1.část

4.1K 173 18
                                    

Opět jsem seděl s mými přáteli v baru.

No a opět měli oba dva jazyky hluboko v krku toho druhého. Tohle mi vlastně dělali docela často, a dost mě to štvalo. Vždy jsem tady byl akorát navíc.

Takže jsem se zvednul a zamířil jsem na parket. Tenhle bar nebyl nějak moc zvláštní nebo odlišný od jiných, vlastně jsme sem chodili jen protože byl nejblíž.

Pokaždé když jste sem vstoupily vás ovanul kouř z cigaret a pak strašný závan různého alkoholu, možná i trávy nebo něčeho tvrdšího. Ale od toho se snažila držet hodně daleko.

Zdi tu byly černo šedé a vlastně většina interiéru byla dost tmavá. Hned kousek od vstupu na pravé straně byl větší tentokrát červený bar no a za ním skoro vždy stála moje usměvavá kamarádka Jennifer.

Byla to beta takže jsem se neměl moc čeho bát. Nejlepší tady asi pro lidi bylo že jste tady našli opravdu kde jaký alkohol... prostě cokoliv jste hledali jste tady většinou opravdu našli a ani vám to nezabralo moc času.

Ale pro omegy to vlastně moc k ničemu nebylo, protože jak jistě víte tak se strašně rychle opijeme a navíc máme celkem zakázáno pít.. dost nefér..

Jakmile jsem došel na parket tak jsem se začal snažit hýbat do náhodného rytmu hudby.

Jelikož jsem i přes zákaz v sobě měl už ne jednu skleničku tak to nebyl zase takový problém. Protože řekněme si upřímně, když je někdo opilí tak je mu prakticky jedno co dělá a kde to dělá. No bylo tady strašné horko a navíc strašná směsice vůní, ale přece jen jsem tu cítil jednu zvláštní a docela dost příjemnou.

Bylo to jako směs malin a vanilky. Ale cítil jsem že je to na 100% alfa. Dost dlouho jsem toužil po tom aby si mě už někdo označil. Protože mě přestávalo bavit pořád volat kamarády aby mě hlídali když jsem dostal heat, nebo když se u mě až nebezpečně moc motala nějaká slizká alfa. Ale nějak se mi zatím nenaskytla možnost najít svou spřízněnou duši abychom mohli být mates.

Začal jsem tedy pomalu pohybovat boky.

Asi jsem nějak podvědomě doufal že se za mnou objeví nějaká sexy alfa. Bohužel se tak se nestalo a já se po 5 minutách tance zase odebral zpátky k baru v hlavě doufajíc že svoje kamarády tam nenajdu uprostřed žhavého sexu.

Protože věřte mi to nebo ne, jednou se mi to málem stalo. A nemůžu vám tady říct že to byla příjemná chvilka..

Hned jak jsem usedl za bar a mávl na Jennifer aby mi přišla zase něco nalít.

Až teď jsem si všimnul že tady mí kamarádi nejsou. Takže to vážně zabalili a šli si zase užít.. což jsem já samozdřejmně nemohl .. nefér život. Ale zvyknete si.

Když přišla Jenn tak jsem si už objednal jen obyčejný džus protože jsem dokonce ztratil chuť na alkohol. A to se u mě moc často nestává.

"Jsi tu sám?" Ozvalo se mi najednou hned u ucha a já se nad tím neznámým pocitem trošku otřásl.

"Huh, vlastně teď momentálně ano." Povzdychl jsem si protože teď na mě opravdu dolehla skutečnost že mě tu nechali a ani mi nenechali jeden posraný vzkaz..!

"Tak to můžu klidně lehce napravit svou přítomností mladá a sladká omego." Znovu mě do nosu udeřila silná vůně malin a vanilky, a já si to ani neuvědomil a už měl skloněnou hlavu jako poslušná omega před svou alfou.

"Ne-nevím jestli je to úplně dobrý nápad pane.." Sakra proč mu říkám pane?! Bože Tomlinsone..

"Tak skvěle submisivní... Cítil jsem tvou omamnou vůni už když si sem přišel zlato. A ten tvůj sexy tanec na tom parketu.. všichni se na tebe koukali a myslím že jsi to ani nepostřehnul... ale já ano a mohl jsem z toho zešílet. A nakonec jsem právě zjistil že ještě nejsi označený.... Jsem Harry." Najednou byla přede mnou jeho obrovská dlaň která čekala jen na to až ji přijmu.

Tak jsem tedy opatrně vložil svou dlaň která se úplně ztrácela v té jeho a lehce jsem si s ním potřásl. On však mou dlaň ještě pevně stisknul než ji úplně pustil. Když se naše dlaně dotkly tak mnou projel slabý elektrický proud. To bylo zvláštní.

"Děkuji pan-pane" Zase koktám..

"Neděkuj, jsi sladký" Usmál se, a na jeho krásné tváři se objevily rozkošné ďolíčky. A já zahanbeně sklopil svou nachově zbarvenou tvař, a nervózně si mnul dlaně o sebe.

"Tohle mi nikdo moc neříká." znovu jsem si radši podvědomě počítal prsty na mé ruce protože jsem si nebyl úplně jistý co by se odráželo v jeho překrásné tváři. Nikdy jsem moc nevědel jak se chovat před nějakou alfou. A to byl asi můj největší problém, a asi proto o mě nikdy nikdo neměl zájem.

"A to je asi právě ta chyba maličký." ucítil jsem jeho dlouhé prsty pod bradou. Takže mě donutil se mu dívat do očí které mi mimochodem připomínaly dva zářivé smaragdy plné života a emocí.

"Máte krásné oči" ani jsem si neuvědomil jak a kdy ze mě tyto slova vyšla. Vážně jsem to řekl nahlas?? Jen jsem zaslechnul jak se uchechtnul, proto jsem sklopil svůj zrak zase zpátky dolů na své ruce. Věc v které jsem nejlepší. Ztrapnit se.  Loueh těší mě.

"Ale no tak." Nespokojeně si mlasknul a znova mi zvednul hlavu. Na jeho tváři byl spokojený výraz. Z čeho moje vnitřní omega zajásala. Sám jsem vlastně nechápal proč a co přesně se to uvnitř mě děje.

Najednou prudce vstal a popadl mě za zápěstí. Vyjekl jsem a zastavil.

"C-c-co to dě-děláš?" otázal jsem se lehce vyděšeně.

"Jdeme tančit maličký" podíval se na mě pohledem jakoby nebylo nikdy nic víc jasnějšího než tohle.

"Ne-neumím moc tančit pane" přiznal jsem malinko potupně.

"Vždyť jsi tam už tančil zlato. A už jsem ti říkal že ti to až moc šlo. Vlastně jak že se jmenuješ maličký?" nadzvedl jedno obočí a tázavě na mě pohlédl. Ošil jsem se.

"L-Louis Tom-Tomlinson pane." maličko jsem se usmál nad svou rozpačitostí.

"Mhm.. Takže Louih.. řekni mi souhlasíš s mým vyzváním k tanci?" znovu na mne tázavě hleděl. V jeho očích se však neodrážela otázka, nýbrž jen příkaz.

"Jste alfa, takže i kdybych nechtěl tak mi to moje omega ani vaše alfa nedovolí odmítnout." mírně jsem se nad tou nespravedlností uchechtnul. Neměl jsem na výběr.

"To je sice fakt.. ale snažím se být zdvořilí maličký.. Takže jak zní odpověd tvého člověčího já?" zase ten úsměv s ďolíčky. Asi jsem se zamiloval..


All the love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now