çıkmasına karşı bir sevgili... Mais

Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28
Bölüm 29
Bölüm 30
Bölüm 31
Bölüm 32
Bölüm 33
Bölüm 34
Bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
40. Bölüm(Final)

Bölüm 4

658 45 152
De dylanobragn

Dylan

Banyodan belimde ki havluyla çıktığımda Jerry yatakta yatıyordu ve ben çıkar çıkmaz gözlerini bana dikmişti. Onun bana bakmasını istemiyordum. Kıyafetlerimi alıp tekrar banyoya gidecekken "burda giyin" sesi beni durdurdu. Ona itiraz etmedim. Gece lambalarını kapatıp üstümü giyindim ve saçma bir kavga çıkarmaması için tekrar açtım.
Yatağa yatıp yorganı üzerime çektim ve Jerry'e sırtımı döndüm.

O ise kımıldayıp ışıkları kapattı ve elini belime doladı. Yavaşça tişörtümü sıyırırken elini tuttum ve diğer elinin üstüne koydum. Bu yaptığımla sahte bir kıkırtı çıkartırken elini saçlarıma geçirdi. Gözlerimi kapatıp dişlerimi sıkarken kulağıma eğildi. "Bugün çok güzeldin bebeğim" diye fısıldadı "benim eşim olmak istediğini kanıtlamak istermişçesine güzel"

"Sende çok oyuncuydun her zamanki gibi" dedim yürek yediğimi kanıtlamak için. Ondan korkuyordum ve vücudumun morartacağı yeri kalmamıştı ama yine de çenemi tutamadım "tıpkı beni seviyor gibi davrandın."

Jerry: "Ben rol yapmadım ama madem uyuyacaksın yarın kalktığında ben olmayacağım"

"Nereye gidiyorsun" diye sordum hâlâ ona dönmemiştim.

Jerry: "Dubai'ye"

Bu sefer kırılmadım, canım acımadı beni yok saymasına da alışmıştım artık. Sadece nedenini merak ediyordum.

"Neden hayatında yokmuşum gibi davranıyorsun. Bir kerecik olsun beni de yanında götürsen nolur ki"

Jerry: "Dediğim gibi Dylan sadece arkadaşlar"

"İyi" kelimelerim boğazıma diziliyordu ona rağmen "cehenneme kadar yolun var" diye mırıldandım.

Jerry: "Ne dedin"

"Oralar cehennem gibidir şimdi rahat edemezsiniz"

Jerry: "çok düşüncelisin"

"Keşke sende olsan"

Jerry: Yaklaş

Ona baktım. Bir kolunu açmış beni bekliyordu. Yavaşça kolunun arasına girdim ve beni boynuna saklamasına izin verdim. "Dışarı çıkabilirsin bir kart bırakırım ve istediğini alırsın eğer istersen Melissa'da ben yokken eve uğramaz"

"O benim tek arkadaşım"

Jerry: Logan yanına gelir

Logan onun en güvenilir yardımcısıydı ve kutuplarımız pek uyuşmuyordu. Kafamı olumsuz anlamda salladım. Belki Lee'yi görme şansım olurdu?

"Logan'ı sevmiyorum"

Jerry: İstediğini yapabilirsin sadece başka bir eve gitme ve arkadaş edinme"

Çaresizce kafamı salladım. Gidecek bir yerim yoktu zaten. Annem ve babam ayrılmışlardı. Annem dört ay önce vefat etmiş, babamın ise nerde olduğunu bile bilmiyordum. Tyler'da yoktu artık. Jerry dışında kimsem yoktu.
———

Sabahları kuş cıvıltılarıyla uyanmak ne kadar hoş bir uyanış şekli değil mi? Çalar saatin çalması ya da üstünüze soğuk su boşaltılması da bir o kadar kötü... Benim için ise en lüks sayılabilecek uyanış biçimi çalar saat çünkü bugün sabahın altısında Jerry'nin saçlarımı tutarak beni yere çekmesiyle uyandım. Daha ne olduğunu anlamadan yakalarımı tuttu ve dudağımın kenarına bir yumruk geçirdi.

