If I knew what he thought~ Ku...

Von th_WordAddict

14.4K 837 319

Egy játék, amely során kiszemelted minden gondolatát magadénak tudhatod. Kozume Kenma-nak is egy ilyen játékh... Mehr

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
ÚJ részek, kérdések
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet [18+]
9. fejezet
10. fejezet
11. Fejezet
Instagram
12. Fejezet
Mit gondoltok?
13. Fejezet
14. fejezet

5. fejezet [16+]

1.2K 63 25
Von th_WordAddict

*Kenma szemszöge*

-tegnap este mindent átbeszéltünk, kettőnk között és Emiko-val szintén. Igazán jól esett a támogatása, elfogadása. Remélem az én szüleim sem lesznek mérgesek...az appal kapcsolatban végűl nem lett semmi nagy kihívásom, mert az lett volna, hogy mondjam el Emiko-nak a kapcsolatunk, deee... nos igen, ezen akaratom kívűl túl voltam.

Mikor oldalra fordítom a fejem, hirtelen úgy tudnék sikítani mint egy bts fangirl. Frissen szerzett prédám mellettem fekszik, derekam körbe ölelve, akár csak egy anya macska, ki kölykét védi. Enyhén felsimítok engem fogva tartó karjára, majd egy lepke csókot hintek rá. Oké, ilyen aranyos dolgot még sose láttam. Az a nagy fekete párduc, kinek a tekintete égetni tud, most úgy mosolyog álmában, mint egy kisgyerek mikor édesanyja csókot nyom a fejére. Lassan elolvadnék, de ezt a tokiói torony nem engedi. Egy szempillantás alatt felém kerekedik, majd mélyen szemembe néz egy  önelégült mosolyt elszórva. Közelíteni kezd felém, s mikor már ajkaink súrolják egymást beszéd közben, megáll.

-jó reggelt drágám.- párnácskái minden szónál érintik enyéimet.

-Remélem jól aludtál. Lassan öltöznünk kéne. Vagy te így jössz?- végig simít pólóm alatt az oldalamon majd fejét lehajtja és végig nyal a kulcscsontomon. Ez már kínzás! De én se hagyom magam olyan könnyen.

16+

*kuroo szemszög*

Mikor végig nyaltam kulcscsontján megremegett. Éppen diadalittasan vigyorodnék el, mikor vállamnál fogva lefordít magáról, s lábát átvetve rajtam felém kerekedik és ölembe foglal helyet. Két kezét bevezeti pólóm alá majd azok megállapodnak a  mellkasomnál. Jaj ne. Nem lesz ez így jó. Lassan elkezd körözni csípőjevel Sakira-t megszégyenítő módon, ekkor fülemhez hajol és bele nyög egy olyan erotikusat amitől megtudnék őrűlni. 

(Írói.mjz.: vártad már ezt a részt? Persze hogy igen, belelátok ám a fejedbe( ͡° ͜ʖ ͡°) oké, oké, de sajnos el kell hogy szomorítsalak. Nem tudom hogyan kéne ilyet írnom és nem akarom cringe screen-ekkel elrontani ennél is jobban a könyvet, de mind tudjuk miről van szó+ időközben jöttem rá hogy ők még mindig csak 17 évesek, ezért nem éreztem jónak megírni ezt a részt:))

(16+ vége)

Lihegve fekszünk egymást ölelve, mikor az órára pillantok, ami azt mutatja, hogy nekünk 45 percen belül az iskolába kell lennünk. Ezt Kenmával is közlöm aki csak kiugrik az ágyból majd felém fordulva hajít fejemnek egy papucsot közben azt kiabálva, hogy "AKURVAISTENEDETHOGYNEMTUDSZSZOLNI" és már rohan is öltözni. Hát igen, néha arra is gondolnom kéne, hogy más nem szarja le a tanulmányi eredményeit. Nem arról van szó, hogy rossz diák lennék, mert nem rosszak a jegyeim. Én csak szimplán jó jegyeket szerzek anélkül, hogy tanulnék. Igen, tudom, hogy nem az a fajta személy vagyok akire ránézel és elkap a "sugárzik belőle az értelem" érzés, de na. Addig amég jó jegyeket szerzek, pont  leszarom, hogy 5 percel elöbb, vagy késöbb alszok be kémián. De ha ez Kenken-nek ilyen fontos, akkor én is vele megyek időben.

