♤3♤✓

3.5K 151 14
                                    

536 slov

*To je debil.* Bliklo mi v hlavě. Dostal jsem ho zpátky na záchody. *Takhle to možná bude lepší.* Svlékl jsem se a jeho taky. Chvíli jsem čekal, než se probere. Naštěstí pro mě se po chvíli probral. Myslím, že každá alfa už o něm ví. Má celkem silnou vůni. Probral se a já chvíli čekal, až se probere úplně. Pak jsem do něj vnikl a on vykřikl zděšením. Začal jsem přirážet a on se po chvíli ke mě přidal. Snažil se proti mě trošku přirážet. Byl jsem jak mimo sebe. On mi obmotal ruce okolo krku a jemně mě políbil na rty. Dal jsem mu jemnější facku, aby to už nikdy neudělal.
"Nejsem tvůj přítel." Zavrčel jsem a přidal jsem na tempu.

Byl jsem něco jako v mlze. Ta facka, mě ale probrala. Začal jsem se vrtět ale byl jsem moc slabí. Bakugo něco zavrčel a začal silněji přirážet. Potichu jsem zavzdychal. Z očí mi uteklo pár slz. Bakugo potichu zhluboka zasténal a ve mě se rozlilo horko. Začal se tvořit knot. Pevně jsem ho chytl za ruce, ve znamení aby se nehýbal. Bolelo to. Po chvíli knot pominul a on se ze mě vysunul. Já jsem se zmoženě rozvalil na zemi a zhluboka jsem oddechoval. *Neměl kondom.. ne to není možný, to se nemůže stát!* V hlavě mi pobíhali nejhorší scénáře, co by se mohlo doma stát. Z černých myšlenek mě probral až Bakugo, který se o mě začal "starat". Zavřel jsem oči a nechal ho.

Nějak jsem ho vymyl, oblékl a opřel jsem ho o zeď. Dal jsem mu lehkou pusu. Nechápu, proč jsem to udělal. Odemkl jsem a rychle odešel. Zaplatil jsem za to cappuccino a objednal jsem si nový. Tentokrát jsem ho už vypil. Slyšel jsem tu malou holku, která předtím byla s Dekuem, jak se ptá kde je. Oni se šli podívat, kde je a v tu chvíli se objevil ve dveřích. Vypadal jako by se nic nestalo, já ale moc dobře věděl že je v piči. Sledoval jsem je, jak se ho ptají , jestli je ok. On jen pokýval hlavou a šel dělat svojí práci. Zavolal jsem si ho a on ke mě přišel. Řekl jsem mu ještě o jedno cappuccino a ještě jsem zamumlal něco ve stylu, že je dobrá děvka. On se ošil a šel mi udělat to cappuccino.

Udělal jsem mu to cappuccino, ale poslal jsem tam Marca. Bylo mi zle. Zle ze sebe, jeho, z tohoto světa. Ale nejvíce ze mě samotného.
,,Deku, nevypadáš moc dobře. Když tak pokud potřebuješ, můžeš jít domů." Řekla Uraraka. Jemně jsem přikývl a potichu poděkoval.
,,Deku počkej. Je to dobrý nápad?" Ozvala se Tsui. Holky vědí co se děje doma.
,,Jo, otec odjel na týden někam pryč." Řekl jsem jí. Vzal jsem Kes a šel jsem do šatny. Převlékl jsem se a vzal jsem Kes za ruku. Rozloučil jsem se s holkami a šel jsem k východu. Když jsem procházel okolo Bakuga, tak jsem se něj jemně podíval, ale hned jsem zrak vrátil před sebe. Cítil jsem na sobě jeho pohled, ale kašlal jsem na to.
Když jsem došel domů, tak táta tu fakt nebyl. *Díky bohu.* Kes šla do pokoje a já do svého. Lehl jsem si do postele a skoro hned jsem usl.










....

A/B/O [BakuDeku] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin