21. Bölüm

607 42 70
                                    

Dudakları dakikalar sonra birbirinden ayrıldığında Luna utançla başını Tom'un göğsüne gömdü. Bunu daha önce yapmamıştı. Ve kalbinin böylesine hızlı atıyor olması, derin nefesler almasına neden oluyordu.

Tom çenesini Luna'nın başına koydu ve kollarıyla onu sarmalayarak daha da bastırdı göğsüne. Parmaklarının ucuyla kendi dudağına dokunduğunda gülümsüyordu. Dakikalar akarken druruşları aynı kaldı. Kelimelere ihtiyaç duymuyorlardı beraberken. Luna sonsuza dek burada, böylece onunla kalabileceğini düşündü. Her zaman aynı seyirde ilerleyen hayatını değiştirmişti Tom. Aşkın varlığını ona kanıtlamıştı. Kalbinin daha önce böylesine hızlı attığını hatırlamıyordu. Kendi dudaklarına değen, sanki hiç bırakmak istemiyormuşcasına bir tutkuyla kendisini öpen adama aşıktı. Onun da kendisini aynı duygularla sevdiğini biliyordu artık.

Tom'un elleri omzuna değdi ve kendisinden biraz uzaklaşarak yüzüne baktı. Parmaklarının ucuyla Luna'nın çenesini okşadı. Bakışları Luna ile buluştuğunda dudaklarını aralayarak gülümsedi "Sanırım gitmemiz gerekiyor."

Luna dudaklarını ıslattı ve mavi gökyüzüne çevirdi bakışlarını "Biraz daha burada kalmak istiyorum." diye fısıldadı.

"Nasıl istersen."

Birlikte gri taşların üzerine oturdular ve gökyüzünü seyretmeye başladılar. Ara ara birbirlerine değen bakışları ve Luna'nın kendisinden saklamaya çalıştığı bakışlarıyla, Tom bir cennette olduğunu düşünüyordu. Öncesinde Hogwarts Tom için bir evdi, şimdiyse bir ev, cennetten bir köşe olmuştu.

&

"Luna ve Tom'u gördünüz mü?" dedi Alec önüne çıkan ilk öğrenciye.

Kızıl saçları omuzlarına dökülen kız "Bilmiyorum." diyerek yanlarından ayrıldı.

Lilith "Luna ve Tom demene gerek yok, birini bulursak diğerini de bulmuş oluruz zaten."

Alec Lilith'e bakarak gözlerini devirdi "Çok bilmiş tavırlarından sıkıldım Lil."

Lilith oturduğu merdivenden kalkarak "Neden buradasın o zaman? Ben çağırmadım seni."

"Yalnızken insanları öldürmek istiyor gibi duruyorsun. O yüzden-"

"Nerede olduklarını biliyorum." dedi aniden Lilith ve Alec'in elinden tutarak merdivenlerden koşarak çıkmaya başladı "Hadi hızlı ol hantal şey."

Alec Lilith'in kendisini tutan eline baktı ve fısıldayarak "Şey- tamam." diyebildi.

&

"Biliyorum rahatsız edilmeyi sevmiyorsunuz." diyerek yaklaştı Tom ve Luna'ya Lilith "Ama beni Alec'le yalnız bırakmak kötü bir fikirdi."

Luna ve Tom aynı anda Lilith'le Alec'e baktıktan sonra gözleri saniyeler içinde birbiriyle buluştu. Tom Lilith'e baktı "Kötü bir fikir dediğin şey el ele tutuşmayı da kapsıyor mu?"

Luna cümlenin bitimine doğru elini Tom'un dudaklarına götürse de Lilith cümlenin nereye vardığını anladı ve hala Alec'in elindeki kendi eline baktı. Alec de kendisine diğer üçlü gibi şaşkınlıkla bakıyordu. Lilith beceriksizce gülümsedi ve ateşe değmiş gibi ellerini geçti "Kim el ele tutuşuyor?" Alec'e baktı ve "Sen el ele tutuşan birilerini görüyor musun Tom ve Luna haricinde?"

Tom Riddle ve Luna LovegoodWhere stories live. Discover now