*Kenma szemszöge*

A reggeli után, nagyon furcsán éreztem magam. De olyan boldogan furcsán. Úgy éreztem, hogy mostantól tényleg az enyém. Hogy így senki nem veheti el tőlem. Meg azért őszintén bevallva... egyáltalán nem volt olyan rossz mint ahogy elképzeltem. Sőt. Kifejezetten jó volt. Most már megértem, hogy Kuroo miért szerette volna. 

Szerencsére időben beértünk az iskolába, mind azok után, hogy ez a szerencsétlen full elfelejtette, hogy ma iskola van. Ezt hogy lehet elfelejteni?!
Azóta már minden óránk véget ért és most épp az edzésre megyünk. Rossz volt egésznap külön lenni.

Mikor beérkeztünk a karasuno már ott volt és a bemelegítést végezte. Amint betettem a lábam Hinata már rohant is hozzám én pedig felé. Ahogy megöleltük egymást  elöntött a melegség, de kívűlről lehetett érezni a két alfahímből áradó hideget ahogyan figyelnek minket. Hirtelen mindkettőnket elrántott 2-2 izmos kar. Mikor előre néztem kageyama vonta át hinata vállát kezeivel mintha csak takarni akarná előlem. Az én vállam Kuroo kezei "védték" aki jelenleg úgy néz Hinata-ra akár csak Kageyama rám.
Mind kettejük tekintete a felségterületüket határolja éppen.  Mikor végeztek a féltékenykedéssel, mi is elkezdtük a bemelegítést.

Az első meccs egy bemelegítő játék lesz, ahol a csapatok keverve vannak. Én shoyoval kerültem egy csapatba, Kuroo pedig kageyama-val. Mikor keserves 10 perc könyörgés után sem engedték nekik, hogy a mi csapatunkba legyenek, végre elkezdődött a játék. Nagyon sokszor adtam fel Hinata-nak ami igazán jó érzés volt, akkor is ha a röpi nem a szívem csücske. Amikor megnyertük a meccset Shoyo futni kezdett felém, én pedig felé, de ekkor Kuroo elkiabálta magát hogy "MOST". Kageyama felkapta Shoyo-t a vállára és elkezdett vele a pálya másik felébe futni, Kuroo pedig ugyan ezt tette velem. Amikor sikeresen megtörtént a csere, diadalittasan elmosolyodtak. Ha azt hiszi, hogy ezt szó nélkül hagyom, nagyon téved!

Amikor az egymás elleni meccseket is lejátszottuk (és persze a Nekoma nyert), elkezdődött a tervünk Shoyo-val.

- Hova mész Kenma?- kérdezi Kuroo mit sem sejtve a tervünkről, amit nem meglepően én találtam ki.

-Csak ki megyek egy kicsit levegőzni, nagyon fárasztó volt a meccs.- mondom neki az átlagos "tökmindegy" hangomon.

Ahogy megbeszéltük Shoyo is elindult.
Ahogy szinte egymás mellé érünk, minden a terv szerint kezd el haladni. Kuroo és Kageyama úgy figyelik hova megyünk, mint két szurikáta akik a közelgő veszélyt lesik.

Amint kiérünk elkezdődik a show.

-Gratulálok Kenma! Nagyon jók voltak a feladásaid, megérdemeltétek a győzelmet. De legközelebb mi győzünk, ne feledd!- Mondja Shoyo

-Köszi. Megpróbáltam a legjobbat.- mondom majd felé fordulok.  Ő is így tesz, majd ölelésbe vonjuk a másikat. Nem kell hátranéznem, hogy tudjam, a két hím egyed rajtunk tartja a szemét.

Bekapták a csalit, most jön a csúcspont.
Elengedjük a másikat, majd lassan közeledni kezdünk a másikhoz. A fejünk előre hajtjuk mintha csókolózni készülnénk. Vajon melyik avatkozik elöbb közbe?

-MENY A KÖZELÉBŐL!- órdítja Kageyama, de mielött bármit vissza szólhatnék, két kéz ránt hátra, majd olyan szorosan ölelnek körbe, hogy nem kapok levegőt. Ez az én alfahímem lesz.

