pt2

680 67 33
                                    


06.00
Alarmım yine tam vaktinde çalmıştı. Bugün o kadar çok yorgundum ki gözümü açacak halim yoktu ama merakım daha ağır basınca hemen gözlerimi ovalayıp açtım. Hızlıca Instagram'a girip ismine tıkladım.

Dboy93

Dboy93

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

❤1.467 beğeni,

TaeTae95 adlı kişi bu gönderiyi beğendi

Bu çocuk kimdi? Neyin nesiydi? Neden bu tür şeyler paylaşıyordu en çok merak ettiğim şey ise, bu paylaşımları neden hep aynı saatte ve hiç şaşmadan atıyordu. Neden?

Keşke bu yaptıklarının altındaki gizli gerçeği öğrenebilsem belki bir gerçek bile yoktur. Sadece canı istediği için böyle yapıyordur ama imkansızdı çünkü bu paylaşımlar 2 yıldır yapılıyor ve haliyle tüm okul hocalar bile dahil olmak üzere herkes bulmaya çalışıyordu ama bulamıyordular herkes merak ediyordu.

Bizim okuldan, bizden olduğuna emindik çünkü konumda ve biogrfasinde bizim okulun kısaltımı vardı. Eğer ki şans eseri olsa dahi bunun kim olduğunu öğrenirsem yakasına yapışır bırakmam. Bu düşüncelerimi bölen şey ise ansızın başıma giren ağrıydı artık uyumam gerektiğini söylüyordu. Uyuyup sabah için hazırlıklı olmam gerekirdi malum sınıfın tiyatro gösterisi vardı ve ben de dahildim.

Jimin'in sorumlu olduğunu söylediği etkinlik bir tiyatro gösterisiydi ve Jimin dün herkesin rolünü ve koç hocasını gösteren tabolu paylaşmıştı ne şanssızlıktır ki bana hic tanımadığım biri denk gelmişti gerçekten bendeki şansı sikeyim.

Sabah olmuştu ve annem tepemde yine beni kaldırma çabalarından birini uyguluyordu. Üstümdeki yorganı çekip kucakladı ben ise yatakla bütünleşmiş mırıldanıyordum. Sabah yataktan çıkama isteği okula gitme isteğini de yok ediyordu. Annemi daha fazla uğraştırmadan yatağımdan kalktım banyoya ilerledim. Günlük rutinimi hal edip okula kıyafetlerimi giydim ve hemen kahvaltımı edip yola çıktım okula gitmek için.

Okula varır varmaz sırtımda bir ağırlık hissettim. Ah tabi bu Jimin'di. "Sırtımı kırdın lan" dedim. "Formundasın bakıyorum Taehyung-ah" deyip pis pis sırıtıyordu. Sırıtmasının sebebini çok iyi biliyordum. Bugün tiyatro vardı ve ben hiç tanımadığım biri ile eşleşmiştim. Ama ben onu daha tanımıyordum bile rolleri hiç çalışmadım prova fln hic yapmadım ama zaten ilk gündü çok zorlamazlardı bence ama tabi Jimin'in repliği iki üç kelime sadece ona hava hoş. Neyse deyip geçtim hocaya anlatırım umarım büyük bir sıkıntı çıkarmaz.

Ilk derse girmiştik edebiyattı. Bu dersi cidden seviyordum Bayan Yeon edebiyat hocamız dersi çok iyi işlerdi onu cidden çok severim ama bu ders dersi hiç dinleyemedim çünkü repliklerime az çok çalışıyordum Bay Lee tiyatro kulübü hocamız çok sert bir adamdır onun tersine denk gelmeyi asla istemem. Işte bu yüzden en sevdiğim dersi dinlemeyip repliklerime çalışıyordum.

3. Ders işte o an gelmişti kulüp saati. Tiyatro bölümüne doğru adımlarken camın önünde arkası bana dönük, zayıf, bana kıyasla kısa biri camdan dışarı bakıyordu. Evet böyle deyince çok normalmiş gibi duruyor ama bakışlarını siz de görseydiniz anlardınız neden bu kadar ilgimi çektiğini. Tam gidip neyin var diye soracakken zil çaldı ve derse girmek zorundaydım.

