Gönderilemeyen Son Mektup ✉

24.1K 3.9K 1.2K
                                    

Zakkum〰️Gökyüzünde

"Bak güneş batıyor işte
bir gün daha yakınız
Bu yağmur sensin işte
Or'dasın gökyüzünde
Bak güneş batıyor işte
bir gün daha yakınız
Bu yağmur sensin işte
Or'dasın gökyüzünde"

"Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınızBu yağmur sensin işteOr'dasın gökyüzündeBak güneş batıyor işte bir gün daha yakınızBu yağmur sensin işteOr'dasın gökyüzünde"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

〰️02.12.2020

Uzaylım,

Biliyor musun, ben bugün hiç ağlamadım. Sadece gökyüzüne bakıp tek bir yıldız daha kaysın ve beni sana getirsin diye dua ettim.

Yarın sen gideli tam bir yıl olacak. Koskoca bir yıl...

Tam bir yıl önce bugün yanımdaydın. Sana sarılıyordum. Seni hiç bırakmam demiştin ya bana nasıl bıraktın? Ben sana gelemedim belki ama sen bana neden gelmedin Uzay?

Uzay... Gerçekten gittin mi? Yıldızın kaydı ve ben göremedim mi?

Hayır, öyle olsa hissetmez miydim? Hissederdim. Kalbim durmaz mıydı?

Uzay kalbim durdu ve ben anlamadım mı yoksa? Çünkü senden sonra hiç eskisi gibi hissedemedim ritmini.

Bilmiyorum, belki de gerçekten gittin ve ben anlamadım. Tıpkı Erian'ın söylediği gibi anlayamadım. Belki öldüğünü kabul etmek istemedim. Belki de sana çok güvendim, seni bırakmam deyişine güvendim. Ben senin kimsen olurum deyişine güvendim ama sen hem beni bıraktın hem de kimsesizliğe terk ettin.

Uzay ben senden bu zamana kadar hiç vazgeçmedim, ömrümün sonuna kadar vazgeçmeyeceğim de. Ama yarın beni bıraktığın yere son kez gideceğim sana yazdığım mektuplarla. Seni son kez bekleyeceğim. Sonra teker teker sana yazdığım tüm mektupları yakacağım. Sana gelir belki yanan canımın kokusu, o zaman gelirsin kim bilir.

Gelmesen de bekleyeceğim demeyeceğim çünkü artık beklemeyeceğim. Seni hep seveceğim belki ama beklemeyeceğim. Gittiğini kabulleneceğim.

Hep iki yıldız kaysın demiştim ya sana, artık tek yıldız kaysın ve o yıldız benim yıldızım olsun diyerek kabulleneceğim.

Şu an kar yağıyor pencereme, tıpkı gittiğinde olduğu gibi. Gerçi bana sen gittiğinden beri ne bahar geldi, ne yaz, ne de sonbahar. Hep kıştı, hep kar taneleri yağdı, yıldızların yerine...
Üşüttü ellerimi, kimse ısıtmadı senin gibi nefesiyle.

İşte o kar tanelerinin altında yarın seni son kez bekleyeceğim. Ya gelip ellerimi ısıt ya da her neredeysen benim yıldızımın kayışına kadar bekle.

O zaman ben sana geleceğim.

Uzay'ım,

Kimsem...

Her şeyim...

Ben seni çok sevdim.

Asel'in...

〰️✉

Dikkat! Son yıldız bırakma alanı 🌟🌟
(Asel'imiz için son bol moral yıldızları)

Bundan sonraki bölüm FİNAL!

Normalde 10 tane mektup yazmaya çalışacaktım ama kalbim dayanmadı canlar, ben çok dram yazamıyorum, okuyamıyorum da. Ciğer kalmıyor sonra 🤦🏻‍♀️ Belki ileride 10'a tamamlarım.

Ha bu arada Asel her gün mektup yazdı. Yani 6 mektup yazmadı ama 364 mektubu ben yazamazdım, Asel gibi sabırlı ve dirayetli değilim ben. Ağlarım ama ☹

Neyse... Final ile ilgili mutlu son isteyen var, mutsuz son isteyen var. Mutlu son yazmazsam kapıma dayanacaklar var. Benim aklımda bir çok mutlu, mutsuz senaryo var. Daha önce instagramdan da söylediğim gibi en etkili olanı değil, en içime sineni yazacağım. Beni tanıyanlar hangisini seçeceğimi bilir derim sadece...

Sizi seviyorum, siz kendinizi biliyorsunuz 🖤

Finalde görüşmek üzere...

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare
Hashtag: #Kartaneleri ya da #Güneş

❄〰️☀️

UZAY'LIWhere stories live. Discover now