22.

142 6 0
                                    

Vešly jsme dovnitř a namířily si to rovnou k baru. Objednaly jsme si šampaňské a sedly si na barové židle, abychom měly lepší rozhled. Když jsem viděla, jak moc tady je lidí, nechtělo se mi věřit, že dokonce i ženy hazardovali s penězi. Tess do mě drkla loktem a já věděla, že je našla. V tu chvíli jsem ucítila nepříjemný pocit v žaludku. Podívala jsem se tím směrem, kterým mi kývla hlavou a já je zpozorovala. Obě jsme nasadily svůdné úsměvy a čekaly až si nás všimnou.

Jediné, co nám o nich řekli je, že jim bylo kolem třiceti pěti let a byli trochu při těle, jsou ženatí a mají děti.

Když si nás všimli, nemohli z nás spustit oči. Chvíli jsme si posílaly provokativní pohledy, dokud nám naznačily, abychom šly za nimi. S "radostí" jsme okamžitě vstaly a ladnou chůzí se k nim rozešly. Čím blíže jsme jim byly, tím víc jsem byla nejistá, ale když jsem se podívala na Tess, která se na mě usmála, uklidnilo mě to. Věděla jsem, že když to zvládne ona, zvládnu to i já. Hlavně nic nesmím zkazit.

„Copak tady dělají tak krásné dívky jako vy?" zeptal se muž s černými vlasy, kterého měla za úkol svést Tessa.

„To víte, doma byla nuda a tady jsou peníze, muži a alkohol, co víc si přát?" ujala se slova Tess.

„To je fakt," usmál se ten druhý a sjel mě pohledem.

„Smíme vás pozvat na pití?"

„Jistě," odpověděla Tessa.

„Půjdeme ke stolu, co říkáte? Tady u toho baru to není moc pohodlné."

„Souhlasím," vzala Tessa toho muže z ruku a rozešli se.

„Do prdele, ty jsi tak roztomilá, když nevíš, co dělat," řekl ten muž sedící naproti mně a mé tváře zrudly.

„Promiňte, moc mi tohle nejde," nevinně jsem se usmála a on vstal a obmotal mi ruku kolem pasu. Následovali jsme dvojici před námi a usedli do nižších širokých křesel. Když jsem si chtěla sednout vedle, stáhl si mě do klína. Jelikož mi to bylo nepříjemné, tak jsem se trochu sesunula, dozadu, protože vedle něj jsem se vešla. Měla jsem přes něj jenom nohy a díky tomu jsem mu mohla vidět do obličeje.

„Opatrně kotě," sykl mi do ucha a v tu chvíli jsem si uvědomila o čem mluví. Mé tváře nabraly opět rudý odstín a já nevěděla co dělat. Hlavně nepanikař, když se ti něco nepovede vybavila se mi v paměti Shawnova věta. Otočila jsem se a vpíjela se mu do očí, poté jsem se omluvila a dala mi lehkou pusu na tvář. Já vím, bylo to trapné, ale vypadalo to, že to zabralo, protože mi dal ruku kolem ramen a druhou mi zmáčkl bok. Bylo mi z něj špatně a nejraději bych mu začala nadávat, co si to dovoluje a že má rodinu, ale místo toho jsem se raději usmívala jako debil. Tessa seděla naproti nám a také seděla tom muži. Smála se a povídali si. Věděla jsem, že teď je ta chvíli, kdy jedeme obě sólo. Naštěstí, přišel číšník s pitím a já jsem si od něj převzala nějaký koktejl, který nám objednali. Když jsem se napila, doufala jsem, že v tom nejsou nějaké drogy.

„Jak se jmenuješ?"

„Eleanor," řekla jsem a zase napila se.

„Jsem Declan."

„Moc ráda vás poznávám."

„Ani nevíš, jak rád vidím takovou nevinou a rozkošnou dívku jako ty. Moc jich už není."

„Děkuji," odpověděla jsem a skousla si ret. Chtěla jsem se s ním začít bavit, ale vůbec jsem nevěděla o čem. Se Shawnem mi to šlo samo a upřímně? Vůbec si nepamatuji, co jsem říkala.