Derse girdiğimizde hoca eşlerin ayağa kalkıp beraber beklemelerini söyledi. Ben de öyle yaptım ama yanımda eşim yoktu ve zaten onu daha önce de görmediğim için merakla etrafıma baktım ama benden başka kimse tek değildi. Bay Lee bunu fark ettiği an dönüp bana "Eşin nerde Kim Taehyung?" Diye sordu.
"Bilmiyorum ki gelmeyeceği haberini vermedi bana" diyebildim. Eğer ona eşimi daha önce hiç görmediğimi söylersem çalışmadığımı hemen anlar ve beni kendi dersinde de bırakırdı. Dediğim gibi çok sert, katı kuralları olan bir hocaydı Bay Lee.

Bay Lee diğer eşlerin çalışmalarını izlerken ben de köşede gelir umudu ile eşimi bekledim ama gelmedi işte. Ders bittiği gibi oradan ayrıldım ve kantine indim Jimin öküzü yine aynı yerinde kahvesini içiyordu. Masada bir kaç kız onunla konuşuyordu ama dinlemiyordu. Jimin kızlara saygısı olan bir tiptir annesini ve iki kız kardeşine çok sadık biridir Jimin ama işte kızlarla takılmayı sevmiyordu onlara umut vermeyi hiç istemiyordu. Jimin tanıdığım serserilerden çok farklıydı o mükemmel biri ama ona bunu söylemem koca götü çok kalkmasın.

Hemen yanındaki saldelyeyi hızla çekip oturdum hemen bana döndü kaşları çatık bir şekilde ama beni görünce eskisi gibi gevşedi ve tekrar önüne döndü. Noldu buna yine daha sabah gülüyordu. Bu sefer kalkıp tam karşısına oturdum "Neyin var?" Dedim. "Her zamanki saçma sapan şeyler işte" dedi ama sanki başka bir şey vardı. Fazla dayanmaz sonra anlatır şimdi sıkarsam bir daha anlatmazdı çünküb en kardeşimi tanıyorum istediği zaman gelir konuşurduk biz hep.

Son dersti artık zil çaldığı gibi çantamı alıp sınıftan çıktım. Jimin bugün erken çıkmıştı onu beklemeye gerek yoktu hemen eve doğru yola çıktım. Biraz ders çalışıp uyuyacaktım o kadar yorgundum ki eve nasıl varlığımı bile anlamamıştım.

Çantamdan evin anahtarını çıkarıp kapıyı açacaktım ki kapı içerden annem tarafından açılmıştı bile. Bugün hafta sonu annemin evde olmaması gerekiyordu.
"Anne bu saate evde ne işin var senin?"

"Biraz rahatsızlandım izin alıp eve geldim. Yemek yaptım aç mısın?"

"Nasıl rahatsızlandın, neyin var, iyi misin?"

"Sadece başım döndü ve ağrıyordu ilaç aldım iyiyim."

"Tamam gel yemek yiyelim o zaman"

Hemen banyoya geçip ellerimi yıkadım ve mutfağa annemin yanına gittim. Yine çokgüzel yemek yapmıştı annem harikaydı da. Yemek yerken tekrar ona iyi misin diye sorunca göz devirip evet demişti onun dışında hiç konuşmadık. Yemeklerimizi yedikten sonra odama geçip ders çalıştım. Gece saat 23.45 olmuştu. Zaman nasıl geçti anlamıştım uykum o kadar geliyordu ki hemen çantamı hazırlayıp, üstüme daha rahat şeyler alıp yatağa geçtim. Bakalım bu gizemli çocuk sabah sularında ne paylaşacaktı. Aslında sadece bir fotoğraf atıyor altına bir şey de yazmıyor ama çok merak ediliyor en çok da ben merak ediyorum. Kim olabilir, Kimsin sen DBoy93?

Hikâye güzel mi sizce devam etmeli miyim? Hiç emin değilim görüşleriniz benim için önemli yorum ve oylarınızı bekliyirum❤🍓

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin