True LOVE (IH/LY II.) - 29 -

4.2K 305 10
                                    

   Dievčatá! nová časť! :* PArdon ale cez výkend som sa k dokončeniu nedostala a... vlastne som tu toho dnes ani veľmi veľa nedopísala kedže sa mi pokračovania viac hodilo do ďalšej kapitoly :* 

Ďakujem Vám krásne že ste na mňa nezanevreli a ja len dúfam že mi ostanete verné aj naďalej, že si spomeniete že akási Bee písala nejaký ten príbeh...

ĽÚBIM VÁS A ĎAKUJEM VÁM ZA VŠETKO! Snáď sa vám bude nová časť páčiť.. ;)

(Posnažím sa Vám ďalšiu pridať v priebehu tždňa, kedže od piatka až celý výkend budem mimo ..)

XXIX:

Zobudila som sa na tlak na hrudi. Niečo horúce a ťažké drvilo môj hrudný kôš proti mäkkej výstuži matraca a sťažovalo mi tak dýchanie. V prvej chvíli som bola dezorientovaná. Oči sa mi nepravidelne otvárali a zatvárali ako sa snažili navyknúť si na denné svetlo. Keď si už konečne navykli, dokázala som rozoznať šticu tmavých vlasov tróniacu medzi mojimi prsiami. Po perách sa mi rozlial lenivý úsmev nad vedomím že je to Justin. Lenže, úsmev z tváre mi zmizol v momente, keď som chcela zodvihnúť ruku a prehrabnúť sa pomedzi mäkké pramienky.

  Bolesť.

Týmto jedným slovom by som mohla opísať všetko. Odrazu som cítila že je moje telo ťažké. Spaľujúcu bolesť podobnú ohňu ktorá zaplavovala moje svaly. Ale to všetko bolo nič oproti bolesti, ktorú som cítila v podbrušku.

  Slaná tekutina napĺňa moje oči až sa  tam nakoniec neudržia a začnú mi zmáčať líca a následne aj vankúš pod mojou hlavou.

Čo som to urobila?

 

O pár dní neskôr si celá nervózna poťahujem rukávy na svetríku nižšie v pokuse schovať odtlačky Justinových nie práve najjemnejších rúk. V šálke predo mnou chladne horúci zázvorový čaj avšak nemám naň ani najmenšiu chuť. Celá nervózna sa ošívam na mieste a snažím sa zahnať pocit, že každý navôkol vie aká som špinavá.

    Och Zoé, strašne sa ospravedlňujem za meškanie.“ zaznie nado mnou známy hlas „ No s týmito dvoma kamarátkami to trvá dlhšie ako som predpokladala.“ Arielle poukáže na jej barle. Kotník očividne ešte stále nemá v poriadku.

    „To je v poriadku, naozaj.“ Dodám a na perách vykúzlim úsmev.

    „Vážne sa ospravedlňujem.. Ben má stretnutie s Justinom teda ma nemohol odviezť.“

Trhnem sebou pri spomenutí jeho mena a modlím sa, aby si to Arielle nevšimla. Viem že má Justin stretnutie s Benom. Veľmi jasne si spomínam na jeho výsmešky po tom čo sa prebudil.

 

    „Dnes sa mám stretnúť s tvojim miláčikom. Nie je to ironické? Zatiaľ čosa budem rozprávať s mužom s ktorým si ma podviedla, ty budeš sedieť na čaji a klebetiť si s ženou ktorej muž ti zohrieval posteľ. A aby to bolo ešte lepšie budeš s ňou rozoberať svadbu na ktorej si bude brať jeho. Benjamína...“

    „Prosím prestaň...“

Justin zastane uprostred pohybu, ako si zapína košeľu. Jeho modré oči sú prižmúrené, akoby bol mačka. Po chrbte mi prešiel mráz. Už v tom momente ako slová opustia moje pery viem, že to bola chyba.

    „Zopakuj to..“ jeho hlas je tichý, no znie akoby bol stelesnenie samej smrti. Kam sa podel ten Justin, s ktorým som začínala? Ten milý chlapík, ktorého som stretla na ulici a všetko toto sa začalo?   „Povedal som ti kurva, aby si to zopakovala!“ slová sa derú pomedzi stisnuté zuby a sval na sánke mu skáče ako bláznivý. Je vytočený.

True Love (I Hate/Love You II) ✔Where stories live. Discover now