pt4

502 54 33
                                    

                             YAZARDAN

06.00

00

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1.683 beğenme
Dboy93 Lost my way

TaeTae95 adlıkişi bu gönderiyi beğendi

Taehyung çalan alarm ile tekrar gözlerini açtı şafak vaktiydi ve alarm çalıyordu...Evet tabi o manyak yine gönderi paylaşmıştı ve tabi Taehyung telefonu eline aldığı gibi uygulamaya girip gönderiyi beğenmişti.

Ilkkez...ilkkez Dboy93 gönderisinin altına bir şey yazmıştı. Bu Taehyung'un ilgisini çok çekmişti. Ne yazmıştı altına, yolunu kaybetmiş. Bu saatte tek başına dışarda ve yolunu mu kaybetmişti?

Taehyung onun adına çok üzülmüştü çünkü attığı fotoğraftaki yer biliyordu o yol çok tekin bir yer değildi ve buralara çok uzaktı. Eğer bu kişi bizim okuldaysa ve bu civarlarda yaşıyorsa gittiği yer çok uzaktı. Oraya tek başına gidemezdi. Oraya nasıl gitmişti ki ve tek başına yolunu kaybetmişti. Taehyung tanrıya onun adına dua ediyordu eve sağ salim ulaşabilmesi için.

Hiç ismini bile bilmediği bir yabancı için dua edip bu kadar üzülmesi hiç onluk hareketler değildi. Ama Taehyung elinde olmadan üzülüyordu onun için belki öylesine yazmıştı o yazıyı olabilirdi ya da öyle olmasını istiyordu emin değildi.

Taehyung'un uykusu kaçmıştı daha fazla yatakta duramayıp kalmıştı perdeyi aralamıştı, güneş daha yeni yeni kendini belli ediyordu. Taehyung vaktini ezber yapmakla geçirmeyi planlıyordu ne de olsa katılması gereken bir gösteri yaklaşıyordu. Taehyung dün rol arkadaşı Yoongi'yi aramıştı okulda ama yoktu. Sınıfına gitmişti sormuştu sınıftakiler bugün gelmediğini söylemişlerdi.

Artık bugün rolleri ezberleyip yanına gitmeyi düşünüyordu ama bir anda yapmadığı ödevleri aklına gelince replik kağıdını bırakıp ödevlerini yapmaya koyuldu. Bitirdiğinde erkenden hazırlandı ve evden çıktı. Aylak aylak gezip öyle okula geç varmıştı tekrar. Hemen sınıfa geçip derse gitmişti.

Ders bitmişti Taehyung tüm ders boyunca bu yıl da drama dersinde kalırsa Bay Han ona asla acımayacaktı. Tek kurtuluşu bu gösteri idi. Taehyung hemen 11-B nin sınıfının kapısına gelip "Min Yoongi hanginiz?"
Dedi. Arka sıradan kül rengi gri saçlı bir genç "Benim, ne var?" Diye sordu.
Taehyung hemen gencin yanına gidip "Partnerim senmışsin seni arıyordum, çalışmamız gerek" dedi. Yoongi ayağa kalkıp "Iyi umarım replikleri bunca zaman ezberlemişsindir çünkü sadece hareketleri ve mimikleri çalışırız" deyince Taehyung şoka uğramıştı ne yani o replikleri ezberlemiş ve onun da ezberlemesini mi beklemişti. Sıçmıştı çok fena sıçmıştı çünkü o bu sabah replikleri ezberlemek yerine ödevini yapmıştı.

"Bu sabah ezberleyecek-" sözünü kesen Yoongi'nin "Ne yani ezberlemeyip mi geldin yoksa. Git ezberle öyle gel seninle uğraşamam" demişti. Taehyung daha fazla dayanamayıp "Ne bu artist tavırlar ezberler gelirim fazla uzatma" deyip gidecekken arkasından bir ses "O 5 sayfayı yarına kadar mı ezberleyeceksin gör de inanma" Demişti sırıtarak resmen meydan okuyordu Min Yoongi. Taehyung arkasını dönüp "Yarın saat 2'de tiyatro salonunda" deyip orayı terk etmişti.

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin