(3)

3.8K 39 38
                                    

Odada işim bitmişti ve Bay Bieber da çoktan kahvaltıya inmişti.Bana resmen dokundu..Vücudumda elleri gezdi..Saçmalama Selena sen böyle şeylere alışkın bi kız değilsin ki..Ama inkar edemezdim .Çok hoşuma gitti.Yine olsa yine giderdi.Bay Bieber'la ilgili her şey hoşuma gidiyor.O inanılmaz biri...

Belki de olanları Sarah ve Rose'a anlatmalıydım.Sonuçta Sarah 12 yıldır burda çalışıyor ve Bay Bieber'ı en iyi tanıyan o . Rose ise 2 yıldır çalışıyor.Onlara güvenebilirdim sanırım..

Ben aşağı indiğimde Bay Bieber çıkmaya hazırlanıyordu.Gözlerinin içine baktım çünkü onun çağırmasını istiyordum.Başıyla gel hareketi yaptıktan sonra ceketini askılıktan alıp Bay Bieber'a giymesi için tuttum.O güzel parfüm kokusunu alıyordum.Ufak bir göz kırpma ile evden ayrıldı.TANRIM.Ben kendimi fena halde kaptırdım.

Bu sırada kızlar da arkadan olanı görmüş olacaklar ki tabiri caizse üstüme atladılar ve büyük bir çoşkuyla konuşmaya başladılar ve Rose bağırarak:

"Kızım onu gördüm!Sana göz kıprtı!!"

Sarah bana döndü:

"12 yıldır ilk defa bir çalışanına böyle bir şey yaptı BU HİÇ NORMAL DEĞİL."
Dans etmeye başlamıştı.

Benden heyecanlılardı.Atıldım:

"Ciddi misiniz? İlk defa mı? Yani ilk defa böyle bana mı şey davrandı..?"

İkisi aynı anda birbiriyle bakıştıktan sonra:

"SENDEN HOŞLANIYOR!"

Onlardan bunu duymak beni fazlasıyla heveslendirdi:

"Hadi ama , ciddi olamazsınız!"

Sarah tekrar bana döndü:

"Evet öyleyiz!Hiçbir çalışanına daha önce bunu yapmamıştı.Peki bunun dışında sana karşı böyle hareketleri oldu mu yoksa bu ilk mi güzelim?"
Heyecanla yüzüme bakıyorlardı.

"Ş-şey aslında.."

Rose bağırdı.

"BİLİYORDUMM ! Ne yaptı??Ne yaptınız?Seni pis kız."

Gülmeye başlamıştım.

"Rose kes şunu."

"Hadi ama söylee??"

"Rose kızı utandırma..Balım istersen anlatabilirsin."

Her ne kadar utansam da fikirlerine ihtiyacım vardı ve aşırı detaya kaçmadan yine de detaylı şekilde anlatmaya çalıştım.

Evet sonuç tahmin ettiğiniz gibi .Kulak diye bir şey kalmadı bende.Gerçekten çığlık çığlığa tepiniyorlardı.Gerçekten çok eğlenceli insanlar .Beni kendilerine alıştırmışlardı.Ben de hâlimden gayet memnundum tabiki ve onlara katılmıştım.Ana sınıfı çocukları gibiydik..Sarah bizden çok daha büyük bir kadın olmasına rağmen bizden çok daha genç ruhluydu.Onları seviyorum.

Bir zaman sonra yapmamız gereken birsürü iş olduğunu farketmiştik ve işlerimize koyulduk.Bir yandan ev süpürüyor , temizliyor ve konuşuyorduk.

"Selena , Sarah aklıma bir fikir geldi."
Şeytani gülüşünü yapıyordu.

"Korkuyorum."
Gülüyordum.

BOSS // JelenaWhere stories live. Discover now