♤18♤

2.3K 95 67
                                    

„Teď už toho nenechám...Jsi hrozné sexy a já už se nedokážu držet spátky.“
Řekl jsem a polibil jsem ho. Pecoval jsem o něj a libal jsem ho.
Sundal jsem mu tričko a kalhoty. On se už nevzpiral. Taky jsem si sundal tričko a kalhoty. Začal jsem přes tenkou látku boxerek olozovat a okusovat jeho chloubu.

Když mi došlo že nemám šanci tak jsem se vzdal a nechal jsem ho ať si dělá co chce. Když mi začal dráždit rozkrok začal jsem vzdychat. Bylo to příjemný. Baku mi sundal boxerky a sobě je sundal taky. Baku mi dal dva prsty před pusu a já je radši naslinil. Když byly jeho prsty nasliněné tak mě začal rostahovat. Schválně mi dráždil prostatu. Když už jsem byl dost roztažený tak do mě chtěl zasunout ale já e začal vrtět. *Ne že by mi vadilo že nemá kondom, no to mi taky vadilo, ale prostě se mi dnes moc nechtělo.* Vrtěl jsem se tak aby si Baku nemohl zasunout.

*Ten zmetek.*
Vzal jsem si kondom, ale on se pořad kroutil. Naštval jsem se. Připoutal jsem ho k posteli a trochu jsem ho svázal. Teď vypadal ještě lip. Tvrdé jsem do nej vzniknul až po kořen. Libal jsem ho a narážel jsem na jeho prostatu. Sundal jsem nu roubik a on se rozvzdychal na celou místnost

Odvrátil jsem od něj zrak a snažil jsem se potlačit bolest. *aspoň že si ten kondom vzal* pomyslel jsem si. Úplně jsem e uvolnil a nechal jsem ho ať si dělá co chce. *teď si připadám jako jeho sexuální hračka.* nad tímhle jsem e musel i přes bolest usmát. Když se Baku udělal tak kondom vyhodil a začal e oblikat. Já tam pořád ležel jako hadrová panenka. Koukal jsem se do zdi vedle postele a telki mi slzy. *vážně mě jenom teď využil? Využil mě a teď mě tu nechá?* zavřel jsem oči a nic jsem nedělal. Jen jsem odpočíval.

Podíval jsem se na nej. Vytýkala z nej krev. Šel jsem do koupelny napjatost vanu. Dal jsem do ni bublinky. Pak jsem se pro nej vrátil. Brečel. Posadil jsem se na postel a přitáhnout jsem si ho do obětí.
„Promiň...už to nikdy neudělám...“
Řekl jsem a vzal jsem ho do náruče. Donesl jsem ho do koupelny a položil jsem ho do vody. Otočil jsem ho zadaná k sobě. Polibil jsem ho na krk a začal jsem ho umývat.

I když mě vzal do  vany  umýval mě tak jsem stejně byl jako hadrová panenka. I když řekl že to už nikdy neudělá jsem tomu moc nevěřil. Koukal jsem e na vodu s pěnou. Začal jsem rukou jezdit sem a tam po hladině a pozoroval jak se voda hýbe. Snažil jsem se potlačit slzy. *Co když to co říkal nebyla pravda? Co když že mě vážně jenom sexuální hračku. Třeba se mi to jenom zdá a vážně to neudělal schválně.* po této myšlence jsem e uvolnil a opřel jsem e více o něj. Pořád jsem koukal nepřítomně do blbá a byl jsem jako hadrová panenka. *Co o se mnou je? To mě to tak vzalo?* Tyto myšlenky a moje chování mě zžíralo že vnitř.

Cítil jsem přidělenou bolest.
„To si myslíš, ze bych ti ublizoval?“
Vydechl jsem.
„Já to nedělám schválně, ani z tebe nemám sexuální hračku. To bych s tebou sukal furt. Spali jsme spolu jenom třikrát! A já nemůžu za to ze jsi tak zatraceně sexy, ze se přestanu ovládat. Promiň..“
Mluvil jsem na nej.
Cítil jsem jak mi na ruce dopadají slzy. Domyl jsem ho a pak jsem ho vytáhl ven. Udusil jsem ho. Oblékl a i s nim v náruči jsem se vydal do pokoje. On byl neustále jak hadrova panenka. Desilo mě to a znervoznovalo.
*to jsem ho tak moc zřídil?*
Bal jsem se o nej. Co když o mě nestojí. Nestojí o mates se mnou. Položil jsem ho na postel.
„klidne se vyspi.“
Řekl jsem, polibil jsem ho, usmál jsem se na nej a on zavřel oči.
„Miluju té!“
Řekl jsem a sledoval jsem ho.

Zavřel jsem oči a čekal jsem kdy usnu. Cítil jsem jak se Baku zvedá  chce jít pryč. Ještě než odešel ke postele tak jsem ho chytl za ruku a zatáhl jsem ho k sobě na postel. Dopadl na mě a já zalapal po dechu. I když jsem nemohl skoro dýchat tak jsem ho objal a nehodlal jsem ho pustit.
,,Taky tě miluju" špitl jsem a koukl jsem e na něj. Baku e na mě usmál  a já jsem e snažil mu úsmev oplatil. Nevím jestli se to povedlo ale to je jedno. Baku si lehl vedle mě aby neležel na mě a přitáhl si mě k sobě. Natiskl sem e na něj a hlavu jsem mu zabořil do hrudi. Po chvíli jsem usl.

Spal. Byl v klidu. Žádná bolest, strach. Nic. Jen láska. Hladil jsem ho ve vlasech a to mě ukolebalo k spánku.
Vzbudil jsem se a začal jsem si zpívat. Nevím co mě to napadlo. Nikdy jsem nazpíval. Bylo to ale osvěžující. Zpíval jsem nějakou písničku o lásce a bolesti. Podíval jsem se na Dekua a vydesene jsem zjistil, ze mě sleduje...

Probudil jsem se a Baku vedle mě ležel a...zpíval? *wow umí hezky zpívat* pomyslel jsem si. Pozoroval jsem ho a on si po nějaké chvíli všiml že ho pozoruju. Zděsil se a já se na něj usmál. Více jsem se na něho nalepil.
,,Hezky zpíváš. Prosím ještě" poslední větu jsem šeptl a koukl jsem e na něj. Přiblížil jsem se k němu a políbil jsem ho.
,,Miluju tě"

Pokračoval jsem ve spívani a on mě poslouchal. Klidne oddychoval a já jsem po chvíli přestal.
„Měli by jsme se najíst.“
Řekl jsem a vstal jsem vzal jsem ho do náruče a odnesl jsem ho do obýváku. Připravil jsem jídlo a on se do toho nadšeně pustil.

Měl jsem celkem hlad. Snědl jsem to a Bakugovi jsem nenechal ani drobek. Koukl jsem se na něj a podal jsem mu talíř. Mitsuki byla pryč i s dětmi. Baku si sedl vedle mě a já pustil televizi. Baku mi sebral ovladač a dál tam nějakej horror.
,,Neee Baku horor ne" řekl jsem a koukl jsem e na něj se stenecim obličejem.

Musel jsem se usmat.Byl roztomilej. Lehl jsem si mu na klín a dal jsem mu ovladač. On si hrál s mejma vlasama.

A/B/O [BakuDeku] Kde žijí příběhy. Začni objevovat