17.část

2.3K 129 2
                                    

*** o měsíc později***

LOUIS'.POV

"Ha-Harry?!?!!" S rozklepaným hlasem i rukou jsem vyděšeně zíral na  tu věc. Slzy tvoříc se v mých očích. Do teď nevím jestli z radosti, zděšení, smutku.

Slyšel jsem těžký dupot kanad po podlaze našeho bytu a hned na to hleděl do jeho tázavých a vyděšených očí.

"Čekáme .. my .. budeme mít miminko." Stále nevěřícně jsem pozoroval dvě čárky na pozitivním těhotenském testu pro omegy. Ano to slovo pro omegy je důležité. Protože tyhle testy musí být na 100% jisté. Takže nebyla možnost aby se alfa zbytečně radovala nad úspěšností svého sperma když to nebyla úplně tak pravda. Bohužel omegy v tomhle neměly žádnou roli. Nikomu na nich nezáleželo, lidstvo se muselo rozmnožovat.

V jeho očích se zaleskly slzy radosti ale zároveň i zděšení. Rychle ke mně přistoupil a položil mi ruce na ploché bříško skryté pod vrstvou jeho trika. Vyhrnul ho a začal po něm přejíždět horkými dlaněmi, roztomile se culíc. Nechápal jsem ho.

Ano za těch pár týdnů jsme si zázrakem k sobě našli cestu. Vše se zdálo dokonce jako z pohádky dokud mě posledních pár dní nedoprovázely nepříjemné ranní nevolnosti. A ve mně se rodila extrémní  nervozita. A dnes se potvrdilo, že měla být z čeho. Myslím že nás čeká zábavných pár dalších týdnů.

Už jen kapitolka xd
All the Love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now