♤17♤

2.3K 99 55
                                    

Posadit se mi nějak povedlo ale trvalo mi to hrozně dlouho. Nakonec pro mě přišel Baku a odnesl mě domů. Donesl mě dolů a posadil mě na židli v kuchyni. Trochu jsem sykl. Mitsuki e na mě koukal a uchechtla e.
,,Nevím jestli tě v tom mám nechat a nebo být hodná a nechat tě doma." Řekla a Baku se taky uchechtl. Hodil jsem po něm vražedný pohled a pak jsem e otočil zpět k jídlu a začal jsem jist.
,,Budu hodná a nechám tě doma, vím ze to nastopro byl Katsukiho nápad. Ale ty půjdeš do školy." Řekla a u poslední věty ukázala na Bakuga. Teď jsem se zase uchechtl já jemu.

Odfrkl jsem si a odešel jsem do pokoje se prevleknout. Vzal jsem si tašku a šel jsem do skoly.
*Dneska budu muset vyřešit do s tím Kirishimou.*
Vzpomněl jsem si a otravene jsem šel do skoly. Ve škole jsem si odchytil Kiriho.
Prirazil jsem ho ke zdi. Všichni na nás koukali jak dementi. Kirishima byl vydesenej.
„Zrusis to! Jestli to neudelas, tak té zabiju. Pošlu té pomoci výbuchů do pekla!“
Řval jsem na nej a on začal brecet. Chvíli jsme tam na sebe rvali a pak řekl ze to teda zruší. Byl jsem rad. Konečně budu mít pokoj.

Celej den jsme byly v obýváku. Já měl na klíně Kadeho a hrál jsem i s ním. Občas se k nám přidala i Kes ale ta jinak se dívala a pohádky Mitsuki. Kolem jedenácté šla Mitsuki s Kes na nákup a já zůstal doma. Nakrmit jsem Kadeho a teď spí. Přišla Mitsuki s Kes a já pomohl Mitsuki s obědem.
,,Pořád se mi přijde divný že tu s Kes jsme. Navíc teď je tady další hladový krk navíc a já se celkem cítíl provinile..." řekl jsem. Mitsuki si povzdechla.
,,Víš co si o tomhle myslím."" Řekla a podívala se na mě. Přikývl jsem a smutné jsem e usmál. *Vlastně by mě zajímalo co je teď s otcem a s matkou.* Obžaloval jsem řízky a Mitsuki e smažila. Kes jsme jeden nakrájeli a teď sedí u stolu a ji. *Zajímalo by mě jestli by Baku chtěl ještě jedno dítě.* Kade se probudil tak jsem ho vzal do kuchyně a dál jsem mu taky nějaký maso. Pak už jsem v klidu pokračoval v práci.
,,Myslíš že bude chtít Baku další dítě?" Zeptal jsem se jí.
,,Netuším ale stejně jednou zapomenete na ochranu o heatu nebo rutu a bude to." Řekla  zasmála se. Taky jsem e zasmál.
,,A ty by jsi chtěla ještě jedno vnouče?" Zeptal jsem se jí  Mitsuki přikývla.
,,Mám ráda malý děti, ale zase vím jak je ten porod hroznej. Ještě k tomu ty jsi kluk takže to máš ještě horší." Řekla a koukla se na mě. Usmál jsem e na ni a ona mi úsměv oplatila.

Po škole jsem se setkal s Kirishimou, kterej byl dost smutnej. Ani jsem o něj nezavadil pohledem a rozešel jsem se domů. On šel pomalu za mnou.
Byl jsem skoro doma a on byl sotva v polovině ulice.
"Dělej! nemám na tebe celej de!"
Zařval jsem na něj a on se rozeběhl a přiběhl ke mě. Otevřel jsem dveře a šel jsem do obýváku. Políbil jsem Dekua i Kadeho. Uložil jsem ho do postýlky. Rozbrečel se.
"Jestli nezmlkneš. Tak tě bude vychovávat ta stará babizna."
Řekl jsem výhružně a on přestal brečet.

Bál jsem se co e bude dít. Baku ode mě odstoupil a koukl se výhružně na Kiriho. Kiri hlasitě polkl a sundal si tašku ze zad. Hodil ji na zem ke zdi a pomalu e rozešel ke mě. Já se trochu zděsil a rychle jsem přiběhl k Bakugovi a slovák jsem se za něj. Objal jsem ho rukama kolem pasu a hlavu jsem mu zabořil do zad. Začali mi téct slzy. Bál jsem se.

"Deku neboj se. On chce jen zrušit ten mates."
Řekl jsem a přitáhl jsem si ho do polibku. Kiri se od nás odvrátil. Nemohl se na to koukat. Když jsem se odpojil z polibku, tak jsem ho objal a kirishimovi naznačil, ať začne. On se k němu přiblížil a začal rušit mates s Dekuem.
"Doufám, že jsi včera večer cítil to co Deku."
Řekl jsem a on se slzami v očích přikývl. 
Bolelo ho to strašně. bolela mě Dekuovo bolest.
Začal jsem ho líbat. Když byl mates zrušenej, tak jsem ho položil do postele. On po chvíli usnul.
"Kiri..."
Pronesl jsem mile a kamarádsky.
"Já ti odpouštím, co jsi udělal, ale měl by sis někoho najít. Co třeba Kaminari? Nebo Sero?"
Zeptal jsem se ho a pohladil jsem ho jemně s jemným úsměvem po pařži.

Byla to hrozná bolest. Tekli mi slzy. Když Kiri přestal tak jsem sůl vyčerpáním.
Probudil jsem se večer. Chtěl jsem otočit hlavu abych e koukl kolik je ale krkem mi projela hrozná bolest. Hned jsem se zastavil  pohybu a střílí mi i pár slz. Po chvíli přišel Baku  tím že cítíl mou bolest. Natáhl jsem k němu ruku a Baku ke mě přišel. Chytl mě za ruku a sedl si vedle mě. Usmál se na mě a políbil mě. Polibek jsem mu tak nějak oplatil. Ruku jsem vymanil z jeho sevření a pohladil jsem jo li tváři. Baku mi chytl ruku a více se na ni natiskl. Usmál jsem e.
,,Miluju tě." Řekl jsem a potom jsem zase usl.

Deku ležel na posteli. Měl lehce otevřené rty a vyhrnuté tričko. Byl hrozně sexy.Byl jsem nadrženej.
*Ne! teď ne!*
Křičel jsem na sebe v duchu. Nemohl jsem mu odolat.
"Proč si tak zatraceně sexy, Izuku..."
Zašeptal jsem a políbil jsem ho na jeho rty. Přesunul jsem se na krk a hladil jsem ho po odhaleném bříšku. Ruku jsem přesunul na jeho hruď a druhou jsem měl ve spárech 'ďábla'
Staral jsem se o jeho bradavky a doufal jsem , že se neprobudí.

Cítil jsem na sobě dotyky. Příjemné a vzrušující. Začal se mi tam dole dělat problém.
,,Ahh~" vzdychl jsem. Probudil jsem se ale byl jsem hrozně unavenej takže jsem byl dezorientovanej. Po chvíli mi došlo vo se děje.
,,B-bakuahh" zapletl jsem mu ruce di vlasů a snažil jsem se ho odtáhnout od sebe. On mi chytl ruce nad hlavou a nadrženě se na mě koukl.

A/B/O [BakuDeku] Where stories live. Discover now