♤7♤✓

3K 139 16
                                    

770 slov

Nechápavě jsem ho pozoroval.
"Je ti dobře?" Zeptal jsem se ho. Vzal jsem ho do koupelny a položil jsem ho na záchod. On z něj slezl a začal do něj zvracet. Hladil jsem ho zádech a líbal jsem ho na krku.

Když jsem na chvíli přestal tak sem se o něj opřel.
,,Baku...já to nezvládnu..." šeptl jsem. Zavřel jsem oči a začali mi téct slzy.
,,Nezvládnu to, nevím co a jak, není tu pro mě nikdo kdo by mi to řekl a já nic nevím." řekl jsem. Cítil jsem že zase budu zvracet tak jsem se opřel o záchod.

"Deku, to zvládneš. Určitě. Když tak tu můžete zůstat." Řekl jsem povzbudivě a napustil jsem mu skleničku s čistou vodou, aby si mohl vypláchnout pusu. Začal jsem mu zase prohrabávat vlasy a líbat ho na krku.

,,Ne Baku, mýlíš se. Já to nezvládnu. Nikdy sem nic nezvládl. Nejsem na to připravený. A s tím že bychom tu mohly zůstat, nechci vás tu zbytečně zatěžovat. Nechci vám přidělávat starosti." Dokončil jsem svůj menší monolog a opatrně jsem se zvedl. Baku mi pomohl a společně jsme šli k němu do pokoje. Lehl jsem si na jeho postel a Baku si lehl ke mě. Objal mě okolo pasu a díval se na mě. Chvíli jsem se na něj dívat taky a potom sem začal usínat.
,,Miluju tě." špitl jsem neslyšně a pak jsem úplně usl.

Vyděšeně jsem se na něj koukal. *Kdy se do mě stihl zamilovat?!* Chvíli jsem se na něj jen vyjeveně koukal. Opatrně jsem vstal a šel jsem se podívat dolů. Máma si hrála a Kes a hrozně se smály.
„Mami?" Tohle je snad poprvé, co jsem na ní mluvil vlídně. Podívala se na mě a její oči jiskřili.
„Vadilo by, kdyby tady Kes a Deku na několik dní zůstali?" Zeptal jsem se jí a ona se zatvářila překvapeně.
„Nevím. Nevadilo by to jeho rodičům?"
„Ne. Nevadilo by jim to." Řekl jsem a máma po chvíli váhání kývla.
„A co se mezi vámi stalo, že ho tu necháš?" Chvíli jsem váhal a pak jsem se rozhodl zalhat.
„N-nic...?" Řekl jsem a utekl jsem do pokoje k němu.

Probudil jsem se a Baku tu nebyl. Aspoň jsem si mohl pořádně prohlédnout jeho pokoj. Po chvíli přišel celý červený.
,, Kde jsi byl a proč jsi celý červený?" zeptal jsem se a trošku jsem se uchechtl. Baku nejdřív na mě koukal jako vyvoraná myš. Když už se takhle na mě díval delší dobu tak jsem se otočil jestli tam náhodou něco není. *Není.* Koukl jsem se zpět na něj a vstal jsem. Přišel jsem k němu a objal jsem ho. Po chvíli objímaní a jeho nereakce jsem ho políbil.

Zapojil jsem se do polibku a obmotal jsem ruce okolo pasu. Když jsme se rozpojili, tak jsem odpověděl na jeho otázku.
"Nic. Jen jsem mluvil s matkou a zůstáváte tady." Řekl jsem nadšeně a položil jsem ho do postele. Chvíli jsem ho hladil ve vlasech a pak jsem se zastavil. Sundal jsem mu tričko a prohlížel jsem si pořádně jeho tělo. Obkresloval jsem každou křivku na jeho těle a při tom jsem ho zaujatě pozoroval.
"Kdyby ti byla zima nebo něco nepříjemné, tak řekni." Zašeptal sem a políbil jsem ho na rty. Byl celý červený. *Takhle v rozpacích jsem ho ještě nikdy neviděl.* Začal jsem ho líbat na krku a pomalu jsem se přesouval k jeho hrudi. *Baví mě zkoumat jeho tělo a reakce na mě.* Jazykem jsem mu zavadil o bradavku a on tlumeně vzdychl.

Užíval jsem si jeho péče ale když mi začat dráždit bradavky tak už jsem se snažil odtáhnout. Baku mi chytl ruce a sedl si mi obkročmo na stehna. Začal mi opečovávat jazykem bradavky. Když už ho to zřejmě přestalo bavit tak se chtěl posunout víš aby dosáhl na můj krk. To už jsem ale zareagoval.
,,Baku počkej, zastav!" křikl jsem na něj. Bakugo se vážně zarazil a stisk se uvolnil. Využil jsem toho a vyprostil jsem se z jeho sevření. Sedl jsem si a Baku si mi sedl na nohy. Koukal na mě a chtěl vysvětlení.
,,P-promiň ale málem sis  mi sedl na břicho, sice to ještě nic není ale i tak a za druhý dvě už bych tuplem nezvládl." řekl jsem. Přitáhl jsem si ho do objetí a pevně jsem ho objal.

Byl jsem trochu uražený.
"Ale já se s tebou nechtěl vyspat." Řekl jsem a objetí jsem mu oplatil.
"Promiň." Zašeptal jsem a dal jsem mu lehkou pusu.
"Nechápu, co jsi se mnou provedl, Deku." Trochu jsem se ušklíbl a pak jsem si vzal do rukou telefon. On si lehl a já jsem napsal Kirimu. Občas jsem se začal nahlas smát a Deku chtěl vědět čemu se směju a s kým si píšu.

A/B/O [BakuDeku] Where stories live. Discover now