(8)

2.9K 32 46
                                    

"Neden geç kaldın?"

Karşımda geceliğiyle yatakta uzanan bir Hailey.Yüzüm o kadar bozuldu , modum o kadar düştü ki...Bay Bieber'ın odasında olup bir başkası için giyemez bunları.Bay Bieber ona asla o gözle bakmaz diyordu Sarah.Gayet de bakıyormuş...

Gayet de bakıyormuş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bozulan yüzümle:

"Yalnızca 2 dk geçti."

Hailey gerçekten çok özenmiş üstüne falan.Ama Bay Bieber ortalarda yok.Her neyse dediği doğruymuş.Patron hizmetçisine mi bakacaktı...

Kapıya doğru yöneldim ve Hailey:

"Ha bu arada , bu katta fazla gezinmeyin...malum..."

Kıkırdamaya başladı.

Direkt odadan çıktım.Bunu bilerek yapıyordu.Bana garezi vardı bunu da biliyordum.Aklıma takılan tek şey Bay Bieber gerçekten o kızla yatar mıydı?

Elim ayağım titremeye başlamıştı , o kadar kıskanıyordum ki tarifi yok.Nasıl olur ya nasıl!Ben tam bu adama bir şeyler hissetmeye başlamışken mi yapılır bu!Hazmedemiyorum...Kalbim kırıldı.Daha yüzünü görmek istemiyorum Bay Bieber'ın çünkü bu canımı acıtacak biliyorum...

Aşağı indim ve direkt gözüm Sarah ve Rose'u aradı.Gerçekten modum çok düşüktü , onlara anlatıp fikir almam lazımdı.İkisini de bir araya toplayıp olanları anlattım.

"Vay Hailey kaşa-"

Rose'un ağzını kapattım.

"Sessiz ol."

Sarah:

"Hailey böyle bişey yapmış olabilir ama ben hâlâ Bay Bieber'ın ona o gözle bakabileceğini ve onunla birlikte olmak isteyeceğini düşünmüyorum.Sarhoş falan mıydı canım?"

"Ya Bay Bieber orda yoktu ki , tek Hailey vardı.Üst kata çıkmayın falan dedi güldü.Bugün de bi ara keyfim bozuktu.Lavaboya gittim orda da işte bana imalar falan yaptı , yani rütbe farkları olan insanlar birlikte olamaz falan.Tavsiye veriyorum diyor.Hayatımda gördüğüm en gıcık insan.Yılanın teki."

"Kaşar diyince bana kızıyorsunuz."

Sarah ve ben aynı anda:

"Rosee!"

"Ne yaa , haketti."

"Ben de nefret ediyorum ama etrafta birsürü insan ve tanıdıkları var."

"Doğru.Tanımım o kadar uygun ki duyan anlayacak direkt.Onu düşünemedim..."

Her dakika laf sokmak zorunda çünkü.

Bir dakika sonra:

"Ya Bay Bieber gerçekten onunla yatarsa?Veya yatıyorsa?"

"Sanmıyorum..."
Dedi Sarah.

BOSS // JelenaWhere stories live. Discover now