"Beni aldatıyor musun ha? Hiç tanımadığın birinin seninle konuşmasına nasıl izin verdin olacakları biliyordun. Bildiğini biliyorum"

Komodinin üzerinde ki telefonu almak için uzaklaşırken yanağımı tuttum ve biraz geri çekildim.

Jerry: "Bunu yaptığım için Jerry ne yapar bilmiyorum ama... Artık biliyorsun. O kim Dylan"

"B-ben yemin ederim bilmiyorum sadece-"

Jerry: Sadece beni aldatmaya çalışıyorsun

"H-hayır ben sadece-"

Jerry: Kes sesini eşyalarını toplayıp bu evden defol

"H-hayır lütfen Jerry bir daha onunla konuşmam ve bu evde yüzümü görmezsin lütfen kalmama izin ver başka bir yerimin olmadığını biliyorsun"

Jerry hızlı nefesler alıp aynı hızla verirken kafasını ellerinin arasına aldı. Ben ise çaresizlikten ayağa kalkıp onun ellerini tuttum.

"Yalvarıyorum. İstersen telefonumu al. Onunla bir daha konuşmayacağım yemin ederim. Bir daha olmayacak lütfen Jerry ne istiyorsun ayaklarına kapanmamı mı?"

Yavaşça Jerry'nin elini bıraktım ve yere çömeldim. Bunu çok yavaş yapıyordum çünkü kendime saygım kalmamıştı ve kendimden nefret ediyordum. Bu kadar çaresiz olduğuma ve Tyler'dan kaçıp bu adama sığındığıma inanamıyordum. Tamamen dizlerimin üstüne çöktüğümde bacaklarını tuttum. O ise hiçbir şey demiyordu bundan zevk alıyordu. Biliyorum acı çekmemden zevk alıyordu.

Jerry: Kalk ayağa. Telefonun bende kalıyor Melissa bir hafta boyunca burda olmayacak ve evin telefonu her çalındığına açacaksın. Evden dışarı çıkarken Logan'ı da yanına alacaksın ve tanıdık mağazalar dışında hiçbir yere gitmeyeceksin. Anladın mı?
Kafamı salladım ve ayağa kalkmadan onun gitmesini bekledim. Elinde ki telefonumu bırakmadan kapıyı çarparak evden çıktı. Şimdi evde kimse yoktu. Kocaman ev sadece bana aitti. Koşarak salona gittim en yüksek sesle hareketli bir şarkı açtım. Normalde Jerry buna asla izin vermezdi ama o yoktu. Koşarak Jerry'nin girmemi yasakladığı çalışma odasına girdim. Onun sandalyesine oturdum ve ellerim masada birleştirdim ama sonra bundan vazgeçtim ve yine koşarak aşağı indim.

Mutfağa girip buzdolabını açtım ve içindekilere baktım. Gözüme en iyi görünen şeyleri alıp salona geçtim ve saçma sapan bir program açıp yemeğimi yedim. Jerry'le tanıştığımızdan beri ilk defa bu kadar rahattım.

Kahvaltımı yaptıktan sonra odama geçtim ve istediğim şeyi giyip gözlerimin morluklarını yine kapatarak aşağı indim. Anahtarı alıp dışarı çıktığımda dört kişi bana bakıyordu.

"Logan" diye bağırdım bahçeye doğru. Koşarak geldiğinde evde olmadığıma dair Jerry'e bir mesaj çekmesini istedim. Evi ararsa açamazdım.

Logan kafasını sallayıp telefonunu çıkarırken ben onu beklemeden yürüdüm ve kapının önünde bekleyen arabaya bindim. Logan koşarak arabaya bindiğinde alışveriş merkezine gittiğimizi söyledim.

