pt5

477 55 29
                                    

Gençler öncelikle merhaba şu tiyatro işi tamamen benim kurguladığım bir şey.

Umarım seversiniz takip etmeyi unutmayın. Iyi okumalar 💎

Oy vermeyi unutmayın lütfen yorumlarınızı okumayı çok sevdim. Lütfen daha çok yazın💜

06.00

❤1

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

❤1.481 beğeni,

TaeTae95 adlı kişi bu gönderiyi beğendi

S: oha ohaoha dboy93 yorumları açmış amk

D:suan cidden bu gönderiye yorum yapabiliyorum dostum

X: bahse varım ki yorumları kapatmayı unutmuştur kdhdoeorhhrkrjrbrg

Z: Neden takıntılı bir manyak için bu kadar bekliyoruz amk

Taehyung uyandığında gördükleri ile şok olmuştu. Bunca yıldır bu hesapta o kadar paylaşım yapmış biri daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı. Ne yani yorumları artık görmek mi istiyordu diye düşündü ama neden çok saçma değil miydi o post atıp giderdi kim ne düşünür umursamazdı bunu yorumları kapatarak çok belli ediyordu.

Aynen bir sigma gibi bir sonraki hareketini kimse tahmin edemiyordu. Zaten herkesin ben de dahil ilgisini çekmeyi bu yönüyle başarıyordu yoksa kim sabah sabah post atan bir manyağı önemserdi ki.

Taehyung'un kafası cidden çok karışıyordu. Elbet bir gün öğrenecekti kim olduğunu ama dayanamıyordu işte. Taehyung gönderiye gelen yorumları okumaya başlamıştı. Gerçekten çok sert tepkiler almıştı ama hak ediyordu. Insanları heleki benim gibi meraklı birini bu kadar meraka sokmak adil değildi.

Insanlar merak ediyorlardı bu saatte bu anlamsız gece fotoğraflarını neden atıyordu. Derdi neydi okuldakiler ile alay mı ediyordu, merak edilmek veya konuşulmak mı istiyordu ki bunları istiyorsa amacına ulaşmıştı ama bunlara hâlâ neden devam ediyordu.

Taehyung daha fazla düşünmeye dayanamayıp kendini uykunun kollarına atmıştı tekrar. Bilmiyordu ki bu yapılan her şey onun içindi. Bunu zaten kim bilebilirdi ki.

Genç sabah uyandığı gibi kendini banyoya atmış günlük rutinlerin hal etmiş kıyafetlerini giyip aynanın karşısına geçmişti. Bugün çok dinç hissediyordu gülümsedi ve evden çıktı. Okula doğru ilerliyordu okul evine uzak değildi genç okula vardığı gibi kendini kantine atmıştı.

Kantine girdiğinde grubu -Jimin hariç- cam kenarındaki masalardan birinde oturmuş sohbet ediyorlardı. Taehyung onların olduğu masaya oturmuştu.

"Günaydın" dedi gülümseyerek

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin