Internal Announcement

0 0 0
                                    

Van: Arno Peters

Aan: Iedereen

Onderwerp: Nieuwe organisatie

Urgentie: Hoog


Organisatie Regionaal FAIL

Met het oog op het nieuwe Kinetic project dat ondersteund moeten worden door Benelux FAIL, werd onze nieuwe organisatie omgebouwd rond speciale projectteams, de zogenaamde "Tiger Teams".

De Tiger Teams zijn opgebouwd uit verschillende FAIL teamleden die hun specifieke deskundigheid inbrengen. Ze staan onder leiding van een Project- of Teamleider die verantwoordelijk is voor de algemene aflevering van het volledige project.

Tiger Team leden:

Petra Pastoor, Ruth de Rijke, Ab Gimmel, Gerrit Gulf, Abdel Moussaoui, Christa Wouters, Jelte Ypma

Tiger Team leaders:

Mark Ramen, Sara Vandenbroeck, Karel Knol

Alle Tiger Team Leaders zullen rechtstreeks rapporteren aan de Regional FAIL Manager. De missie van de Regional FAIL Manager bestaat erin om de verschillende Tiger Teams te begeleiden en ervoor te zorgen dat zij correct werk afleveren binnen het budget en de deadlines.

Vanaf 1 juli a.s. zullen alle Tiger Team leden aan de Regional FAIL Manager rapporteren.

Onze regionale FAIL organisatie is nu klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. U kunt rekenen op onze steun.


Met vriendelijke groeten,

Arno Peters

Regional FAIL Manager Benelux



Van: Mark Ramen

Aan: Arno Peters

Cc: Directie, HR

Bcc: Petra Pastoor, Ruth de Rijke

Onderwerp: Fw: Nieuwe organisatie

Urgentie: Hoog


Arno,

Vanochtend werd ik door enkele collega's gefeliciteerd met mijn promotie na je mailing van vrijdagmiddag. Na die voor mij zeer verrassende mededeling stond ik wel met mijn mond vol tanden.

Mij is gebleken dat anderen er wel van op de hoogte waren.

Ik begrijp dat een en ander niet de bedoeling geweest zal zijn, maar hoop dat iets dergelijks in de toekomst niet weer zal gebeuren.


Groet,

Mark



Van: Arno Peters

Aan: Mark Ramen

Cc: Directie, HR

Onderwerp: Fw: Nieuwe organisatie

Urgentie: Hoog


Mark,

Hierbij even formeel mijn commentaar hierop:

– ik was er niet van op de hoogte dat er een mailing zou uitgaan met het organigram van ICT – ik heb de mailing helemaal niet gezien trouwens

– er is nog helemaal geen beslissing genomen mbt de rapporteringslijnen van Petra en Ruth. Voor beiden zal er waarschijnlijk een dotted line zijn naar jou toe maar dit moet nog verder besproken worden.

Kortom, we zijn nog volop bezig met structuur te finaliseren en te bespreken. Volgende stap is dan om dit op het ICT werkoverleg transparant te bepreken alvorens we met HR formaliseren.


Groeten,

Arno Peters

Regional FAIL Manager Benelux



Mark

Wat een eikel hè? Belachelijk dat hij mij de leiding wil geven over jullie, de sexist. Hij zei net tegen me dat het alweer is teruggedraaid. Maar hij ontkent glashard wat hij gedaan heeft en gaat ook geen nieuwe mail meer sturen. Hoop dat-ie snel vertrekt!

Filmpje: He's A Liar van the Bee Gees


Petra

Wat een zak hooi!

Filmpje: Dirty Dirty van Geno Washington

SappelenWhere stories live. Discover now