Alışveriş merkezine girdiğimizde Logan benim yanımdan bir dakika bile ayrılmıyordu. İlk başta bir kıyafet mağazasına girdim ve ihtiyacım olmamasına rağmen birkaç tişörte baktım. Tam girişte gördüğüm tişörte yürürken kapının girişinde bir koltukta oturan Tyler'ı gördüm. Elinde birkaç poşet vardı ve sıkılmışa benziyordu. Logan'ın ağzı sıkıydı o yüzden şüphe etmeden Tyler'ın yanına gittim ve gülümsedim.

"Ne yapıyorsun burda" diye sordum ona bakarken. O ise kafasını çok daha sonra bana çevirdi. Elinde ki poşetleri havaya kaldırdı.

Tyler: "Erkek arkadaşımı bekliyorum ya sen?"

"Vay sevgilin mi var"

Tyler: Evet neden?

"Hiç. Bende öylesine...saçımı boyatmak için geldim"

Tyler: İyi

"Görüşürüz"

Logan'a önden yürümesi söyledim ve arkasını döndüğünde hâlâ bana bakan Tyler'a tuvalet diyip işaret parmağımı havaya kaldırdım. Tyler ise kafasını salladı.

Koşarak Logan'a yetiştiğimde biraz daha bakınmak istediğimi söyledim ve eline yirmiye yakın tişörtü bıraktıktan sonra mağazanın diğer ucundaki tişörtü bana getirmesini söyledim. O giderken de tüm gücümle koşup tuvalete girdim ve ilk kabine kendimi attım.
Tyler'da az sonra gelmişti. Onu hızlıca içeri çekip kapıyı kilitledim.

Tyler: Neden burdayım ben-

"Gerçekten sevgilin var mı" diye sordum nefes nefese

Tyler: Seni ilgilendirir mi Jerry'le mutlu bir yaşamın yok mu?

"Ben- aslında evet biz çok mutluyuz ve o senden daha iyi biri"

Tyler kaşlarını kaldırdı ve kafasını olumlu anlamda salladı. Bana biraz daha yaklaştı ve duvarla arasına alıp tek elini yanağıma koydu.

Tyler: "Çarpılacaksın"

"Ben mi? Hayır tabi ki Jerry çok iyi biri

İstem dışı olarak kafamı Tyler'ın eline doğru eğdim ve gözlerimi kapattım.

"Ya sen? Erkek arkadaşınla mutlu musun"

Tyler'ı klozetin kapalı kapağına ittirip bacaklarını kaldırmasına yardım ettim. O ise kafasını salladı. Gülümsedim. Sadece gülümsedim.

Az sonra tahmin ettiğim gibi Logan'ın ayak seslerini duydum. "Bay Stilinski"

"Efendim"

Logan: Afedersiniz ben sizi göremeyince korktum.

"Çocuk değilim gidip eline verdiklerimi öder misin? Geleceğim"

Logan: Sizi bekleyebilir-

"Geleceğim dedim"

Tuvaletten çıkan ayak seslerini duyduğumda Tyler'ın bacaklarını bıraktım ve ayağa kalkmasını bekledim.

"Evet çok mutluyuz" dedi elini tekrar yüzüme koyup başparmağıyla yanağımı okşarken öyle ki kapatıcı olayını unutmuştum bile.

Tyler "gözlerine ne oldu" diye sorduğunda aklıma gelmişti hızlıca geri çekildim ve onun elini geri ittim.

"Ben düştüm"

Tyler: O adam...

"... hayır dedim ya düştüm sadece. Scott ve Isaac nasıllar? Bana kızıyorlar mı onlarla hiç konuşmuyorum diye"

Tyler: iyiler seninle ilgili konuşmuyorlar benim yanımda olduklarında.

"P-peki o zaman ben gideyim en iyisi. Hoşçakal"
———

Akşam eve döndüğümde bir kargo olduğunu söylediler küçük bir kutuydu ve üzerinde hiçbir şey yazmıyordu hızlıca açtığımda ise içinden bir telefon çıktı yanında da bir not.

