16. Bölüm FİNAL

4.3K 308 487
                                    

16. Bölüm FİNAL ▪︎Düğün Günü▪︎

Zaman gerçekten çok hızlı geçiyordu. Üniversitede ikinci senemizin bitmesine sadece birkaç ay kalmıştı.

Jisung bir youtube kanalı açmıştı ve o kanal sayesinde birden aşırı ünlü olmuştu. Bazen yolda yürürken hayranlarıyla karşılaşıyorduk. Kanalında daha çok coverlar ve yaptığı şarkıları paylaşsa da, bazen vlog tarzı videolar da paylaşıyordu. Felix de ondan cesaret alarak bir oyun kanalı açmıştı.

Hyunjin ve Seoyoon geçen ay nişanlanmıştı. Okul biter bitmez evlenmeyi de kafalarına koymuşlardı.

Seungmin mükemmel bir şefti. Onun yemekleri sayesinde birkaç kilo almış ve diyet yapmak zorunda kalmıştım.

"HYEJİN!" Jisung mutfaktan bana seslenince bilgisayarın başından kalkarak yanına gittim. Kamerasını kurmuş, yemek yapmaya çalışıyordu. "Yandı bunlar." dedi küçük bir çocuk gibi yüzünü asarken.

Ocağa yaklaştığımda tavadaki kreplerin yandığını görerek güldüm. "Ziyan ettin o kadar malzemeyi." Yiyilmeyecek kadar yanmıştı, doğruca çöpe attım.

"Yanımda durup bana yardım et."

"Bekle gidip bilgisayarımı kapatayım." İçeri gidip bilgisayarı kapattım ve mutfağa geri döndüm.

Jisung telefonunu bana uzatırken, "Bazı kötü yorumları cevaplamak için ekran görüntüsü almıştım. Oku, birlikte cevap verelim." demişti.

Gözlerimi telefondaki yorumlara çevirdim. "Birisi demiş ki; Hyunjin dikkatleri üzerine çekmek için çok uğraşıyor, senin kanalın ama o daha fazla öne çıkıyor."

Jisung gülümserken krepten biraz tavaya döktü. "Jin çok yakışıklı olduğu için yapacak bir şey yok. Onun sayesinde abone kazanıyorum, yani istediği kadar öne çıkabilir."

Söylediklerine güldüm ve başka bir yorum okudum. "Şarkı söylerken kusursuzsun fakat ne zaman konuşmak için ağzını açsan, aptala dönüyorsun. Sadece cover çeksen daha iyi olur."

Bu yorum hoşuma gitmemişti. Kaşlarımı çatarak kameraya baktım. "Sadece coverları izle o zaman. Diğer videoları izlemen için kimse seni zorlamıyor."

Jisung omuz silkerken, "Katılıyorum." demişti.

Tekrar telefona baktım. "Seoyoon aşırı güzel ama çok boş konuşuyor. Sürekli diğerlerini aşağılamaya falan çalışıyor, sinir bozucu. Böyle biriyle arkadaş olmak zor olmalı."

Birkaç saniye bekleyerek Seoyoon'un ne zaman bizi aşağıladığını hatırlamaya çalıştım. "Seoyoon kimseyi aşağılamıyor. Onun konuşma tarzı öyle." diyerek açıkladı Jisung.

"Bence de. Seoyoon ile beş yıldır arkadaşım, şimdiye kadar bir kere bile kalbimi kırmadı." dedim.

"Peki biz kırdık mı?" derken bana baktı Jisung.

Gözlerimi kıstım. "Başta sizi hiç sevmemiştim, hatırlamıyor musun?"

Jisung kahkaha atarken kendimi tutamayarak güldüm. "Doğru ya. Uzun zaman geçti üzerinden, unutmuşum."

Başka bir yoruma geçtim, bu benim hakkımdaydı. "Hyejin çok sinir bozucu. Sevgilisi varken niye sürekli Felix'i, Jisung'u ve Hyunjin'i öpüyor ki? Seungmin, sevgiline çok güvenmemeni tavsiye ederim."

"Gel bakayım." dedi Jisung. Başımı telefondan kaldırıp ona baktım. Bana yaklaşarak yanağımı öptükten sonra kameraya döndü. "Bence bu cevap yeterli olur."

Gülümsedim. Jisung daha önce de kanalında bunun gibi, kötü yorumlara cevap verdiği bir video yayınlamıştı. O videoda benim hakkımda, "Hyejin başlarda çok içine kapanıktı ve hiç arkadaşı yoktu. Başta bize de korkutucu geliyordu, böyle sert bakıyordu falan. Ama şimdi düşününce, o zaman bile sürekli teşekkür ederdi ve çok nazikti. Bize ders çalıştırdı ve onun sayesinde notlarımız çok yükseldi. Eğer hepimiz şimdi bu kadar iyi okullar kazandıysak onun sayesinde. Hasta olmamamız için de bizi sürekli tembihler. Bazen gömleklerimi ve pantolonlarımı bile ütülüyor. Hyejin'i tanıdığım için çok şanslıyım. Sevgisini çok sık dile getirmez ama hareketleriyle belli eder. Sanırım ona 'anne' diye seslenmemizin sebebi bu. Bizimle bir anne gibi ilgileniyor. O yüzden Hyejin'e laf edecekseniz, kanalımdan defolmanızı şiddetle tavsiye ederim." demişti.

Another Day | SeungminWhere stories live. Discover now