pt10

423 53 138
                                    

Selam gençler yeni bölüm ile geldim oy vermeden geçmeyin lütfen  oy sınırı gecmeden yb atamıyorum

bebişlerim iyi okumalar💜💜😎😘


06.00

983 beğeni,❤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

983 beğeni,❤

Taehyung sabaha yakın uyanmıştı yine aynı saatteydi. Taehyung manyak gibi 2-3 yıldır bu saatte uyandığı için alışmıştı kalkmaya alarma gerek bile duymuyordu. Gözlerini zar zor açıyordu ama hemen telefonu alıp gelen bildirime basmıştı.

Tekrar ve tekrar aynı saatte post atmıştı. Ne zaman duracak bunları atmaya bu da aklını kurcalayan binlerce soru arasından sadece biriydi. Neden bu kadar umursuyordu ki sanki okuldaki diğer öğrenciler gibi boşverip geçebilirdi ama bu artık mümkün değildi.

Çünkü o hesabın admini her kimse ONA MESAJ ATIYORDU...SADECE ONA...

Taehyung salak salak sırıtıp ekrana bakıyordu onu takipten çıkmıştı attıklarını beğenmiyordu acaba tavrı çok mu serti diye düşünmeye başladı bu sefer. Takip etmeli miydi ki. O beni takip et demedikçe etmeyecekti. Belki ona tekrar yazardı...

Taehyung biraz daha oyalanandı ki vücudunda hafif hafif ağrılar hissetmeye başlamıştı. Doğru ya dün kavga etmişti. Kavga onun ruhunu besliyordu. Fiziksel olarak hasarlı olsa da ruhen iyi hissediyordu.

Yataktan kalkıp lavaboya gitmek için aşağı indi. Dün gece Taehyung Jimin'in yatağında, Yoongi misafir odasında, Jimin ise çatı katındaki odasına gitmişti. Jimin o odaya asla kimseyi almazdı sadece kendisi giderdi. Taehyung deli gibi o odayı merak etse de arkadaşına asla ihanet etmezdi.

Taehyung lavaboda işini bitirip yukarı çıkıyordu ki alt kattaki misafir odasının kapısının açık olduğunu fark etti. Oraya doğru yürüyüp odaya girince boş olduğunu gördü. Ama orası boş olmamalıydı Yoongi neredeydi?

Taehyung biraz daha odada durup bekledi onu arayacaktı ama numarası bile yoktu onda. Aslında Yoongi hakkında ismi ve sınıfı dışında başka bir şey bilmiyordu ki.

Taehyung tekrar odasına girip uyudu ne de olsa pazardı yapacak bir şey yoktu.

●●●

"Hoseok oğlum hoşgeldin"

"Hoşbuldum anne açım"

"Cidden mi? 2 aydır eve gelmiyorsun ve ilk dediğin açım mı?"

"Haksızlık hayır ilk dediğim hoşbuldum"

"Bir nasılsın diye sormak yok mu anneye"

"Nasılsın annecim"

Annesi göz devirip sarılmadan önce cevap verdi.

"Iyiyim bebeğim sen nasılsın okul nasıl"

"Iyi idare edebiliyorum"

"Güzel baban gelir şimdi gel içeri otur"

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin