pt3

556 57 36
                                    

Hikayeyi yazmaya devam et etmeyecektim ama yazmak istedim. Hikayeyi yazmaya devam etmeli miyim?

Iyi okumalar aşklarım.💜💎

06.00

❤1

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

❤1.865 beğeni,

TaeTae95 adlı kişi bu gönderiyi beğendi

Yeni bir gün ve yine yeni bir gönderi. Sabaha doğru alarım yine ve yendien zır zır çalmıştı uyku sersemliğim ile gözlerimi açmış yeni gönderisine bakıyordum ki yine karanlık bir gece fotoğrafı ve altına bir şey yazmamıştı. Bu iş cidden can sıkmaya başlamıştı meraktan kafayı yemek üzereyim artık. O kadar çok şey düşünmekten uykum da kaçmıştı.

Telefonu tekrar elime alıp instagramda dolaşmaya başlamıştım ki ne göreyim Jimin aktif????? Wtf
Hadi ben bu çocuğa kafayı takmış bu saatte uyanıktım ama Jimin bu saatte uyanık olması imkansızdı-ya da ben öyle sanıyordum- bu aralar Jimin'i boşladığımın farkındaydım ama saat sabahın altısı onu uyutmayan ne olabilirdi ki?

Ona yazmalı mıyım bilemedim ama en iyi yazmaktı ve öyle de yaptım

TaeTae95:
Naber daddy king :*

Jimineo:
Sen yazmayana kadar iyiydim

TaeTae95:
Aynen aynen
Ee sen neden uyanıksın moruk

Jimineo:
İşim vardı şimdi uyurum
Sen neden uyanıksın diye sormuyorum bay stalker :)

TaeTae95:
Sormamalısın zaten biliyorsun merak :)

Jimineo:
Aynen canım merak :)
Yat zıbar

TaeTae95:
Ok daddy


Daha fazla düşünmek istemiyordum yarın yoğun bir gün beni bekliyordu. Ne de olsa iki hafta sonraki tiyatro gösterimiz vardı ve ben hâlâ partnerim ile tanışamamıştım ve hiç bir prova yapamamıştık. Cidden büyük sıçmıştım umarım partnerim iyi -uyumlu ve anlayışlı- biridir bunu umarak kendimi uykunun o güzel kollarına teslim ettim.

Uyandığımda saat 6.47 idi annem bile daha uyanmamıştı bu cidden benim için bir ilk oluyordu daha fazla oyalanmayıp banyoya ilerlerdim günlük rutinimi bitirip kıyafetlerimi giydim ve aşağı indim. Kahvaltı etmeyecektim okulda bizimkilerle yapardım. Hemen evden ayrılıp okula doğru yürüdüm.

Hava o kadar açık ve güzeldi ki kulaklığımı takıp en sevdiğim müzik eşliğinde yürümeye devam ettim.

Artık okula varmıştım. Kantine uğradığımda bi an kendimi çok tuhaf hissetmiştim her gün geldiğimde bizim dörtlünün oturduğu masa boştu hatta kantinde tek tük öğrenci vardı. O kadar mı erkendi yoksa herkes bugün geç mi gelecekti. Fazla irdelemeyip masaya oturdum ve onları bekledim.

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin