Gönderilemeyen Mektuplar 5✉

19.4K 3.4K 625
                                    

Çağan Şengül〰️Gülümse Şarkı Oldun

"Her yolu denedim son bulmuyor
Içimin yangını
Sesimin argını
Her sonu göreni öldürmüyor
Bir amaç verdin bana
Dinle ama ağlama"

"Her yolu denedim son bulmuyorIçimin yangınıSesimin argınıHer sonu göreni öldürmüyorBir amaç verdin banaDinle ama ağlama"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

〰️08.03.2020

Uzaylım,

Biliyor musun, ben bugün hiç ağlamadım. Sadece gökyüzüne bakıp iki yıldız kaysın ve beni sana getirsin diye dua ettim.

Sen gideli 3 ay 5 gün oldu ve ben bugün bana ellerinle yaptığın düş kapanı kolyemi kaybettiğimi sandım. Uzay'ım ben bugün senden bana kalan tek şeyi kaybettiğimi sandım. Öyle çok korktum ki, ağlamadım ama canım öyle çok yandı ki.

Her yeri aradım. Tüm evi, bahçeyi, her yeri...

Bulamadım. Bulamadım çünkü Tuna almış. Uzay, bana geri vermiyor. Dün boynumu görmüştü, bana göre biraz kızarmıştı sadece ama Tuna çok kızdı bana. Sedef de kolyeyi çıkarmamı istedi ama çıkarmadım. Nasıl çıkarırım ki? Bana onu sen verdin, sen taktın boynuma. Senin ellerin değdi ona.

Ama Tuna ben uyurken almış ve geri vermiyor. Gizlediği yeri bulmaya çalıştım. Her bir köşeyi aradım ama bulamadım. Bana geri vermezse evden gitmek istedim ama gidemedim. Ya Erian gelir de beni bulamazsa... Gidemezdim. Hiçbir şey yapamadım.

Uzay ben... özür dilerim. Senden geriye kalan tek şeyi de koruyamadığım için özür dilerim. İnan bana, o kadar üzgünüm ki ama buna rağmen hiç ağlamadım. Sözümü yine de tuttum.

Kimse sözünü tutmuyor. Sen bile... Kollarım sen bilmesen de seni saracak dedin ya hani...

Hissedemiyorum...

Ama yine de ben sözümü tutuyorum, ağlamıyorum.

Ben senin için yaşamaya çalışıyorum. Sensizliği içimde yaşıyorum ama kimseye belli etmiyorum. Yeni şeyler öğreniyorum hatta. Her gün bir şeyler okuyorum. Bugün yıldız kaysın diye beklerken de bazı şeyler öğrendim mesela.

Biliyor musun Uzay, her yıldız bir canlıyı temsil edermiş. Her yıldız kaydığında bir can gidermiş evrenden. Ben meğer her gün bir yıldız kaysın diye beklerken birinin ölümünü dilemişim bilmeden. Çok bencilce değil mi?

Değil diyeceksin, bilmiyordun diyeceksin ama hayır, artık biliyorum ama yine de yıldız daha kaysın diye hala gökyüzüne bakıyorum ama artık kayan o yıldızın iki tane olmasını istiyorum. Birbirini seven iki insanın yıldızı aynı an da kaysın istiyorum, kimse sevdiğinden ayrı yaşamak zorunda kalmasın istiyorum.

Kimse, kimsesiz kalmasın istiyorum ve şimdi de tek bir yıldız kayacak korkusu taşıyorum. Ya o yıldız senin yıldızın olursa...

Uzay, benim yıldızım henüz kaymadı, ben hala nefes alıyorum hissedemesem de. Benim yıldızım kaymadan senin yıldızın da kaymasın. Bizim yıldızlarımız beraber kaysın. Beraber yok olsun, bizimle birlikte.

Aksine dayanamam. Ben sensiz yaşayamam, yaşayamıyorum.

Ben gelemiyorum Uzay, bari sen gel.

Lütfen gel artık. Benim yıldızım tek başına yok olmadan bana geri gel.

Asel'in...

〰️✉

Dikkat! Yıldız bırakma alanı 🌟

Sözleriyle bana ilham kaynağı olan Ayame_Yami bu mektubumuz sana gelsin 🖤

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare
Hashtag: #Yıldız #Uzaylı

UZAY'LIWhere stories live. Discover now