6.část

3K 154 3
                                    

Další den jsem vstával stejně jako každý jiný pracovní den.

Jednoduše jsem i když vlastně celkem překvapivě vstal přímo na první zazvonění budíku, zvedl se a zamířil do koupelny vykonat nějakou tu potřebnou ranní hygienu.

Při pohledu do zrcadla jsem si jen povzdychl. Protože jsem stejně čekal že budu takhle vypadat nebo i daleko hůř... velké tmavé kruhy se mi už hezky rýsovali pod mýma povadlýma pomněnky připomínajícíma očima. 

Celkově jsem měl celý obličej takový zarudlý od celonočního nepřetržitého pláče.

Proto jsem si tedy pustil ledovou vodu na mé ruce a pak si nimi promnul obličej, hned poté jsem si vyčistil zuby,a stihl si dokonce i odskočit.

Do kuchyně jsem už ale prakticky dobíhal protože jsem zjistil že opět mi bůh asi nepřeje štěstí a já opět nestíhám.

V opravdu rekordní rychlosti jsem si stihnul namazat jen obyčejný chléb s máslem a zase sprintoval do předsíně se obout. Pak jsem jen popadl všechny věci co jsem potřeboval a rychle  utíkal ke svému autu abych to do té práce vůbec nějak stihnul.

No a právě už teď jsem věděl že tenhle den nebude vůbec dobrý... a také že nebyl..

-----------------------------------------

A taky že vážně nebyl... Do práce jsem to nestihl a za to jsem dostal seřváno od šéfa, nakonec jsem se polil kafem .. no a aby to nebylo málo tak přímo na rozkrok, chtěla mi to utřít a ošetřit jedna ženská z práce která po mě už dlouho údajně jede.. ale já dal jasně najevo že o to dneska opravdu kurva nemám zájem.. no a prakticky jsem ji poslal do prdele.

Asi bych vám měl říct jednu důležitou věc. I když bych si vlastně vybírat neměl. Protože bych to stejně neovlivnil. Ale ženy mě nikdy nepřitahovali. Svou orientaci jsem zjistil už hodně dávno. ( pozn. aut. #loveislove)

No a teď sedím doma s neplaceným týdením volnem,protože mi bylo jasně řečeno že jsem tam byl dneska naprosto k hovnu a že se během toho týdne mám dát dohromady jinak mi hrozí vyhazov.. kurva to byl zase den...


All the love N

Unexpected fate (Larry-A/B/O)Where stories live. Discover now