pt7

472 58 102
                                    

Merhaba okurlarım lütfen okumaya başlamadan önce oylar mısınız?
Oylarsanız çok mutlu olurum gerçekten. Hikâyenin öne çıkmazını istiyorum. Desteklerseniz ve bu fici arkadaşlarınıza önerirseniz çok sevinirim.

İYİ OKUMALAR😘😘😘💜

06.00

00

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1.683 beğenme
Dboy93

r: lan burası Kore değil ki amk

w:Ilkkez kendi yaşamadığı bir yerde foto atmış

s:bunu kendisi çekmemiş ki amk

f:şaşırtıyorsunuz bizi dboy bey veya bayan her ne ise işte amk uykum var

x: çok estetik visss

TaeTae95 adlıkişi bu gönderiyi beğendi

Taehyung hergünki gibi çalan alarmı ile uyanmış ve siteye girip bugün atılan postu beğenmişti. Bu fotoğraf bizim yaşadığımız şehire ait değildi. Admin ilkdefa kendi çekmediği bir fotoğraf paylaşmıştı. Taehyung bu konu hakkında düşünmeye başlamıştı ce uykusu kaçmıştı.

Kendini bi an Dboy93'ün hesabını gezerken buldu. Tam eski postlarına bakmak için sayfayı aşağı kaldırıyordu ki gördüğü şey ile şok olmuştu ne yani Dboy93'ün dm'i açık mıydı?

Ama Taehyung hatırlıyordu daha dün bakmıştı açık değildi o asla dm'ini açmazdı ki eğer açsaydı şuan tüm okul ona yazardı. Bu yaptığı delilikti önce yorumları açmıştı şimdi ise dm'ini. Bunları neden yapıyordu birinin ona yazmasını falan mı bekliyordu yoksa öyle olsa bile bu yaptığı delilikti ama Taehyung da bir delilik yapmak istiyordu ona yazmak istiyordu.

Ama ona cevap vermeyebilirdi ve bu Taehyung'u çok üzerdi ama pes etmek istemiyordu ve ona yazdı. Hemen mesaj yaz butununa basıp yazmaya başladı.

TaeTae95:
Kimsin sen?

Taehyung mesajı yazıp beklemeye başladı. Beklerken tereddütteydi ya ona cevap vermeseydi aslında vermemesi çok olanaklıydı sonuçta o kimdi ki ona cevap versin verse daha önce yazanlara verirdi ne de ol- düşüncelerini bölen gelen bildirim sesiydi.

Dboy93:
Gönderilerini anında görmek  için alarm kurduğun kişiyim.

Taehyung okuduğu mesaj üzerine put kesilmişti. Nasıl olabilirdi bu, bunu nerden öğrenmişti, neden onun mesajına cevap vermişti. Taehyung yazmaya başladı.

TaeTae95:
Ne?
Sen bunu nerden bilebilirsin ki

Dboy93:
Inkar etmiyor musun?

Aurora ᵗᵃᵉᵍᶤ • ᴶᶦᵏᵒᵒᵏHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin