°TWENTY°

434 35 10
                                    

În timp ce Jungkook făcea slalom printre mașinile de pe drum, Addison și persoana misterioasă o duceau pe Andreea în inima carierei. Locul unde nu te aude nimeni indiferent de cât de tare ai striga.

Cu alte cuvinte locul perfect pentru crime. Din acest motiv tot ceea ce găseai acolo erau cadavre și polițiști care te așteaptă la intrare.

— Nu știu ce văd cei doi la ea, e doar o neasutorată cu tupeu. spune fata ținând-o pe Andreea.
— Controlează-ți gelozia. îi spune băiatul făcând o mică pauză. N-am chef să eșueze în misiunea asta din cauza incompetenței tale.

În carieră se făcu liniște, nimeni nu vorbea sau mișca. Singurele sunete fiind cele ale naturii.

Între timp Jungkook gonea pe șosea urmat de câțiva dintr-e oamneii lui. Chiar dacă știa că e o capcană și că aceștia n-au s-o rănească, vroia să vadă cu ochii lui.

— Nu-l înțeleg deloc, de ce merge așa departe pentru o simplă fată, a fost martor la mii de morți printre care și al cunoscuților săi, cu ce e ea mai diferită?  spune unul dintre bodyguarzi.
— Tocmai pentru că nu e o fată obișnuită, cel puțin nu pentru Jungkook. îi răspunde alt bodyguard.
— Are mai mult tupeu decât restul fetelor asta e adevărat...
— Nu e vorba de tupeu, e probabil printre singurele fete care îl simpatizează pentru cine e el, nu pentru banii lui.

Aceștia îl urmează pe Jungkook încercând să nu facă vre-un accident.

                          ⋇⋆✦⋆⋇ 

Mă trezesc într-un fel de cameră uriașă din piatră cu Addison și băiatul cu mască. De data asta sunt sigură, acum chiar sunt în pericol și ceea ce mă deranjează cel mai tare e că acel băiat seamănă prea mult cu Yoongi.

— Hm... Timpul aproape a expirat, se pare că nu va ajunge la timp până la urmă. spune Addison.
— Nu-l subestima, e ce-a mai mare greșeală pe care o poți face. îi răspunde băiatul.
— Ei bine, nici dacă ar fi de două ori așa de crud pe cât se spune, nu are cum să ajungă în zece minute. zice aceasta uitându-se la ceas.

Până și vocea lui e identică cu cea a fratelui meu. Coincidență nu poate fi, e cu siguranță fratele meu...dar...de ce m-ar aduce aici și de ce l-ar trăda pe Jungkook?

Acum că stau să mă gândesc nu l-am mai văzut de când mi-a spus să stau cu Jungkook, iar Jimin nu e genul de persoană care ar fi greu de învins.

În timp ce încerc să pun toate întâmplare în ordine, din depărtare se văd niște mașini. E posibil să fie Jungkook, dar se vede clar.

— Huh? A ajuns?! spune Addison uimită.
— Ți-am zis să nu-l subestimezi. îi replică acesta.

Jungkook... N-ar fi trebuit să vi... Nu acum, nu aici.

Aceștia se întorc spre mine însă băiatul evită să mă privească în ochii. Mă prinde de încheietura mâini și mă trage după el.

Încerc să mă eliberez însă strânsoarea lui e prea puternică, însă în acel moment îmi amintesc că de fiecare dată când mă prindea Yoongi așa îl mușcam. Dacă e într-adevăr Yoongi, ar trebui să meargă și de data asta. Ce-am de pierdut.

Încep să mă zbat pentru al aduce mai aproape de mine, după care îl mușc de mână. Acesta îmi dă drumul, iar eu încep să fug pe unde apuc.

Am scăpat de ei momentan, dar vor veni după mine. Trebuie să-l găsesc pe Jungkook și ieșirea din locul ăsta ciudat.  Of, dacă n-aș fi plecat de acolo...

.D. A. N. G. E. R.  | • JJK.ff • ✔Where stories live. Discover now