True LOVE (IH/LY II) -30-

4.3K 277 8
                                    

A máte to tu bábiky, snáď sa bude páčiť :3 :*

*************************************************************************

XXVIII:

 

Neviem čoho som sa bála viac keď sa ozvala zvonkohra zavesená nad dverami kaviarne, oznamujúc tak príchod nového zákazníka. Podľa toho ako sa mi postavili chĺpky na zátylku som vedela že je to on aj bez toho, aby na ňom spočinuli moje oči. Telom mi prebehla triaška ako strach napĺňal každú moju bunku. Ktorý Justin sa objaví teraz? Sme na verejnosti ale možno že ho nezastaví ani to od toho, aby sa ku mne správal ako zviera.

    „Arielle.“ Ozve sa spoza mňa tak známy no zároveň tak vzdialený hlas a o chvíľku sledujem, ako sa majiteľova mohutná postava skláňa k oslovenej.

  Ben.

Srdce mi bije o preteky a prisahala by som, že vynechalo niekoľko úderov keď som na ramene pocítila pevný stisk mužskej dlane, zatiaľ čo som sledovala ako sa víta dvojica predo mnou.

    „Sú obrázkom dokonalého páru všakže Zoé?“ horúci dych pošteklí citlivú kožu v okolí môjho ucha a ja priam ustrniem na mieste „A ty by si to chcela zničiť? Chcela by si zničiť ich? To čo môžu mať...?“ cítim, ako sa mi do očí zbiehajú slzy. Musím niekoľkokrát zažmurkať aby som zahnala to neznesiteľné pálenie.

  Zrazu ucítim ako sa Justinove pery obtreli o pokožku na mojom krku, zanechávajúc mi tam malý bozk. Zdvihol sa mi žalúdok.

Najprv som nerozumela tomu, čo ho donútilo k tomuto malému a náhlemu prejavu náklonnosti avšak keď som vyhliadla, všimla som si že na nás Ben s Arielle pozerajú. Avšak zatiaľ čo v tvári Arielle sa zráčilo čisté nadšenie, v tej Benovej bola čistá zlosť a nenávisť. Srdce sa mi začalo trieštiť nad tým pohľadom.

     „Vy dvaja,“ začala Arielle a poukázala na Justina  a na mňa, „ste spolu až nechutne sladkí. Všakže Ben?“

    „Uhm, iste..“ podarí sa Benovi prehovoriť avšak nepozerá sa na ani jedného z nás.

    „Ďakujeme. Čo vieš Arielle, možno že budeme nasledovať tvoj a Benov príklad a o pár mesiacov bude Zoé šiť šaty pre seba. Čo ty na to láska?“ a presne v tej chvíli sa stalo niekoľko vecí naraz.

  Arielle zapišťala nadšením a zatlieskala rukami akoby práve počula najlepšiu správu dnešného dňa.

  Mne zabehol dúšok čaju ktorý som si ukradla zo šálky len chvíľku predtým ako prehovoril, a začala som zúrivo kašľať ako som sa ho snažila dostať von z dýchacích ciest.

No a Ben..

 Ben vyskočil na rovné nohy akoby ho uštiplo niečo jedovaté a neveriaco na nás zízal.

    „To myslíš akože vážne?“ opýta sa Ben a v tvári ma stále vpísaný neveriaci výraz.

Justin len pokrčí ramenami a silnejšie mi stisne rameno.

     „Nikdy nevieš čo sa stane.“

    „Ale bolo by to skvelé!“ opäť sa do toho vloží Arielle „boli by sme rodina! A predstavte si všetky tie spoločné dovolenky a výlety... a mohli by sme zaviesť aj nedeľné obedy...“

S Benom sme si vymenili rýchle, no zato vše vraviace pohľady. Lenže on nevedel že toto, je len jedna z možností, ako mi môže Justin ublížiť bez toho, aby sa ma čo i len dotkol.

True Love (I Hate/Love You II) ✔Where stories live. Discover now