pt1

1.1K 90 66
                                    

"Kim Taehyung! Benim dersimde nasıl uyumaya kalkarsın." Off yine bu kadının sesi kullaklarımda çınlıyordu yeter artık diye isyan etti Tae. "Hey kime diyorum ben uyan artık." En iyisi kafamı kaldırmak çünkü başka türlü susmaz bu kadın. "Peki Bayan Lee, af edersiniz bir daha olmaz" dedim. Ne kadar demek istemesem de."Afferin Kim, şimdi dersi dinle."

"Yolda yürümesini bilmeyen kadına hocalık verirsen böyle olur işte."dedi Jimin hazretleri.
Jimin benim en yakın dostum. Zaten beş kişi takılıyorduk ama Jimin ile çocukken tanışıklığımız vardı. Çok sosyal biri değildim ama okulun serseri Jimin'i ile takıldığım için beni herkes tanırdı. Bizimle takılan diğerleri; Seokjin,Hoseok,Namjoon'du. Okulun şebekeleriydik işte.

Jimin,tanıdığım serserilere pek benzemezdi evet asi ve asildi ama hiç sevgilisi olmamıştı hatta kızlara dönüp bakmazdı bile. Bu beni ne kadar gay olduğu hakkında kuşkulandırsa da onun kendi gelip bana anlatmasını bekliyordum.

Beraber takıldığımız arkadaşlarım bugüne kadar her konuda yanımda olmuş insanlardı onlardan bahsetmek istiyorum biraz.

Seokjin,yaş olarak hepimizden büyük olsa da asla yaşıtları gibi davranmazdı. Tanıdığım en komik,en şebek ve en obur kişiydi onu cidden seviyordum.

Namjoon,ohh okulun zeka küpü ama nasıl zeki anlatamam tabi çok saftı işte Seokjin ve ben onunla çok taşak geçmiştik ama hiç kızmazdı canım hyungum.

Hoseok,grubun para ihtiyacını karşılayan bankamatik Hyungum. Çok kafa dengi biri, neşeli fln ama aşırı sexy bir hyungum. Kızlar dibine düşüyor ama o aşka inanmayan biriydi. (peki biz kitabın sonunda görüşelim Hoşikcim)

"Eee senin şu Dboy93 ne alemde hala şu takıntılı vakitlerde paylaşım yapmaya devam mı ediyor?"dedi çarpık bir gülüş eşliğinde "Evet ve asla bıkmayacak gibi görünüyor. Onu çok merak ediyorum. Neden tan vakti?"dedim. "Benim bildigim kişiler herkesin aktif olduğu ya da canı istediği zaman paylaşım yapar o, neden herkesin horul horul uyuduğu vakti seçiyor." "Ve attığı gibi hemen like ve yorumlar alıyor herkes benim gibi alarım kurup paylaşım yapacağı zamanı bekliyor sanki. "

"Sen, alarım mı kurdun onun için pes artık Tae."dedi şaşırarak Seokjin Hyung ."Onu cidden çok merak ediyorum ve çözmek istiyorum. Bilirsiniz karışık ve gizemli şeyler her zaman ilgimi çekmiştir." Bunu derken herkesin göz devirmesi canımı sıkmıştı ne yani absürt şeyler seviyorsam.
"Bilmez miyim kardeşim geçen sene Bayan Lee az ilgini çekmemişti dimi hm hm :))" dedi pis pis sırıtırken Jimin. "Senin ben olmayan beynine sıçıym Jimin" deyip yapıştırtırdım boş kafasına.
"Hadi Tae zil çaldı çok açım"

Sıradan kalkıp kantine doğru yürüdük tam kantine gireceğimiz an okul temsilcisi Jaebum, yanımıza gelip, okul müdürünün Jimin'i yanına çağırdığını söyledi ve Jimin ile üst kata çıktılar. Jimin kim bilir yine ne haltlar yemiştir bu çocuk asla uslanmıyor en azından paçasını kurtaracak bir ikna kabiliyeti vardı. Boşverip guruldayan karnımı doyurmak için kantine girdim ki girmez olaydım. Kantinde kıtlık vardı sanki. O izdihamın dağılmasını beklemek için bir sandalye çekip oturdum.

Oturduğum an eş zamanlı olarak sırtımda bir ağırlık hissettim, tam arkamı dönüyordum ki arkamda ki Hoseok, arkamda bağırarak ismimi söylemesinden tanımıştım.

"Ne var ne istiyorsun şu mükkemel kulaklarımdan."dedim. "Bu mu lan mükemmel, şu kulağa bak."dedi alaycı bir tavırla. "Ne varmış kulaklarımda çok güzeller" "Haklısın güzeller" dedi ve ben baya şaşırmıştım.

"Jimin nerede?"diye sordu Namjoon Hyung. "Müdür çağırmış" dedim. "Neden ln yine ne yaptı bu aptal."diye sorunca "Klasik Jimin işte." Deyip geçiştirdim ama merak etmiyor da değildim. Zaten zil çalmıştı herkes sınıfa çıkmıştı son dersti. Sonunda evime kavuşacaktım son 1 saat.

Dersteydik ve Jimin birden sınıfa girdi ve her zamanki gibi yine yanına gelip oturdu.
"Müdür ne dedi, niye çağırmış seni?"dedim merak bir sesle. "Bir etkinlik düzenlenecek ve o etkinliğin sorumlusu ben olacakmışım falan boş şeyler yani."dedi umursamaz bir tavırla. "Olum sen ki daha kendi hayatındaki sorumlukları üstlenemeyen Jimin'sin, ne demek okul etkinliğinin sorumluğunu almak."
"Bak bakalım sorumluluk almak neymiş gösteririm sana bay çok bilmis"

Jimin canı istese yaparım dediğini yapabilecek bir çocuktu ama onunla taşak geçmeyi çok seviyordum napim ve tabiki onun her zaman yanında olacağım tek başına başaramaz bu it. Ama artık şu ders bitsede eve gitsek moodundayım cidden çok sıkıldım.

Tüm ders boyunca hocaya takılmış sınıfı izlemiştim. Dersler cidden çok sıkıcıydı asla zevk vermiyordu.

Zil çaldı biz Jimin ile koridorda yürürken grubun geri kalanı da bizimle beraber okuldan ayrıldılar. Eve geldiğim gibi okul kıyafetlerimi çıkartıp, pijamalarımı giyip yatağa girdim çok uykum vardı.

Umarım beğenirsiniz aşklarım yorum ve oylamalarınızı bekliyorum. Seme Jimin stanler beklediğinize değer inşallah. Yazım hataları varsa kusura bakmaýınizzz.🖤🖤🖤

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin