True Love (IH/LY II.) - 26. -

5.3K 283 8
                                    

 1.AHOJ,AHOJ ZLATÍČKA, JE TU NOVÁ ČASŤ °.°

2.PREČÍTAŤ SI POZNÁMKU AUTORA!

3.NO.. SNÁĎ UŽ LEN IBA...

Cítila som ako padám. Ako ma zemská príťažlivosť ťahá svojou silou k sebe nadol. Avšak v tvrdom páde mi zabránila mäkká výstuž matraca. Skôr, ako som si vôbec uvedomila čo sa deje, moje telo bolo priľahnuté ďalším. Jeho tvrdosť príjemne kontrastovala s mojou mäkkosťou.

Musela som zakloniť hlavu pred jeho zvedavými perami ktoré sa opäť vybrali preskúmať dávno preskúmané. Steny hrdla sa mi rozochveli pri stone ktorý vyšiel až z hĺbky môjho vnútra. Milovala som to.

Rukami som mu behala po teraz už odhalenom chrbte a užívala som si ten pocit, to, že sa moja nahá pokožka dotýka jeho. Že sa smie dotýkať...

A on taktiež nezaháľal. Cítila som, ako sa svojimi horúcimi perami presunul na moju hruď, ktorá už bola taktiež oslobodená od šiat. Bola som pred ním vystavená, odetá len v jemných bielych, čipkovaných nohavičkách; podprsenku som nemala, keďže bola našitá v šatách, no nesťažoval si. Ba práve naopak, bolo to akoby ho to poznanie posunulo ešte viac vpred. Mučivo pomalými no dokonalými bozkami sa dopracoval až k mojim prsiam. Ston čo opustil jeho pery ma pošteklil na koži čo mi vyvolalo zimomriavky po celom tele. Panebože, bol to tak dokonalý moment, až sa mi na stotinu sekundy zachcelo plakať. Avšak keď jeho horúci jazyk obkrúžil citlivú a nabehnutú bradavku, svet okolo mňa prestal existovať. Realita sa začala rúcať ako keď fúknete do zrelej púpavy a ostala len rozkoš.

Prehla som sa v páse, vtlačila sa mu do tých horúcich úst ešte viac a on sal. Olizoval a sal, akoby na tom závisel jeho život, môj život, ten náš...

Prosila, uriekala som ho aby neprestával .

Veľkými dlaňami skĺzol z môjho pása pozdĺž bokov na krivku stehien. Automaticky som rozkročila nohy, medzi ktoré sa hneď uvelebil. Jeho panva sa cez látku čo nás ešte delila obtrela o moje lono, čo v nás oboch vyvolalo zavzdychanie, na ktoré následne reagoval zovretím ružového púčika medzi zubami. A ja som šalela. Doslova som strácala rozum.

Pre neho.

Obalila som mu pác nohami, kotníky prepletené na jeho bedrách, čím som si ho posunula ešte bližšie. Spôsobilo to však nepatrný pohyb jeho panvou vpred. Bolo to, akoby mi telom prešiel elektrický výboj a v hlave vybuchol ohnostroj. Doslova a do písmena som lapala po vzduchu ako po behu na dlhú trať.

A on reagoval.

Cítila som, ako jeho boxerky naberajú na objeme a srdce mi podskočilo pri vedomí, že je to kvôli mne.

„Bože si nádherná...“

Jeho slová vyplnia miestnosť a motýle v mojom žalúdku sa zbláznili. Trepotali krídelkami až ma prepadla chvíľková nutnosť dáviť. Avšak jeden ďalší pohyb jeho panvy cez moje lono a náhlu nutnosť vystriedala vášeň. Pomedzi pery mi unikol tichý ston určený len a len pre jeho uši, za ktorý ma obdaril ďalším pohybom. A ďalším, a ďalším...

Hlava sa mi mimovoľne vyvrátila vzad ešte viac vystavujúc už beztak odhalené a prebádané hrdlo a moja panva sa začala pohybovať v jeho rytme. Látka sa trela o látku, vytvárajúc tak teplo, ktoré ešte viac napomáhalo narastajúcemu vzrušeniu.

Chrapľavo som zaplakala keď sa odtiahol, tak veľmi túžiac po uvoľnení, a následne doslova zapriadla ako spokojné mača keď som ucítila ako odhŕňa čipkovanú látku na bok cítiac jeho prsty na klitorise. A v tej chvíli som to vedela. Vo chvíli, keď dlhým ukazovákom dráždil ten uzlíček nervov, som si uvedomila ako veľmi toho muža potrebujem. Ako veľmi ho chcem a.. milujem. Avšak v ďalšom rozjímaní a skúmaní hĺbky mojich citov k jeho osobe, ma vyrušil pocit. Pocit, keď jeho prst skĺzol nižšie a vzápätí ho objímala moja mäkkosť. Obaja naraz sme zastonali keď ním pohol vpred a v zapätí vzad a moja panva reagovala. Ja som reagovala. Medzi zubami som gniavila spodný vankúšik pier až som na jazyku pocítila ťažkú, kovovú príchuť kovu.

True Love (I Hate/Love You II) ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat