9.část

2.7K 151 0
                                    

Louis...

Dnešní ráno pro mne bylo dost na hektické úrovni. Protože jsem nečekaně usnul v půlce Stranger Things. To by ještě nebylo tak strašné, jenže já tupec usnul na tom nepohodlném gauči. Takže si skoro každý z nás dokáže představit jak krásně se moje záda teď musely cítit. Pohádkové ráno.

Další věc co mě štvala že tu začínalo být nepříjemné horko. Jenže i po otevření oken to neustávalo.

Heat.

Úplně jsem na něj zapomněl.

Zafuněl jsem a pomalu se smiřoval s tím že další týden skončím zavřený v pokoji s obrovskými bolestmi. A pokud se nedostaví můj mate tak nejspíš oba umřeme.

Zavřel jsem tedy všechna okna. Zamkl dveře a šel loudavým krokem do své útulné ložnice.

Bolest už začínala být kurva cítitelná.

Tak jsem tam další hodinu v neskutečných křečích ležel a prosil o pomoc ..ikdyz nebylo koho.. vlastně bylo.

Harry..

Ucítil jsem že moje omega dostala heat. Ah.. jak dlouho jsem na tohle čekal. Už jsem totiž moc dlouho abstinoval. A to u alf moc dobré není.

Před Louim byl sex mou životní prioritou, respektive každodenním potřebným uvolněním .. jenže nikdo nebyl ten pravý.. až pak přišla ta moje omega a já konečně cítil ten pravý knot. Nebylo nikdy nic víc úžasného.

Sbalil jsem si poslední věci co jsem potřeboval a zamířil jsem k Louimu domů, nemůžu ho přece jen nechat moc dlouho čekat.

Musím ho přece uspokojit a pomoct mu od té strašné bolesti.

Už před jeho bytem jsem věděl že to bude drsné.. protože jsem pomalu nemohl odemknout dveře z té přenádherné vůně. Panenky se mi slastí protáčely, a dlaně samovolně stiskávaly v pěsti.

Louiho jsem našel v ložnici. Hned jak jsem otevřel dveře mě prosil ať mu pomůžu. A já rád. Velmi rád.

Vešel jsem dovnitř.

Loui byl skoro celý od jeho spermatu a vlastní lubrikace a to pro mou alfu bylo snad ještě více vzrušující.

Rychle jsem si svlékl košili a celý zbytek svého oblečení. Už jsem to nemohl vydržet.

"Pro-prosím. Pomoz mi" zasténal Loui. Celé jeho tělo se lesklo od potu. Chápal jsem to, po tolika orgasmech musí být každý spocený.

"Louiih.. víš vůbec kdo jsem?.." uchechtl jsem se. Vím že jsem zmiňoval že už to nemůžu vydržet.. ale ještě špetka sebeovládání mi nakonec zbyla a já měl chuť si s ním ještě chvilku pohrát.

"B-bůh který mi pomůže od té ukrutné bolesti-i..?" Tyhle slova ani nevyslovil ale na tvrdo je zasténal. A já začínal o sebeovládání pochybovat.Velmi pochybovat.

"Bůh jsem, pro tebe aspoň, od bolesti ti pomůžu.. a rád. Jen chci aby jsi věděl kdo doopravdy jsem." Dobře možná jsem ho opravdu moc škádlil a chudáka to muselo už hodně bolet.. a očividně neměl žádná supressiva.

"Prosím.." už bylo vidět jak moc zoufalí je. Jenže moje vnitřní já se rozhodlo jinak. Ne dobře pro něj, ani pro mě.

"Nebudu s tebou spát Louisi."

All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Kde žijí příběhy. Začni objevovat