10.část

2.7K 141 0
                                    

Máme tu malé kulatiny... happy me.. oops... L.W.T.     Peace. <3

Hned po-té jsem si zacpal nos. Pokud bych jeho vůni dýchal delší dobu, neudržel bych se.. a myslím že to by spousta z vás chtěla. Ale zklamu vás.

Zacpání nosu mi moc nepomohlo, ale snaha aspoň byla.

"To nemůžeš myslet vážně!" Ta moje malá drzá omega se na mě snažila zvednout hlas.. jenže kvůli bolesti z toho vznikl jen kníkot. Nebyl jsem daleko od toho, použit alfa hlas ale vím že to by ho momentálně mohlo i zabít.

Dooblékl jsem si oblečení a vyrazil domů pro nějaké supresiva.

Potřeboval jsem mu dát něco od bolesti protože se to z něj přenášelo i na mne. Těšil jsem se až jednou své mámě představím svého mate a pak i své děti.. bude tak hrdá.. vždy si to přála jenže já nikdy nemohl najít toho pravého.. ale nechtěl jsem ji zklamat. Takže proto je tu teď Loui.

Doma jsem našel zhruba dvě plata toho svinstva. Loui to nikdy používat nebude.. teda dnes je to výjimečně .. protože já nejdřív potřebuju aby mě znal.. a pak je nebude potřebovat. Protože já se na naše potomky jen a jen těším. I Gemma z toho bude paf.

Ach Gemma. Moje milovaná sestřička. Moc se nevídáme protože se odstěhovala někam do západní Evropy.

Nikdy bych to nemohl udělat. Miluju Londýn..  ale za ní bych přijel i na konec světa .. jenže ona to má jednoduché.. narodila se betou... takže jakoby normální člověk.

Ani nevíte jak moc jsem jí to vždy záviděl. Já ale též neměl takovou smůlu.. protože Alfa je sice složitá ale hlavně důstojná.

Přestal jsem rozmýšlet nad mou sestrou... a pomalu se vydal zpět k mé trpící Omeze v heatu. Oh, malý Louisy, zábava začíná.


All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now