„Zlato, pij, musíš se více uvolnit." Na to jsem nic neřekla a vypila celou skleničku na ex.

„Tak je hodná," řekl a a pohladil mě po vlasech. V tu chvíli mě napadla věc, kterou jsme dělávaly s Tessou. Vždycky, když jsme chtěli nějakého kluka, opili jsme ho. Tessa udělala to samé, když viděla, o co se snažím a já byla ráda, že ví, čeho chci docílit. Také moc dobře věděla, že já poté vždycky předvádím, že jsem taky strašně opilá. Vstala jsem z něj a natáhla se pro skleničku a hnědou lihovinou. Poté jsem se usmála a klekla si na něj. Takže on měl nohy uprostřed a já ty svoje kolem něj. Šaty se mi trochu povytáhly, ale snažila jsem se to nevnímat. Trochu jsem se napila a pak mu to přiložila k ústům a čekala, až vypije zbytek. Skleničku jsem poté odložila na stoleček vedle nás. Zapřela jsem se mu rukama o ramena a políbila ho na rty. Bylo to nechutné, ale co se dalo dělat. Takhle jsem to zopakovala ještě několikrát, dokud nebylo vidět, že je opilý. Z ničeho nic mi zmáčkl zadek a pomalu mi začal vytahoval šaty. Ty jeho velké ruce na mém těle mě vážně znervózňovali a když mě začal líbat na krku začala jsem se mu trochu nechtěně podvolovat.

„Co kdybychom šli do pokoje?" zašeptal mi do ucha a dal mi pusu na rty.

„Moc ráda," usmála jsem se. Pomohl mi slézt a já se postavila na nohy. Shrnula jsem si šaty a lehce se zamotala. On mě chytil, ale sám se motal. Nenápadně jsem si otřela rty a chytila se ho.

„Moc jsi pila holka," zasmál se a mě se chtělo protočit očima.

„To znamená lepší sex ne?" řekla jsem mu na rovinu a v tu chvíli se mu rozzářily oči.

„Jdete do pokoje?" zeptal se jeho společník a my kývli.

„Co říkáš Shaylo? Půjdeme taky?"

„Si piš," mrkla na něj Tessa a taky se neomaleně postavila. Musela jsem uznat, že jsme dost dobré herečky. Nechaly jsme se vláčet, až na recepci, i když jsem spíš já táhla jeho, kde nám zamluvili dva pokoje. Vyšli jsme dvě patra a já se podívala na dveře. Zapamatovala jsem si číslo a vlezla dovnitř. On za mnou zavřel a já se na něj otočila a dovedla ho k posteli. Rozepnula jsem mu sako a on se posadil na postel.

„Zlato vydrž, skočím si ještě na záchod a sundám ze sebe ty protivně upnuté šaty."

„Ty šaty ti klidně rozervu, o to se neboj."

„Neříkám, že by se mi to nelíbilo, ale byly drahé," usmála jsem se a poslala mu vzdušnou pusu. Odebrala jsem se do koupelny a potichu se zamkla. Vyklepanýma rukama jsem z kabelky vyndala mobil a rychle odeslala textovku na číslo, které tam bylo uložené. Poté jsem si došla na záchod a opláchla si obličej. Opatrně jsem si ručníkem otřela mokrou tvář a podívala se na sebe do zrcadla. Přišla jsem si jako šlapka. Tohle jsem nebyla já, vlastně od toho únosu jsem jako jiný člověk. Chtělo se mi brečet, ale teď to nebylo vhodné.

„Kotě vylez, potřebuju tě," ozvalo se za dveřmi a já začala panikařit.

„Proč tady ještě nejsou?" zašeptala jsem si pro sebe. Najednou se ozvala rána a několik hlasů. Na tváři se mi rozlil úsměv, protože všechno vyšlo a my jsme v pořádku. Potichu jsem otevřela dveře a vešla do pokoje. Najednou mě Declan vzal pod krkem a já zjistila, že ti muži, co tu byli, nebyli od nás, ale od něj.

Tadáá! Tak co jsme překvapeni, že to nebyli její spojenci? Jinak omlouvám se, ale teď budeme hodně psát písemky, takže nevím, kdy vyjde další díl.

K.

MafiaWhere stories live. Discover now