(12)

2.2K 36 14
                                    

Bay Bieber mutfağa doğru ilerliyordu.Acaba işini halledip odasına dönmesini mi beklemeliydim yoksa aşağı inip ben de mi işimi halletseydim.Zaten yeterince utandığım için daha az karşı karşıya gelsek daha iyi olacaktı.Beklemenin daha iyi bir fikir olduğunu düşünmüştüm...

...

1-2 dakika geçmedi , Bay Bieber yukarı çıkıyordu.Ara sıra vücuduma kayan gözleri tekradan gözlerimle buluştu.

Şaşkın bir ifadeyle:

"Neden hâlâ burada dikiliyorsun?"

"Ş-şey sizin işinizin bitmesini bekledim.Ben de su alacaktım da."

İstemsizce dudağımı ısırdım.Aferin Selena.

Boğuk sesiyle yaklaşmaya başladı.Üstünde siyah bol atleti ve gri eşofmanı vardı.Fazlasıyla çekici gözüküyordu.Ona nasıl karşı koyabilirdim ki?

"Selena..."

Hiçbir şey söylemeden utanarak ona bakıyordum.

Yaklaşmaya devam etti.

"Sen nasıl bir şeysin?"

Nefes alış-verişlerim fazlasıyla hızlanmıştı.Sıcak bedenini tekrardan dibimde hissediyordum.Bedenlerimizin tamamen temas etmesine o kadar az kalmıştı ki...

Kendimi anın güzelliğine bırakmıştım...

...

"Mmmh"

Elimi alıp bir anda atletinin altından karın kaslarına götürdü ve elimi yavaşça oralarda gezdiriyor arada da bastırıyodu.Fazlasıyla zevk aldığım için anlık ağzımdan bir inleme çıkmıştı.Bundan zevk aldığı yüzündeki o gülümsemesinden belli oluyordu.

"Bunu sevdiğini biliyorum."
Dedi boğuk sesiyle.

Bi yandan dudaklarıma bakıyordu.Nefesini dudaklarımda hissediyordum ama öpmüyordu.Sadece verdiği havayı hissediyordum.Nefesi bile o kadar güzel kokuyordu ki bu bile tek başına onu öpmek istemem için bir sebepti.

"E-efendim...durun..."

Ellerini bacaklarımda gezdirmeye başladı.

"Bunu yapmayı seviyorum."

Dudağını ısırdı ve gülümsedi

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Dudağını ısırdı ve gülümsedi.

Nasıl bu kadar seksi olabiliyorsun Bieber...

"E-efendim...koridordayız."

Dediğim anda beni bacaklarımdan tutup kaldırdı ve kucağına aldı.Bacaklarımı beline sardım.Bu sırada bacaklarımı okşuyor ve hatta geceliğimin içine de sokuyordu ellerini...Onu gerçekten çok istiyordum.Beni öpmesini de...Gözlerim dudaklarından ayrılmıyordu.Onların tadını çok iyi biliyordum.Saatlerce öpüşebilirdim.

BOSS // JelenaOnde as histórias ganham vida. Descobre agora