-Grrrrrr!!- de... Most komolyan lemorogta úgy mint egy kutya? Oké, értem én, hogy úgy hívtam, hogy alfahím, de attól még ember...Nem? Nem?!

-Nyugih kurohh csakh...vicch volth!- mondom röhögéstöl fulladozva azon, ahogy ez a két idióta reagált. Shoyo se tesz másképp Kageyama-val.

-Deh..teh mosth komohlyan... komohlyan lemoroghtad Shoyo-t?! Hahahaha- Nevetek fel. Én ezt nem bírom!

-Jó, ha kiröhögted magad szegény párod nyomorúságán, igazán túlléphetnénk ezen!- Szegény párom?! Ha ezt most magára értette én felszarok a fallra.

- A szív rohamot hoztad rám! Néha elgondolkozhatnál azon mit csinálsz!- Mondja. JÓ ÉN EZT NEM BÍROM!

-Okéh...anyuh- mondom neki röhögve mikor közelebb lép hozzám és megfogja a vállam majd fülemhez hajol.

-Ha tovább nevetsz, meg ma este elérem, hogy így lihegj alattam...- suttogja mormogós hangon a fülembe, mire úgy elhallgatok, mint akinek a hangszálát vették ki. Habár... eddig féltem ettől az egésztől, de a reggeli nagyon jó volt.

Éppen elgondolkozok azon, hogy újra nevetni kezdjek-e, mikor Shoyo elkapja a kezem és elráncigál, amit Kuroo szó nélkül tűr. kérdő tekintettel fordulok felé, de csak egy beleegyező mosolyt kapok. Ez most igazán kedves volt tőle.

-Mi az Shoyo?- kérdezem kíváncsian

-Csak...ah erről olyan nehéz beszélni meg veled is!-mondja. Most már nagyon érdekel a dolog.

-Nyugodtan elmondhatod bármi legyen az.- próbálom bíztatni.

-Szóval...ti már...csináltátok "azt"?- kérdi, mire belém fagy a szó. Most erre mit mondjak? A reggeli annak számított?

- Hát "azt" még úgy nem de hasonlót igen...- mondom olyan fejjel mint egy vörös rózsa.

- Csak azért kérdezem mert tegnap majdnem megtörtént, de nagyon megijedtem és sírógőrcsöt kaptam, kags pedig azt mondta minden rendben és megölelt, de... Én nem érzem azt, hogy tényleg minden rendbe lenne.- hm, miért van ilyen déjà vu érzésem?

- Semmi baj! A lényeg, hogy bíz abban a szerencsétlenben. Velem is ez volt és csak vita lett belőle, teljesen értelmetlenül. Majd mond neki ha készen állsz. Addig pedig légy magaddal is türelmes.- mondtam neki, mire ő csak körbe ölelt.

Vissza mentünk a fiúkhoz, akik szintén beszélgettek. Na ne. Kageyama és Kuroo? Biztos csak azt tervezik hogyan lehetne minket elrabolni. Mikor oda értünk abba hagyták a beszélgetést és elköszöntek. Mi is megindultunk haza (kuro-hoz).

Mikor haza értünk letusoltunk és elmentünk aludni.

Sziasztok!(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞ Tudom, hogy legutóbbi héten nem volt rész, de rengeteg volt a beadandóm és ezt a kis részt is nagyon nehezen tudtam összehozni időben, mert ha elkezdtem írni mindig kitöröltem mert nem tetszett. Mint olvastátok, 16+ rész is volt benne, ami igen csak nem nevezhető annak tekintve hogy semmit sem írtam, de most képzeld oda a világ legmenőbb smut- részét
(;´༎ຶٹ༎ຶ')
Ha tetszett voite-olj és írd le a véleményed kommentbe! Próbálok holnap is részt posztolni, hogy vissza jőjjek a normális ritmusomba.

Fun fact: a 16+ rész írása közben, a cicás bögrémből szürcsöltem a kakaóm UwU

<3 szép estét/reggelt/napot mindenkinek! Fujoshi power!

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

1.7K 109 28
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.
4.9K 391 22
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
26.9K 2.5K 32
🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van s...
9K 757 9
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...