Sadece Jerry'e göstermezsen her şey çözülür. Sonuçta senin iyi olup olmadığını hâlâ merak ediyorum ve bana o gün yazmadın. Eline ulaşır ulaşmaz bana mesaj at.
Lee

Kutunun içinde ki telefonu alıp açtım ve içine baktım. Ana ekranı benim fotoğrafımdı. Galeride benim saçma sapan fotoğraflarım vardı ve hiçbirinde kameranın beni çektiğinden haberim yoktu. Rehbere girdim. Rehberde sadece Lee ismi vardı.

Dylan⚪️
Sen manyak mısın bu ne

🔴Lee
Manyak değilim sadece seni
çok merak ediyorum

İyi misin?

Dylan⚪️
Bak bunu ne kadar daha söyleyeceğimi
bilmiyorum ama ben iyiyim

🔴Lee
Peki inandım

Jerry gitti ve artık evden
çıkmaman için bir nedenin yok

Dylan⚪️
Lee iyiliğimi düşünüyorsun
anlayabiliyorum ama her
şey senin dediğin gibi güzel
değil.

🔴Lee
Güzelleştirebilirim her şeyini
harika yapabilirim onun sana
vurduğu yerleri şiddetle acıtmak
yerine öperek rahatlatabilirim

Dylan⚪️
Seni tanımıyorum bile

🔴Lee
Pekala haklısın ama cidden
onun sana yaptıklarını
kaldıramıyorum ve sıkıntı bu değil
onun sana yaptıklarını sen
kaldırıyorsun Dylan

Dylan⚪️
Evet kaldırabiliyorum
sıkıntı yok

🔴Lee
Başka kimse yok mu bir
arkadaşın? Eski bir sevgilin?

Dylan⚪️
Varlar ama yoklar

🔴Lee
Nasıl yani

Dylan⚪️
Kimsenin nerde olduğunu
bilmiyorum Tyler'ın nerde
olduğunu bilmiyorum Scott hangi
cehennemde bilmiyorum.
Gidecek kimsem yok

🔴Lee
Ben elimden ne geliyorsa
yapabilirim

Dylan⚪️
Yüzünü göster bana

🔴Lee
Sonra benimle konuşma?

Dylan⚪️
Kim olursan ol iki çift lafa bile
muhtacım tamam mı istersen seksen
yaşında ki bir dede ol yine de
adam gibi bir şeyler konuşmaya
ihtiyacım var. Üstelik sen yirmi yedi
yaşındasın ne olabilir ki?

🔴Lee
Dylan yapamam ama benimle
hâlâ konuşabilirsin

Dylan⚪️
Yüzünü göster bana

🔴Lee
Olmaz

Dylan⚪️
Lütfen sadece gözlerinde olur sadece dudaklarını göster mesela, sadece elin...
Yaralı olmadan bir insan vücudunun
parçaları nasıl görünüyor? Fotoğraf at bana

🔴Lee
Eğer sen atarsan neden olmasın?

Dylan⚪️
Bekle

Sıra sende

🔴Lee
Pekala

Dylan⚪️
Şaka mı bu?

🔴Lee
Yüzümü atacağımı mı sandın?

Dylan⚪️
Umutlanmıştım
———

Continue lendo

Você também vai gostar

8.4K 820 13
Tehlikeli bir aşktı onların aşkları, fazlası zehirdi. Fazlası Delibal'dı. - Kafama göre yazıyorum, karakterlerin gerçek ile alakası yoktur. Kötü yor...
40.6K 2.7K 17
Sen benim kardeşim değilsin, bunu sakın o küçük beyninden çıkartma. [MCU İle Bağlantısızdır]
8.8K 1.1K 21
Sürü liderinin tek oğlu Altay Bayındır ve her türden nefret edip sadece kendi türünü savunan Kerem Aktürkoğlu. alfa×omega
2.7K 922 5
Türkiye de yaşayan yarı türk, yarı İtalyan bir mafya ve İtalyadan Türkiye ' ye gezmek için gelen roman yazarının öyküsü. ***** " Her aşk biraz ölüm k...