-14-

1.3K 84 44
                                    

Oy verirseniz sevinirim ;) iyi okumalar

Mu ☝️

+ evet Fisun teyze , sadece dışarda vardiyalı olarak bekleyecekler. Olası bir durumda müdahale etmek için.

Fisun teyze - beklesinler tabi kızım. En iyisi zaten. Hadi sen geç bakalım içeri.

Kucağımda Mu ile oturma odasına geçtim. Çok özlemiştim keratayı. Yeni gelmiştik. Korumaların dışarda beklemesinin dikkat çekeceğini düşünsem de takmadım. Saat daha erkendi. Neredeyse öğlen olacaktı. Fisun teyze yemek hazırlıyor dedem de dışardaki korumaları gözetleyip duruyordu.

+ sen de beni özledin değil mi bebeğim.

Mu'yu kocaman öptüm. Ona sarılmak çok güzel hissettiriyordu. En son bir köpeği kucağıma aldığımda her tarafım salya olmuştu. Yeontan nerdeyse kafamı yiyecekti. Tıpkı babası gibiydi o da. Sevgi dolu. Cana yakın. Mükemmel. Ayrıca... ayrıca yakışıklı. Şu hayatta yeontan olmak da vardı. Kafamı iki yana salladım. Bir köpeği kıskandığıma inanamıyordum.

Fisun - hadi yemeğe ! Çok acıkmışsındır.

+ yaa , çok acıktım.

Gelirken genellikle uyumuştum. Mu'yu yere bırakıp yavaşça masaya doğru ilerlemeye başladım. Keşke o kadar fazla uyumasaydım. Bütün kemiklerim her zamankinden daha çok ağrıyordu.

Dedemin yanındaki sandalyeyi çekip oturdum. Dedem masanın başında ben sağ tarafında Fisun teyze de benim karşımda oturuyordu. Kaşığımı çorbaya daldırıp biraz üfledim. Yemekleri özlemiştim. Yemeğe daha çok gömüleceğim sırada dışardan sesler gelmeye başlamıştı. Sesler yükseliyordu. Dedeme döndüm. O da meraklı görünüyordu. Fisun teyzeye döndüm. Rahatsız görünüyordu.

+ birini mi bekliyordun ?

Fisun teyze kafasını çevirince ayağa kalktım. Ani hareketimden dolayı kendini daha da belli eden ağrı yüzünden bir an dengemi kuramasam da toparlanıp cama yöneldim. Bir adam korumalarla tartışıyordu. Kapıya gidip dışarı çıktım.

+ neler oluyor ?

- bu adam içeri girmeye çalışıyor.

Adam beni fark edip döndü. Lânet olsun!

+ defol git ! Hangi yüzle geliyorsun buraya ?

- bak sadece iyi olup olmadığını görmeye geldim , artık bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmelisin.

+ sen de asla bunun peşini bırakmayacağımı öğrenmelisin. Defol git ! Günümü daha fazla batırma.

- sana kim neden inansın ki ? Bak halam hala bana inanıyor. Deden de yakında inanır bence. Asosyal bir kızı destekleyecek kimse de yok , ah yazık.

Ondan nefret ediyordum. Cenk Fisun teyzenin kardeşinin oğluydu. Kazadan sonra dedemin yanına geldikten belli bir zaman geçince Fisun teyze beni kendi tarafıyla tanıştırmıştı. Cenkle de öyle tanışmıştık. Hiç arkadaşım olmadığından bazen benimle konuşuyordu. Halasına öyle düşkündü ki kapımızdan gitmiyordu. Bir gün yine gelmişti. Halası da eve komşuları çağırmıştı biz de benim odama geçmiş öylece oturuyorduk. İlk başta gerçekten bana iyi davranmasını sevmiştim. Ama sonra kendi yüzünü göstermişti. Misafirlerin oluşunu fırsat bilmişti. Kimsenin odama gelmeyeceğini de biliyordu. Bana dokunmaya çalışmıştı. Ona karşı koyabilmek için elimden geleni yapmıştım. Onu ittim. Boy aynama çarptı. Yaralanan sadece o değildi. Ben de korunmaya çalışsam da ayna parçaları ellerimi ve kollarımı kesmişti.

Düzen BozanUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum