4.část

3.1K 152 4
                                    

Pohled třetí osoby:

Zatím co zadumaný a zmatený Louis seděl u sebe doma v obývacím pokoji na gauči. Mladý kudrnatý chlapec stál o kousek dál za ním a se zájmem ho pozoroval.

Loui si vlastně nebyl moc jistý co má teď dělat, byl z toho velice zničený. Kdo mu to jen mohl udělat? Vážně byl někdo tak zlý a sobecký?....

Očividně ano, a to ho na dnešní době mrzelo.. protože si uvědomil že lidí co tuhle situaci jako právě teď on prožívá musí být víc. Bylo to neskutečné.

Kudrnatý opravdu s velkým zájmem pozoroval svého Omegu který zatím neměl vůbec ponětí o tom že se mu prakticky vkradl jeho Alfa do bytu.

Kdyby to totiž věděl hned by se ho pravděpodobně snažil zabít svýma malýma pěstičkama ... i když by to ve výsledku nemělo žádný efekt a bylo by to velice roztomilé, ale malinký Louis by si v tu chvíli potřeboval nějak ulevit.

A když by mu došlo že to nepůjde tak by si na něj alespoň pořádně vykřičel hlasivky. Možná by byl schopný i vytáhnout nůž. Ale kudrnatý byl za názor že by si spíš ublížil sám sobě. Což způsobit opravdu nechtěl. Navíc co bolí jednoho, bolí druhého. Umře jeden, umře druhý. Nic víc, nic míň.

Pokud se ptáte jak to že Louis necítil silnou aromatickou malinovo-vanilkovou vůni Alfy s kterou už se jednou měl tu čest potkat, byl tomu na vině jedna látka která tu vůni vždy zakryje. Navíc předtím byl v baru, opilí a nerozumný, což se ukázalo nejvíce.

Ale kudrnatý mladík měl ještě jednu zvláštní schopnost.. dokázal číst myšlenky, proto pro něj bylo jednoduší aby věděl že je čas na to odejít.. ač se mu nechtělo. Moc rád objevoval nové věci o své Omeze.

Tak tedy ač s nechutí slyšel že si Loui řekl že je unavený a půjde spát, proto mu na zem opět jen pohodil malý vzkaz na cáru nažloutlého papíru a hned poté se okamžitě vypařil..

A pak tu byl už zase jen Louis který stál jako opařený a zíral na kousek papíru v jeho ruce....





All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now