-13-

3 0 0
                                    

*Lin's pov*

Met een glimlach zet ik de kopjes koffie neer op de theedoek, mijn ogen blijven hangen bij de jongen die ook zijn ogen op mij heeft. Het is nog altijd rustig en ik haal mijn schouders op en loop op de jongen af, hij lijkt het door te hebben en glimlacht naar mij. Ik neem plaats tegenover de jongen en ik glimlach naar hem "Allen toch?" ik glimlach even, de bruinharige jongen knikt "Ik had nog een vraag, wie is je broertje? Ik kan er niet op komen wie je broertje is" ik grinnik even en leg het dienblad op de tafel "Seongmin is mijn broertje, het is een engeltje" Allen zijn mond valt open en hij glimlacht "Ik wist niet dat hij überhaupt broers of zussen had" ik grinnik even en sla mijn armen over elkaar heen "Hij heeft het niet zo op mij denk ik, tenminste niet zo op de thuis situatie."

Een lach rolt over mijn lippen terwijl ik naar Allen kijk "Dat meen je?!" Hij knikt met een glimlach en ik schud mijn hoofd in ongeloof. "Ik ben over een paar minuten klaar, wil je ergens wat gaan drinken?" Voorzichtig bijt ik op mijn lip en kijk ik naar Allen, zoekend naar een antwoord. De jongen knikt "Ja klinkt leuk, laten we dat doen" ik glimlach even en sta op "Ik kom zo terug."
Voorzichtig stop ik mijn schort in mijn tas en hang ik die aan mijn schouder en loop ik terug naar voren, Allen zit nog altijd aan de tafel en ik glimlach naar hem "Zullen we?" Hij knikt met een glimlach en staat op, samen lopen we naar buiten. Het is fris, de wind waait stevig en het is best koud, een rilling loopt over mijn rug en Allen merkt het "Gaat het Lin?" Ik knik met een glimlach en sla mijn armen over elkaar en wrijf voorzichtig mijn bovenarm om wat op te warmen. Allen slaat zijn arm om mij heen en trekt mij dichter naar zich toe "Ik had niet verwacht dat het zo koud zou zijn" grinnik ik, Allen lacht zachtjes en schudt zijn hoofd "Ik had het ook niet zo koud verwacht, laten we maar snel naar een café gaan" hij trekt mij met zich mee en samen rennen we door de straten naar de straten waar de meeste cafés zijn gevestigd.

Allen heeft een grote glimlach op zijn gezicht staan en hij houdt mijn hand stevig vast, hij loopt een café in en even kijk ik om mij heen, het is heel schattig ingericht en dit zou zo een café kunnen zijn waar tieners foto's maken voor op hun sociale media. Allen kijkt even om zich heen en kiest dan een tafeltje vlak bij de muur en trekt de stoel naar achteren zodat ik kan zitten "Oh dankjewel" ik glimlach en neem plaats, Allen gaat ook zitten en kijkt dan naar mij "Ik bestel wel wat, wat wil jij drinken? Of misschien iets eten?" Hij glimlacht en ik pak de menu kaart, even werp ik mijn blik erop "Oh my ze hebben cake" ik zet een pruillipje op en kijk Allen aan, hij lacht zachtjes en knikt "Ik haal cake voor ons" een glimlach verschijnt op mijn gezicht "Dankje!" Mijn blik gaat weer naar de menu kaart en ik kijk naar de drankjes "Oh en een aardbeien milkshake" Allen knikt en staat op "Ik ben zo terug" ik knik met een glimlach en kijk even om mij heen, het is donker buiten en het is nog best druk, mensen zijn nu klaar om uit te gaan.

Allen gaat tegenover mij zitten met een glimlach en hij zet de cake voor mij neer "Kijk eens" mijn mond valt open en ik glimlach naar Allen "Oh my god dankjewel" ik neem wat cake op mijn vork en neem een hapje "Hmm" een tevreden glimlach verschijnt op mijn lippen terwijl ik geniet van de cake. Allen kijkt met een glimlach naar mij "Ik zag trouwens dat je op dezelfde universiteit zit als mij, welke studie volg je?" Hij kijkt mij aan en kijkt op als ons drinken wordt neergezet. Hij bedankt de serveerster en richt zijn aandacht dan weer op mij "Ik volg de studie om dokter te worden" ik glimlach even en Allen kijkt verbaasd naar mij "Echt waar?" Ik knik met een glimlach "Ja echt waar, operaties zijn echt mijn ding" ik grinnik even en Allen kan het niet laten om ook even te lachen. "Wat volg jij?" Allen zucht zachtjes en ik frons lichtjes "Business management" hij glimlacht zwak en kijkt naar zijn drinken "Iets in mij zegt dat je dat niet wilt volgen." Allen knikt en glimlacht zwak "Mijn ouders hebben alles voor mij gepland, ze hebben mijn hele leven uitgestippeld en ik moet eerlijk zeggen daar ben ik niet al te blij mee" ik knik lichtjes en kijk hem aan "Dat kan ik begrijpen ja."

In stilte lopen Allen en ik door de drukke straten. Het is stil tussen ons twee, maar het lijkt wel als of het niet nodig is om iets te zeggen "Ik wil je bedanken voor vanavond Allen, het was echt gezellig" ik glimlach naar hem en de jongen naast mij knikt "Het was me een genoegen, het was inderdaad gezellig" we komen aangelopen bij mijn auto en even aarzel ik maar ik trek dan toch Allen dichter naar mij toe "Laten we dit vaker doen?" Ik glimlach even naar hem en de jongen knikt. "Zeker weten" hij overbrugt de laatste paar centimeter en plant zijn lippen op de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en ga in op de zoen. Zijn zachte lippen bewegen op die van mij alsof ze gemaakt zijn voor elkaar, hij verbreekt de zoen en zijn bruine ogen lijken een tint donkerder "Zullen we naar mijn appartement gaan?" hij knikt even en zonder verder iets te zeggen stapt hij in.

Ik open de voordeur van mijn appartement en Allen drukt al snel zijn lippen op de mijne. Hij tilt mij op en ik wikkel mijn benen om zijn middel, ik wikkel mijn vingers in zijn haar en hij loopt naar mijn bed toe. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en plaatst zijn lippen op mijn nek "Weet je dit zeker?" Hij kijkt mij even aan voor toestemming en ik knik "Heel zeker."

Twisted || CRAVITY fanficWhere stories live. Discover now