(10)

2.8K 26 32
                                    


Bacaklarımın arasına uzandı ve dudaklarımı öpmeye devam etti.Bu sırada bacaklarımdan tutup bacaklarımı gövdesinin etrafına sarmamı sağladı.Bu sırada sertliğini kızlığımda hissediyordum.

Bu sırada sertliğini kızlığımda hissediyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"E-efendim...B-bunu yapamayız...Durun lütfen..."

"Kim demiş?"

Bir anda üzerimdekini çıkardı ve iç çamaşırlarımla karşısındaydım.

"Siktir Selena.."

Göğüslerimin açıkta kalan yerlerini ufak ufak emmeye başlamıştı.Bay Bieber bana ne yapsa zevk alabilirdim , gerçekten.Fazlasıyla alıyordum da .

...
Aradan 1 dakika geçti geçmedi Bay Bieber'ın telefonu çaldı.

"Alo?"
"Ne var?"
"Başka zaman bulamadınız mı?"
"Kapat."

Ona meraklı gözlerle bakarken bana döndü :

"Şirkete gidiyorum , sen de işinin başına dön."

Hep bir anda bana soğuk davranmaya başlıyor.Ama bir yandan da düşününce , patronum sonuçta.Ama benimle bu kadar yakınlaşıp sonrasında yine soğuk davranması kalbimi kırmıyor da değil.

"Peki efendim."

Üzerine ince bir tişört ve siyah bir kot ceket alıp odadan çıktı.Fazla çekicisin Bieber...Her haline nasıl bu denli düşüyorum?

Kızlar meraklanmadan üzerimi giyinip , etrafı toplayıp aşağı inmem lazım.Birsürü ev işi var.

...

10-15 dakika sonra aşağı inmeye koyuldum.Aşağı indiğimde inanılmaz bir manzara ile karşılaştım .Ev benim kaldığım ev miydi? Her yer o kadar dağınık ve kötüydü ki.Ağzım açık kaldı ve olduğum yerde öylece kaldım.Çoğu eşya zarar görmüş, sanki burda savaş çıkmış gibi.Üstelik Bay Bieber çıktıktan hemen sonra olmuş olmalı.Veya 2. Seçenek evi bu hale getiren Bay Bieber.Ama neden ki? Belki de şirketle ilgili sinirlendiği bir şey vardır.

Hemen kızları aramaya koyuldum.Her yere baktığıma emindim ama ortalıkta kimse yoktu.Evde yalnız mıydım yani?Korkmaya başlamıştım.

"Selena!"

Sarah ağlayarak yanıma koştu.Gözlerinden akan yaşları ve kızarık yüzü ile oldukça korkmuş gözüküyordu.Başına bir şey gelmiş olmasından çok endişeleniyordum.

Korkuyla cevap verdim:

"Sarah ne oluyor ? Söyle! Ne oldu ?"

Nefes nefese kalmıştı , cevap bile veremiyordu.

"Selena...Bir sürü...Bir sürü adam geldi."

"Ne yaptılar? Sen iyi misin?"
Yerimde duramıyordum.

"B-ben...Bu adamlar koruma gibi bir şeydi.Üzerlerinde böyle, üniforma tarzı şeyler...Bir amblem vardı 'B' harfi , başka hiçbir şey hatırlamıyorum...R-Rose'u itti.Onun canını yaktı...B-ben gerçekten anlamıyorum..."

BOSS // JelenaWhere stories live. Discover now