seznámení

4.9K 121 1
                                    

Pokud vůbec netušíte o co se v ABO ff jedná, tady vysvětlení pojmů <3

Alfa/Beta/Omega- Jedná se o muže, ale i ženy. S pár rozdíly. Každý se řadí do nějaké "skupinky". Konkrétně Alfa,Beta a Omega. Alfou,Betou i Omegou může byla muž i žena.

Alfa-Nejvyšší postavení. Sebevědomá, dominantní, vůdčí osobnost.Alfy mají své teritorium-území. Chovají se povrchně, sebestředně. Jsou také o hodně silnější než Bety či Omegy a vůči svým byť jen potencionálním Omegám se chovají vejmi majetnicky  a ochranářsky. Každá Alfa má někde na světě svou spřízněnou duši, kterou většinou bývá Omega. Ale existují i výjimky, protože mezi nimi vzniká velmi silné pouto (Mates).

Beta- Nižší postavení. Většinou se párují jen s Betami, protože Omegy mají Alfy a naopak.

Omega- Je oproti výše uvedeným slabší, citlivější a potřebují někoho, kdo by se o ně postaral. Jsou však schopné bránit svou Alfu i vlastním tělem.  Ať už se jedná o Omegu muže či ženy tak v obou případech může Omega odnosit a porodit zdravé dítě. Jsou vždy věrné své Alfě.

Mates- je spojení duší u Alfy a Omegy, což znamená něco jako manželství u lidí. Ale tohle mnohem silnější a navíc je toto pouto navždy. Dá se odstranit ovšem je to velmi bolestivý proces. Umožňuje oboum cítit emoce, bolest či jiný fyzický pocit toho druhého. Získání pouta Mates je pro Alfu a Omegu velice důležitou součástí života a také jeho přelomem. Mates vzniká kousnutím (bondu) Omegy Alfou přímo do místa mezi ramenem a krkem, kde se tímto vytvoří jizva (označení), díky němuž je každému jasné že tato Omega je již zadaná.

Heat- období provázející Omegu každý jeden měsíc jako ženu menstruace. V tomto období neoznačené Omegy touží po jakékoliv Alfě, která jim nabídne uspokojení, ty označené po své Alfě, která jediná jim může dopřát uspokojení. V podstatě se jedná o říji, při níž Omega nepoužívá mozek.

Rut- je to obdoba podobná heatu u Omeg s tím rozdílem, že Alfa je schopna kvůli uspokojení i ublížit. k čemuž se Omegy většinou neuchylují.

Knot-je forma krátkodobého propojení Alfy s Omegou při proniknutí Alfy do těla Omegy. Po celého aktu, je Omega v podstatě zacpaná uzlem, který se utváří na konci pohlavního orgánu Alfy. Tento uzel je jakousi kotvou, která zajišťuje, že se neplýtvá spermatem Alfy.


All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now