-1-

5.8K 201 223
                                    

Merhaba ! Yeni başlayanlar oy verip yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Yorumların hepsini okuyorum. Bölüm sonu sorulara cevap vererek sohbetimize katılabilirsiniz 🤪💘

Başlarken buraya bir emoji bırakabilirsiniz isterseniz ☺🙃

⚠️ Arkadaşlar REKLAM YAPMAYIN siliyorum yeter ⚠️

Yüzümdeki kağıt maskeyi çıkarıp yüzümü yıkadım. Üzerime rahat ve günlük şeyler giyerek sırt çantamla birlikte mutfağa gittim. Hemen kahvaltımı yapıp evden çıktım.

Otobüse yetişmem gerek. Ah! Bu arada ben Kim Hee Ji. 21 yaşındayım. Okumuyorum. Aslında Koreli değilim. Gerçek adım Çilek Yaman. Türküm ama birkaç sene önce buraya iltica ederek vatandaşlık aldım. Yani çift vatandaşım.

Siyah uzun dalgalı saçlarım , alnımı örten hafif kahkülüm , 51 kilom , 1.68 boyum ve 36 numara ayaklarım vardı. Aslında ayaklarım daha büyüktü. Tuhaf değil mi ?

Saat öğlenin 1 iydi ve ben uyanalı çok olmadı. Güne biraz geç başlayıp geç bitiriyorum sanırım. Otobüs gelince hemen binip gözüme kestirdiğim yere oturdum.

Böyle biraz alel acele gibi oldu ama önemli bişey yok. Parka gidiyorum. Bir sasaeng toplantısını basmaya.

Hayır ben bir sasaeng değilim. Bir hacker olarak onları bulup , kanıt toplayıp polise teslim etmeye çalışıyorum. Ya da yaptıkları bazı şeylere elimden geldiğince engel olmaya.

Buraya bunun için geldim. 16 yaşındayken bir yarışmaya katılıp büyük hackerlarla yarıştım. Birinci oldum. En hızlı internet burda olduğu için buraya geldim ki zaten bir ARMY olarak bu benim için paha biçilemez bir fırsattı.

Düzenli olarak her yıl katılırım yarışmalara. Tescillenmiş olarak dünyadaki en iyi hacker yasal olarak benim. Arada sırada devlete de çalışıyoruz tabii. Yani anavatanıma canıım. Buraya da ufak tefek yardım ediyorum ama.

Parka gelince indim. Boş bir banka oturup tabletimi çıkardım. Sağ çaprazdan ilk bankta oturuyorlardı. Kızlı erkekli 9 kişilik grup. 3 erkek 6 kız.

Çaktırmadan fotoğraflarını çekip ses kayıt cihazımı açtım. Kulaklıklarımı takıp dinlemeye koyuldum.

- yha! Bangtan bu gece geliyor. Elimizi çabuk tutup hazırlanmalıyız.

- evet , bu sefer bizim kim olduğumuzu öğrenmeliler. Biz bunu bütün kpop fandomları adına yapacağız.

- bu gece bangtan evlerine girer girmez başlayacağız.

- takip ederiz.

- evet. Herkes saat 10 da havaalanında olsun. Takip edeceğiz.

Toparlanmaya başladıklarında sesi kaydedip gitmeye hazırlandım. Saat öğlen 3 e geliyordu.

Eve giderken yolun kenarından markete uğradım. Eve gittiğimde kendime yemek hazırlayacaktım. Yani aslında yemek yiyen biri de değilim. Çok nadir yerim çünkü midem almıyor ve biçok şeye alerjim var.

Eve geldiğimde yemek yapıp yedim. İşlerim bitince dedemi görüntülü arayıp biraz onunla konuştum. Ondan başka kimsem yok ve bir de köpegim var. Burda tek olduğum için köpeğime ben olmadığım zaman kimse bakamaz. Bu yüzden o da Türkiye de dedemin yanında.

Saat akşam 8 buçuk olduğunda hazırlanmaya başladım. Birkaç seferdir iş başındalar. Onlara bu sefer iyi bir ders vereceğim.

■■■■■■■■

Şuan BTS' ın evi bana , ben eve öyle bakışıyorduk. Daha fazla dayanamayıp ayağa kalktım. Siyah kapşonlu sweatimin kapşonunu siyah şapkamın üzerinden kafama ve siyah maskemi de yüzüme taktım.

Düzen BozanTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang