18.část (EPILOG)

2.8K 132 6
                                    

Možná se vám zdálo že od pozitivního těhotenského testu bude vše jako v pohádce,a teď tady budete číst jak jsme byli šťastní dokud jsme neumřeli.

Tak to ale úplně není . Také to potvrzuje že tohle je reálný život a ne pohádka.

Do 6 měsíce mého těhotenství jsme byli oba šťastní. Vše probíhalo jak mělo, a miminko se vyvíjelo přesně podle tabulek. Dokonce jsme už na 100% věděli že to bude naše malá princezna. Koupili jsme snad celý dětský obchod, jen aby měla vše co bude potřebovat.

První co mě nejvíce znepokojilo byly testy A/B/O . Tyto testy se dělají ještě před narozením plodu. Jsou velice důležité pro tuto populaci. Protože si vás ihned zapíšou kam patříte a jak přesně "obohatíte" tento svět.

Bohužel přišlo to, čeho jsem se už od začátku obával. Naše holčička byla omega po mně. Samozřejmě že jsem kvůli tomu probrečel spoustu nocí v Harryho náruči. Ale ničemu to nepomohlo. Osudu se poručit nedá. Navíc jsem jí nechtěl ublížit svým brekem a depresivní náladou. Protože to na ni také mělo vliv. A ne malý.

Ovšem jeden den se stalo něco co jsme ani jeden neočekávali. Rodit jsem měl až v březnu. A tak ani jeden z nás nečekal že při zdobení vánočního stromečku pod sebou na gauči najdu velký krvavý flek. Větší zděšení ve tváři se mi nikdy neobjevilo.

Samozřejmě jsme ihned sbalili to nejnutnější a vyrazili do porodnice. V autě jsem použil radši igelit, protože jsem nestál o to,mít nové auto zašpiněné od krve která ve většině případů nejde dolů.

Nicméně, do porodnice jsme dorazili tak tak. Sotva jsem prodýchával silné kontrakce, a Harry s jeho plašením mi moc pomoci nepřidával.

V nemocnici jsem ihned vyfasoval vozíček, a ihned  byl odvezen na porodní sál. Skoro jsem to ani nestihl pořádně postřehnout.

Kvůli spoustě komplikací jsem bohužel nemohl rodit přirozenou cestou, a tak malá musela na svět císařským řezem.

Pořád jsem měl před očima tu spoustu krve na gauči takže jsem se nedokázal ani soustředit na tu bolest.

Ani nevím jak dlouho jsem držel Harryho ruku než se prostorem rozlehl slabý dětský pláč.

Na prsou mi přistál úplně malinký nádherný uzlíček štěstí. Nemohl jsem tomu uvěřit. I hned mi však byla odebrána a vložena do inkubátoru. Byla to bolest být bez ní. Bez naší Darcy Styles.

Měla na hlavičce plno tmavě hnědých kudrlinek a malý špičatý nosík. Nemohl jsem uvěřit že na mě upřela dokonce i její modře zbarvené kukadla. Nikdy jsem si nemyslel že děti takhle brzo mají vlasy a sytě zbarvené oči. U Alf a omeg to tak ale bylo.

Poprvé jsem zjistil co znamená bezmezná láska na první pohled.

~~~~

*duben*
Už jsme skoro měsíc doma. Protože naše malá hvězdička se vyvíjela víc než dobře. Nikdy jsem nebyl tak šťastný. Ovšem pořád jsem nemohl vyhnat z hlavy její budoucnost.

Vím že mi Hazza už několikrát vysvětloval že by nikdy nedopustil aby se ji stalo něco hrozného jako se to v dnešní době omegám normálně děje. Ale tenhle svět není normální. Nemůžete věřit ničemu. Navíc naše setkání s Harrym také nebylo pohádkové.

Zrovna stojím v našem domě. Naší prostorné kuchyni. A krmím naši malou příkrmem. Ubíjí mě že ji nemohu dát vlastní mléko. Nu což .

Já už jen doufám že se náš život bude vyvíjet jen a jen dobře.


Zdravím! Schválně jsem tuto kapitolu chtěla na dnes !! Přeju vám šťastný nový rok!! Snad bude lepší než tento! U této knížky jsem chtěla neurčitý konec. Možná bude pokračování o naši milé Darcy + její Alfou :D no uvidíme uvidíme.. Dekuju moc všem co semnou byli tento rok a četli mé díla!

*mozna bude dalsi dil s Darcy a Niallem ale uvidime pokud budete vůbec chtít
Love u s m

All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Место, где живут истории. Откройте их для себя